Το αστείο είναι ότι διαφημίζεται κιόλας σαν ... 'Fake News Free'!

Στ’ αλήθεια, «Ισραηλινός δημοσιογράφος καλεί σε ομαδικό βιασμό φυλακισμένης ανήλικης Παλαιστίνιας;» – Fake News #01

«Ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας πολύ συχνά δεν είναι το ψέμα -διαβολικό, σκηνοθετημένο και ανέντιμο- αλλά ο μύθος -διαρκής, πειστικός και επαναλαμβανόμενος».
[John F. Kennedy]

Παρατηρούμε την μεγάλη ευφορία που έφερε αυτή η πλαστή είδηση, σε όλων των ειδών τους αντισημίτες, διακομματικά και διαπαραταξιακά.

– Ισραηλινός δημοσιογράφος καλεί σε ομαδικό βιασμό φυλακισμένης ανήλικης Παλαιστίνιας, 27/12/2017
https://archive.is/aGcZm

Προσέξτε επίσης την όμορφη πινελιά «σε ομαδικό βιασμό». Αυτό, 100% είναι προσθήκη κάποιου κακού προπαγανδιστή. Το αστείο είναι ότι διαφημίζεται κιόλας σαν ... 'Fake News Free'!

Προσέξτε επίσης την όμορφη πινελιά «σε ομαδικό βιασμό». Αυτό, 100% είναι προσθήκη κάποιου κακού προπαγανδιστή. Το αστείο είναι ότι διαφημίζεται κιόλας σαν … ‘Fake News Free’!

 

Κατανοητό. Πρόκειται για μεγάλη υπόθεση, για εκατομμύρια ενδορφίνες να σε κατακλύζουν όταν για άλλη μια φορά σου δίνεται μια καλή αφορμή να μισήσεις τον Εβραίο, τώρα στο πρόσωπο αυτού του δημοσιογράφου Ben Caspit, που είναι και από τους πιο φιλοπαλαιστίνιους, νομίζω, και θεωρείται αριστερός εκεί.

Φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να εξετάσει αν όντως είπε αυτά τα πράγματα. Θυμηθείτε, το αρχικό άρθρο ήταν στα εβραϊκά, η αγγλική μετάφραση στη φράση ‘exact a price‘ (ή ‘collect a price’), κανείς δεν ξέρει αν αποδόθηκε στο πνεύμα και στο context, και φυσικά μετά ανέλαβε την υπόθεση ο ‘δημοσιογραφικός’ υπόκοσμος του MondoLIES και της Electronic Splitifada.

Ο ορισμός του Fake news. Ολα τα ελληνικά ΜΜΕ το έπαιξαν με μια μεγάλη άγρια χαρά. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό: Αν δούμε κάτι που να χρωματίζει Ισραηλινούς αρνητικά, οποιαδήποτε συκοφαντία για Εβραίο, θα την υιοθετήσουμε δίχως δεύτερη σκέψη, άκριτα και χωρίς έλεγχο. Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μια τέτοια δικαιολογία να μισείς Εβραίο, πέρα από τις συνηθισμένες, με κάτι τόσο εξωπραγματικά απάνθρωπο; Συμβαίνει με όλα σχεδόν τα ελληνικά ΜΜΕ. Μόνο που εδώ μας έρχεται δίδυμο με αντισημιτισμό. Ωστε προτρέπει να βιάζουν ομαδικά και να σκοτώνουν στο σκοτάδι κρυφά, σωστά;

Συγχαρητήρια στο TVXS, συγχαρητήρια και σε όλα τα ΜΜΕ, μπράβο που φροντίζετε να διεγείρετε τα πιο άγρια ένστικτα του κόσμου.

Μαζί με το εβδομαδιαίο σόου της Οικογένειας Tamimi (βλ. ‘Μια αξιοπρόσεκτη υπόθεση παραπλανητικών παλαιστινιακών Fake news’), και την θολή είδηση για τον θάνατο του ΑμΕΑ που ήταν τελικά ταγματάρχης της Χαμάς και πήγαινε για σαχίντ (‘μάρτυρας’), μοιάζει σαν τα Χριστούγεννα να ήρθαν νωρίτερα· έτσι μοιάζει η ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες για τους αντισημίτες.

Αυτός ο φιλοπαλαιστίνιος δημοσιογράφος που κατηγορείται για αυτές τις τερατώδεις συκοφαντίες που ουδέποτε είπε, προσπάθησε μετά να δώσει την απάντησή του σε αυτό που έπαθε, απ’ τη μια στιγμή στην άλλη να τον κατηγορήσουν για κάτι τόσο εξωπραγματικό, πως δήθεν προτρέπει σε βιασμό παιδιών ενώ είπε απλά ‘καλά έκαναν οι στρατιώτες που δεν απάντησαν στις προκλήσεις της 19χρονης, αν ήταν να συλληφθεί για τις πράξεις της καλύτερα αυτό να γίνει νύχτα δίχως κάμερες‘, ο άνθρωπος τρελάθηκε, δεν πίστευε στα μάτια του από το μέγεθος της συκοφαντίας και της δυσφήμησης

Εδώ είναι οι εξηγήσεις του και η απάντησή του:

Και εδώ στα ελληνικά:

Φυσικά, πουθενά η λέξη ‘rape’, πουθενά η λέξη ‘ομαδικοί βιασμοί‘, και μάλιστα στο σκοτάδι, πουθενά η λέξη ‘αντίποινα‘, όπως και οποιαδήποτε άλλη αναφορά σε βία. Η φράση ‘exact a price’, ή ‘the price should be collected‘, (που ούτε καν μεταφράζεται σε λ.χ. ‘να πληρώσει τίμημα’, δεν έχει τέτοιες συνδηλώσεις ‘αντιποίνων’ ή ‘εκδίκησης’ ή ‘τιμωρίας’), θα μεταφραστεί σε συγκεκριμένη ευθεία προτροπή για βιασμό ανήλικου μόνο από κάποιον που δεν έχει ιερό και όσιο στις μεθόδους προπαγάνδας του.

Ο επίλογος του Caspit, και το χειρότερο για τους βασιλικότερους του βασιλέως αντισημίτες είναι ότι η αραβική κοινή γνώμη συμφώνησε σε πολλά μαζί του, στην εκπομπή που έκανε μετά το άρθρο. Κανείς δεν έκανε τον κόπο να τον διαβάσει και να πει ότι τώρα ο Caspit προτείνει την αποφυλάκισή της:

«Μέσα σε λίγες ώρες θα ανακαλύψετε ότι έχετε μετατραπεί σε δημόσιο κίνδυνο Νο. 1, σε σύγχρονο παρία, σε έναν άνθρωπο που ζητά τον βιασμό νεαρών κοριτσιών και την καταστροφή των οικογενειών. έναν σύγχρονο Ναζί.
Συμβαίνει χωρίς προειδοποίηση. Πρώτα μια διστακτική μικρή σημείωση, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μιας ανάρτησης στο twitter ή στο Facebook. Έπειτα, ακολουθεί ένα άλλο, κι άλλο και πολλά άλλα, αναγγέλλοντας την επερχόμενη πλημμύρα.

Μέσα σε λίγες ώρες θα ανακαλύψετε ότι έχετε μετατραπεί σε δημόσιο εχθρό, σε έναν άνθρωπο που ζητά τον βιασμό νεαρών κοριτσιών και την καταστροφή των οικογενειών, σε έναν σύγχρονο Ναζί. Ένας σπάνιος συνδυασμός περιστάσεων, μια φράση που αφαιρέθηκε από το πλαίσιο, μια ανακριβής μετάφραση και μια πολύ κακή πρόθεση, έχουν φυτέψει στο πληκτρολόγιό σας πράγματα που δεν είπατε ποτέ, και στον εγκέφαλό σας πράγματα που ποτέ δεν σκεφτήκατε. Και δεν μπορείτε πλέον ν α κάνετε κάτι από το να παρακολουθείτε αυτό το μήνυμα να πλημμυρίζει το διαδίκτυο.
[…]

Πώς προέκυψε λοιπόν στα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα ότι εγώ πρότεινα ότι ο IDF έπρεπε να βιάσει την Ahad Tamimi στο ‘σκοτάδι χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι‘; Από πού προέρχεται το σατανικό σχέδιο για το οποίο κατηγορούμαι όπου λέω ότι πρέπει να εξαφανιστούν οι Παλαιστινιακές οικογένειες ή να πραγματοποιούνται τα τρομερά αυτά εγκλήματα στο σκοτάδι της νύχτας; Κανείς στο Ισραήλ δεν εντόπισε τέτοιες προτροπές στο άρθρο μου εφόσον το τοποθέτησε στο σωστό του πλαίσιο -όσον αφορά το επιχείρημα σχετικά με τη χρονική στιγμή της σύλληψης της Ahad Tamimi.
Εκτός του Ισραήλ όμως, συνεργούσαν διάφορες άλλες δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις, οι οποίες αποφάσισαν να με κατηγορήσουν για αρρωστημένες απόψεις, πέτυχαν μία μερική επιτυχία.
Κανένας δεν φρόντισε να αναρωτηθεί πώς γίνεται ένας δημοσιογράφος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Elor Azaria έπρεπε να παραπεμφθεί σε επειδή πυροβόλησε έναν τραυματισμένο τρομοκράτη και αντέδρασε στην ποινή φυλάκισης που του δόθηκε στη συνέχεια, πώς μπορεί να συνδέεται με τέτοιους ισχυρισμούς; Από πού προέρχεται η προτροπή σε βιασμό; Κατά τα τελευταία 50 χρόνια, υπήρξαν πολλές διαφωνίες μεταξύ του IDF και των κατοίκων των Παλαιστινιακών περιοχών. Ο βιασμός ποτέ δεν υπήρξε μέρος αυτής της δύσκολης πραγματικότητας. Δεν έχουμε ποτέ κατηγορηθεί για αυτό το ψέμα. Και είμαι ο πρώτος που κατηγορείται για κάτι τέτοιο.
Τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, έχει ανακοινωθεί ότι η κράτηση της Ahad Tamimi έχει παραταθεί κατά τέσσερις ημέρες. Όπως πίστευα αρχικά ότι ήταν καλύτερο να συλληφθεί ήσυχα, τώρα πιστεύω ότι είναι περιττό να επεκτείνουμε την κράτησή της».

Ο άνθρωπος αυτός, που λίγο έλειψε να τον βγάλουν ανώμαλο, ξαναμίλησε, απέναντι σε άλλους μάλιστα, στο ραδιόφωνο, με ορισμένους συνομιλητές του ιδιαιτέρως εχθρικούς, και δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι εννοούσε.
Και βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψη και όσα λέει πριν την επίμαχη φράση, και όσα λέει μετά, αλλά και τον τίτλο του άρθρου ‘The power of restraint‘.

Αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Οπότε, απολύτως φυσιολογικά, γίνεται χειρότερο:

Ενα ακόμη δήθεν ‘προοδευτικό’ μέσο ενημέρωσης παίρνει αυτή την ιστορία με τον φιλοπαλαιστίνιο Caspit και την τραβάει ακόμη περισσότερο. Μέσα στο κείμενο αυτοσχεδιάζει, και αντί να παραθέσει περισσότερο context όπως θα όφειλε αν ήταν κανονικός δημοσιογράφος, αρχίζει και περιπλέκει εσκεμμένα χρόνους, τόπους και περιστατικά, ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο αισχρά η απίστευτη αυτή υπόθεση:

– Αισχρό κι αρρωστημένο-Δημοσιογράφος καλεί δημόσια Ισραηλινούς στρατιώτες να βιάσουν 16χρονη κρατούμενη Παλαιστίνια!-Κύμα υπογραφών για την απελευθέρωσή της AhedTamimi, Press Publica, 27/12/2017
https://archive.is/FvsgL#selection-3129.0-3129.145

Γράφει:

«Η 16χρονη, ανήλικη Παλαιστίνια συνελήφθη και κρατείται, επειδή χαστούκισε ισραηλινό στρατιώτη που πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 15χρονο ξάδερφό της».

Τώρα δηλαδή, λέει εδώ, ότι στο ίδιο περιστατικό ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε στο κεφάλι τον 15χρονο ξάδερφό της, και στον ίδιο στρατιώτη την ίδια στιγμή, πήγε η 19χρονη και άρχισε να τον κλωτσάει, να τον φτύνει κ.λπ.

Ενώ βέβαια είναι δυο ξεχωριστές ιστορίες αυτές. Αυτός ο Ελληνας ‘δημοσιογράφος’ δεν έχει κάνει τον κόπο να μάθει τι έχει δηλώσει ο ίδιος ο πατέρας της, διαψεύδοντας αυτή την εκδοχή, πως δήθεν κίνητρό της ήταν να διαμαρτυρηθεί για τον τραυματισμό του ξεδέλφου της, βλ. άρθρο στη Haaretz, 29/12/2017:

«[…] when she challenged the soldiers, who were armed from head to toe, it wasn’t sudden anger at the grave wounding of 15-year-old Mohammed Tamimi not long before that, just meters away, that motivated her».

Ούτε βέβαια, ο ‘δημοσιογράφος’ έχει ακούσει ποτέ για το γεγονός πως αυτό το σόου για τις κάμερες της οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής Fake newsTamimi Pallywood Productions’, η 19χρονη το κάνει κάθε βδομάδα, εδώ και 6-7 χρόνια τουλάχιστον. Ούτε, βέβαια, θα αναφερθεί κανείς στον σκληρό αντισημιτισμό και στην εξύμνηση της τρομοκρατίας και των δολοφονιών αθώων από την Οικογένεια Παραγωγής Προβοκάτσιας για χάρη των ΜΜΕ.

Το κυριότερο, στο πρωτότυπο βίντεο με την αντιπαράθεση κοριτσιών-στρατιωτών, υπάρχει ένα σημείο που ‘κόπηκε στο μοντάζ’ που κάνει η οικογένεια: Το σημείο που η μητέρα της Ahed Tamimi ακούγεται να λέει «utrodo» («اطرد») που σημαίνει «τράβα χτύπα τους, πήγαινε διώξτους».

– Nariman Tamimi Sending Ahed and Nour To Start Trouble With IDF Soldiers

Οπότε στο μυαλό του απληροφόρητου και αδαούς αναγνώστη η ιστορία μένει ως μια υπόθεση ασύμμετρης βίας:

– Ο IDF πυροβολεί στο κεφάλι και αφήνει σε κώμα αθώα ανήλικα, και αν εκεί που το κάνει πάει μετά να διαμαρτυρηθεί ‘μη βίαια’ κάποιο άλλο ανήλικο, ο σατανικός IDF δεν θα κάνει τίποτε εκείνη την ώρα. Θα περιμένει να νυχτώσει για να βιάσει κρυφά το κοριτσάκι και να βασανίσει την οικογένεια και πιθανόν να σκοτώσει και μερικά μέλη της οικογένειας, έτσι για σπορ, κι επειδή το συνηθίζει. Και έχει πίσω του και ολόκληρη την ισραηλινή κοινωνία γι’ αυτό.

Ενώ η αλήθεια τελικά είναι ότι έχουμε μια ιστορία όπου κάποιοι αντισημίτες πήραν μια αποστροφή του λόγου του Ben Caspit, την διαστρέβλωσαν αισχρά και, μέσα στο μίσος τους, τον χρέωσαν στα καλά καθούμενα για κάτι διαβολικά απάνθρωπο, πως δήθεν «προτρέπει για βιασμούς ανηλίκων και δολοφονίες κρυφά και μες στη νύχτα».

Και πόσο όμορφο και λειτουργικό αποδεικνύεται το ψέμα αυτό για τους νεοναζί:

Οπως ο ‘εβραιομπολσεβικικοσοβιετικός’ στρατός βίαζε Γερμανίδες το 1945, το ίδιο και σήμερα οι σιωνιστές βιάζουν ομαδικά στο σκοτάδι τους σημερινούς τους εχθρούς. Αριστούργημα:

– ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 16ΧΡΟΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΓΙΑ «ΤΙΜΩΡΙΑ», ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-net
https://archive.is/ot0gx

Και για να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς διαβάζουμε:

Η οικογένεια Tamimi, η γνωστή οικογένεια παραγωγής ψεύτικων και στημένων ειδήσεων (κάποιοι το λένε Pallywood αυτό το concept), για το μόνο που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί είναι ‘οπαδοί της μίας βίας και της ειρηνικής διαμαρτυρίας’.
Η φαμίλια αυτή, που αποτελεί ένα ολόκληρο χωριό, που εδώ και πολλά χρόνια, κάθε Παρασκευή δίνει το καθιερωμένο σόου ‘ελάτε να φτύσουμε και να κλωτσήσουμε στρατιώτες, διότι γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να απαντήσουν, μέχρι να πετύχουμε ένα καλό πλάνο‘, έχει καταγωγή από τη Σαουδική Αραβία, και όλα αυτά τα χρόνια, έχει δώσει πολλούς δολοφόνους αθώων και τρομοκράτες για ‘τον σκοπό’.

Η 19χρονη που όλοι την αναφέρουν σαν 16χρονη, είναι το πιο διάσημο από τα παιδιά της φαμίλιας Tamimi clan. Το γεγονός πως έφτασαν οι αρχές να την κατηγορήσουν επίσημα, για να λογοδοτήσει για τις πράξεις της, σημαίνει ότι δεν είναι ανήλικη πλέον, βλ. ‘Ahed Tamimi, Palestinian teen exploited by her parents and BDS supporters, indicted for assault‘, 01/01/2018.

Μέσα στο κατηγορητήριο, υπάρχουν και οι δηλώσεις της στην κάμερα, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, στις οποίες δεν κρύβει το θαυμασμό της για τις βίαιες μεθόδους που αποτελούν το άλφα και το ωμέγα στη διαπαιδαγώγηση των σημερινών παιδιών των Παλαιστινίων. Οπως μπορούμε να τη δούμε στο βίντεο να λέει, εδώ στο 1.10′ περίπου:

 

«Είτε πρόκειται για μαχαιρώματα, είτε για επιχειρήσεις αναζητήσης μαρτυροσύνης [Σ.Σ.: βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας], είτε ρίψη πετρών, ο καθένας πρέπει να παίξει το ρόλο του».

 

 

Την έχουν ονομάσει ‘η Σίρλεϊ Τέμπερ του Pallywood‘ (temper, όχι temple, λόγω του εσκεμμένου θυμού της μπροστά στις κάμερες) επειδή το βάζουν οι εγκληματίες γονείς της να ασχημονεί σε στρατιώτες με μοναδικό σκοπό ένα καλό πλάνο και απολαμβάνει στάτους ηρωίδας-pop star με κάθε νέο επεισόδιο της υπερπαραγωγής θεατρικών κινηματογραφικών παραστάσεων της οικογένειας Tamimi Film Productions, βλ. ‘How devoted to non-violence are the villagers of Nabi Saleh really?‘, 11/09/2015.

Τώρα, βέβαια, είναι ολόκληρη γυναίκα αλλά για να πάρετε μια ιδέα, στις κατασκευασμένες ειδήσεις της Tamimi Press, επί 5 χρόνια ήταν 13 ετών και επί άλλα 5 χρόνια είναι 16 ετών.
Φυσικά η αλήθεια είναι ότι Benjamin Button δεν υπάρχουν, απλά για τις ανάγκες των πρωτοσέλιδων Fake News πρέπει να λένε συνεχώς ψέματα για την ηλικία της, ενώ πρόκειται να μπει στα 18 τώρα τον Φεβρουάριο, ίσως και στα 19.

Το μεγάλο ατού στις θεατρικές παραστάσεις της οικογένειας είναι ασφαλώς η εμφάνιση της νεαρής. Προσεκτικά διαλεγμένη από όλα τα παιδιά και τα ξαδέρφια της διότι με τα γαλανά της μάτια και τα ξανθά μαλλιά, είναι αυτό το εφηβικό πρόσωπο με το οποίο θα ταυτιστούν αμέσως με την πρώτη ματιά οι χρήσιμοι δυτικοί ηλίθιοι. Ποτέ δεν φοράει μαντήλα, ποτέ δεν φοράει ρούχα που να παραπέμπουν στις παραδοσιακές φορεσιές της Μέσης Ανατολής. Φοράει πάντα τζην και μπλουζάκια με συνθήματα ‘Love’, ‘Peace’ κ.λπ. Το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά της, κληρονομημένα από τον πατέρα της, προσομοιάζουν σε ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά πρέπει να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο γεγονός πως κάποιος στην οικογένεια του πατέρα πρέπει να έχει καταγωγή από τη Βοσνία. Κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πολλοί Βόσνιοι και Βαλκάνιοι μουσουλμάνοι μετανάστευσαν στην περιοχή, και αυτό αποδεικνύεται από τα επώνυμα τύπου ‘Αλ Μπουσνάκ’ (ο Βόσνιος) που συνηθίζονται στην Παλαιστίνη. Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τον πατέρα και κάποιον λ.χ. Βόσνιο ή και Σερβοβόσνιο ακόμα, δύσκολα θα πούμε ποιος-είναι-ποιος. Και το χρησιμοποιούν το ατού αυτό, ώστε οι τηλεθεατές στη Δύση να αισθανθούν αμέσως δική τους, σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, την άτυχη να γεννηθεί σε μια τέτοια οικογένεια, αλλά εξίσου πονηρή μικρή Ahed.

Ο πατέρας της αποφεύγει να λέει ότι είναι κυβερνητικός υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής και της Φατάχ, και μάλλον κανείς δεν ξέρει ποια ακριβώς είναι η θέση του εκεί. Βρίσκεται συνεχώς στο χωριό, όταν δεν ταξιδεύει στη Δύση για να παραστεί σε εκδηλώσεις αντι-ισραηλινών ΜΚΟ, και συνεπώς δεν θα ήταν παράλογο να υποθέσει κανείς ότι η κυβερνητική του θέση στο κράτος του Αμπάς είναι αυτή ακριβώς: Να κατασκευάζει εικόνες που να δείχνουν τον IDF απεχθή.

 

Οταν κάποιος βλέπει εικόνες και περισσότερο βίντεο με επεισόδια του εβδομαδιαίου show ‘Οικογένεια Tamimi εναντίον IDF’, καλό θα ήταν να εστιάζει στο γεγονός πως συνεχώς τα παιδιά, και ειδικότερα η κόρη, κοιτάζουν μονίμως προς την πλευρά της κάμερας. Επειδή ακριβώς είναι δασκαλεμένα πως όλα γίνονται για ένα καλό πλάνο, τους έχει γίνει δεύτερη φύση αυτό, ακόμη και όταν βρίσκονται αλλού, πάντα να προσέχουν, πρώτον, από ποια γωνία τους παίρνουν, και έπειτα, αν οι κάμερες είναι ανοιχτές και κάνουν λήψη. Οπως κάθε καλή παραγωγή, ‘Lights! Cameras! Action!’ (δείτε λ.χ. αυτό το πολύ μικρό κλιπ των 64 δευτερολέπτων, έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς):

 

Προσέξτε πως σπρώχνουν το μικρό παιδί πάνω στους στρατιώτες και ταυτόχρονα, δείτε γύρω-γύρω πως οι μεγάλοι, και ειδικά ο πατέρας, πηδάνε από το ένα σημείο στο άλλο, ανεβοκατεβάζοντας την κάμερα μέχρι να πετύχουν τη λήψη που θέλουν. Δεκάρα δεν δίνουν για τα παιδιά, αυτό που τους ενδιαφέρει και διοχετεύουν όλη τους την προσοχή είναι να κοιτάνε συνεχώς τους στρατιώτες και τις αντιδράσεις τους και να κεντράρουν ‘το πλάνο’:

Ας αποκρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα:

Πρώτα απ’ όλα, δεν πρόκειται για ‘μη βίαιες’ διαδηλώσεις. Οι πέτρες στα κεφάλια άσχετων στρατιωτών που απλά κάνουν το δίμηνο σαν κληρωτοί ή τη βασική θητεία, δεν μπορεί να είναι κάτι αστείο. Ασφαλώς, πρέπει να το δούμε και με την οπτική γωνία τη δική τους. Λοιπόν, αυτό βλέπουν, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε αμέτρητα τέτοια σημεία. Οι στρατιώτες τους λένε ότι μπορούν να διαδηλώσουν, αλλά χωρίς βία. Αν χρησιμοποιήσουν βία, όπως θα περίμενε κανείς, θα υπάρξει απάντηση -και εδώ είναι που μπαίνει η λέξη ‘μη βίαιη’. Απαντούν με αναίμακτες τεχνικές διάλυσης διαδηλώσεων, δηλαδή κυρίως δακρυγόνα, καπνογόνα, και αν παραστεί ανάγκη, με πλαστικές σφαίρες. Απλά για να μην χαθούν ζωές. Αυτοί οι στρατιώτες το βράδυ ή μετά τη λήξη του διμήνου θέλουν να πάνε σπίτια τους. Δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο να τους πετάνε πέτρες με σφεντόνες και να προσπαθούν να τους κάψουν ζωντανούς. Και πρέπει κανείς να δει τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα πάντα, τον αυτοέλεγχο και την πειθαρχία να μένουν πάντα ήρεμοι. Δεν έχουν προσωπικά με τους διαδηλωτές. Οι διαδηλωτές έχουν προσωπικά μαζί τους, και ένας από τους λόγους είναι ότι το στάτους στην τοπική κοινωνία για όποιους καταφέρουν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν ‘σιωνιστές’ μεγαλώνει, χώρια τα υλικά ωφέλη με τους ισόβιους μισθούς και τα επιδόματα για τους καταδικασμένους.

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο ίδιος ο πάτερ-φαμίλιας παραδέχεται πως βάζει «γυναίκες και παιδιά να οδηγούν την πορεία για να την προστατεύσουν από τυχόν ελεύθερους σκοπευτές», που ρίχνουν ασφαλώς άσφαιρα και μη θανατηφόρα βλήματα, μόνο όταν χρειάζεται και η ζωή τους είναι σε κίνδυνο. Ο κακοποιητής των ίδιων του των παιδιών γνωρίζει καλά ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες πάντα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην πειράξουν άμαχους και ειδικότερα παιδιά, ότι απαγορεύεται διά ροπάλου και πολύ αυστηρών ποινών, και το εκμεταλλεύεται αυτό ασύστολα και αδιάντροπα. Κάθε φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο βίντεο, με τα παιδιά να παρενοχλούν τους στρατιώτες, να τους χτυπούν, να τους φτύνουν, να τους κλωτσάνε, να τους δαγκώνουν κ.λπ., αν αναρωτηθούμε ‘γιατί’ γίνεται αυτό, η απάντηση είναι πολύ απλή: Διότι μπορούν και το κάνουν. Διότι ξέρουν ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, αν προσπαθήσεις να πειράξεις ένστολο, θα βρεθείς με χειροπέδες σε δευτερόλεπτα, αλλά στην περίπτωση του Ισραήλ, γνωρίζουν καλά ότι οι στρατιώτες δεν πρόκειται να σηκώσουν το χέρι τους, παραμένουν ψύχραιμοι και φέρονται με επαγγελματισμό σε κάθε κατάσταση. Ο τελικός στόχος της οικογένειας τραμπούκων είναι αυτός ακριβώς: να φέρουν έναν στρατιώτη σε σημείο που θα αντιδράσει, ώστε να έχουν μετά ένα φωτογραφικό πλάνο που να δείχνει δήθεν ‘τη βαρβαρότητα και την κτηνωδία’ του IDF.

Ο επικεφαλής και CEO της εταιρείας έδωσε συνέντευξη (‘Tamimi Terrorist Family Claims B’Tselem Arms Them With Cameras & Training‘, Jewish Press, 24/12/2017), και είπε τα εξής για τις σκηνοθετικές του δυνατότητες και τις σχέσεις του με την αντι-ισραηλινή οργάνωση B’Tselem:

«Η οργάνωση B’Tselem μας δίνει πολλά. Εκτός από κάμερες και εξοπλισμό, έχουμε κάνει μαθήματα κατάρτισης για μια σειρά θεμάτων: για το πώς να αντιμετωπίζουμε τους στρατιώτες, πώς να κρατάμε την κάμερα, πώς να συμπεριφερόμαστε στον υπόλοιπο κόσμο και στους άλλους εικονολήπτες, γενικότερα πως να λειτουργούμε σε όλες αυτές τις καταστάσεις. Τώρα έχω την εμπειρία και ξέρω που πρέπει να είμαι, πώς να σταθώ για το καλύτερο πλάνο και πως να ασχοληθώ με τους στρατιώτες».

Ακριβώς όπως ένας πραγματικός σκηνοθέτης, δηλαδή.

Ολες αυτές οι εικόνες γίνονται βάσει σεναρίου. Το περιγράφει εδώ, λίγο πριν τη θεατρική παράσταση, με χαρακτηριστική ακρίβεια για το τι πρόκειται να συμβεί ένα μέλος της οικογένειας των θεατρίνων κακοποιών, την ώρα που έκαναν ‘hi-five’ όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές πριν μπουν στο γήπεδο: (‘In Nabi Saleh, an all too predictable black eye for Israel: The ubiquity of the media in the West Bank means that almost every confrontation between IDF soldiers and Palestinians is a viral video waiting to happen‘, 31/08/2015)

«We’ll start marching down the road, then the army will be waiting for us. Once we get to a certain point, they’ll start throwing tear gas at us, then kids will start throwing rocks at them on top of the hill. And then it will go back and forth like that. And we’ll take lots of pictures».

Οταν τελείωσε η παράσταση, μάλιστα, ένας εργαζόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, δείχνοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που πήρε όταν άρχιζαν όλοι να τσιρίζουν χωρίς λόγο για να υποκριθούν ισραηλινή κακοποίηση, είπε στο παιδί με το χέρι στο γύψο (το είχε ετοιμάσει τρεις μέρες πριν, όπως είπε το ίδιο):

«Πολύ καλή δουλειά. Τους γ*μήσαμε»

Και μετά, ήταν η ώρα της έπαρσης

Σκίτσο - Bilal Tamimi: After sympathetic coverage from media around the globe and widespread condemnation of Israel’s alleged brutality, it was time for the Tamimis to celebrate victory: they shared a cartoon that transforms the frightened boy with the broken arm—who was exhibited to the world as the victim of a brutal assault by an armed soldier—into a little superman who needs just one arm to toss the hapless soldier into the air. A comment added by family member Bilal Tamimi reads in English: «Shatter the myth of the Zionist army at the hands of the children of Nabi Saleh» [August 2015]

Σκίτσο – Bilal Tamimi: After sympathetic coverage from media around the globe and widespread condemnation of Israel’s alleged brutality, it was time for the Tamimis to celebrate victory: they shared a cartoon that transforms the frightened boy with the broken arm—who was exhibited to the world as the victim of a brutal assault by an armed soldier—into a little superman who needs just one arm to toss the hapless soldier into the air. A comment added by family member Bilal Tamimi reads in English: «Shatter the myth of the Zionist army at the hands of the children of Nabi Saleh» [August 2015]


Η θεία της 17χρονης pop-star Ahed Tamimi, η Ahlam Tamimi ήταν η πρώτη γυναίκα της Χαμάς που έλαβε μέρος σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας.

Οδήγησε δύο μάρτυρες με τα επώνυμα Barghouti («λυπάμαι που σκότωσα μόνο 66 Εβραίους») και Masri να πυροδοτήσουν μια βόμβα μέσα σε μια κιθάρα, σε πολυσύχναστο στέκι νεολαίας στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, με αποτέλεσμα το θάνατο 15 ανθρώπων, μεταξύ τους οκτώ παιδιά και μια έγκυο, και τον τραυματισμό άλλων 130 αθώων, συν μια μητέρα που έμεινε για πάντα φυτό.

Η Ahlam Tamimi σήμερα είναι ελεύθερη, έπειτα από ανταλλαγή ενός αιχμαλώτου Ισραηλινού με 1.027 καταδικασμένους Παλαιστίνιους τρομοκράτες, και παντρεμένη με άλλο μέλος της οικογένειας, τον ξάδερφό της και ξάδερφο της 19χρονης, τον Nizar Tamimi, μέλος της Φατάχ, επίσης αποφυλακισμένο σε ανταλλαγή έπειτα από καταδίκη για ανθρωποκτονία Εβραίων σπουδαστών με μαχαίρι, και μετά κάψιμο του πτώματος, βλ. ‘Ahlam Tamimi’s «relatives in Nabi Saleh still speak of her with great affection», and he does get around to mentioning that two other Tamimi family members were convicted of the 1993 murder and burning of Chaim Mizrahi‘, 10/08/2016, και από τη δική τους σκοπιά (από ΜΜΕ φιλικό προς τη Χαμάς), ‘Nizar and Ahlam; Fatah and Hamas: from an Israeli cell to a wedding ceremony‘, Middle East Monitor, 20/02/2014.

Ο Nizar Tamimi απήγαγε, δολοφόνησε και έκαψε τον Εβραίο μαθητή Chaim Mizrahi, ο οποίος έκανε το λάθος το 1993 να πάει να αγοράσει αυγά από τους Tamimi, χωρίς να σκεφτεί ότι αποτελούσε στόχο δολοφονίας. Στην δολοφονία του συμμετείχε και ο ξάδερφος του Nizar Tamimi, ο Said Tamimi, επίσης απελευθερωμένος έπειτα από συμφωνία ανταλλαγής τύπου ‘1.000 Παλαιστίνιοι τρομοκράτες για έναν Εβραίο όμηρο’.

Οταν τα δύο καταδικασμένα για φόνους και απελευθερωμένα ξαδέρφια, η Ahlam της Χαμάς και ο Nizar της Φατάχ, παντρεύτηκαν μεταξύ τους, το γεγονός αντιμετωπίστηκε από την παλαιστινιακή κοινωνία σαν ένα σύγχρονο θαύμα του Προφήτη. Οι δύο οργανώσεις δίνουν τα καλύτερα μέλη τους και η σαουδαραβική clan τον ανθό των παιδιών της, με την ευχή να κάνουν πολλά παιδιά ‘για την αντίσταση’ (διάβαζε: «για να εξοντώνουμε Εβραίους» ή για να γίνουν σαχίντ, ‘μάρτυρες’). Στο γάμο τους, όλοι οι συγγενείς και φίλοι των δύο παντρεμένων ξαδερφιών τους εύχονται ουσιαστικά ‘βίο ανθόσπαρτο με πτώματα απίστων γιαχουντί’:

Το ευτυχές γεγονός, η γαμήλια τελετή των δύο δολοφόνων:

 

… και τα παιδάκια της οικογένειας Tamimi σαν παρανυφάκια.

Η 12χρονη τότε Ahed Tamimi στον γάμο της θείας της Ahlam Tamimi (μέλος της Χαμάς, υπεύθυνη για τον θάνατο 15 ανθρώπων, μεταξύ τους 7 παιδιά, μια έγκυος και μια μητέρα που έμεινε φυτό) και του άλλου θείου της και ξαδέρφου της νύφης Nizar Tamimi (μέλος της Φατάχ, δολοφονία με μαχαίρι και κάψιμο Εβραίου μαθητή). Παντρεμένοι και ελεύθεροι έπειτα από ανταλλαγή ενός αιχμαλώτου Ισραηλινού με 1.027 καταδικασμένους τρομοκράτες.

Η 12χρονη τότε Ahed Tamimi στον γάμο της θείας της Ahlam Tamimi (μέλος της Χαμάς, υπεύθυνη για τον θάνατο 15 ανθρώπων, μεταξύ τους 7 παιδιά, μια έγκυος και μια μητέρα που έμεινε φυτό) και του άλλου θείου της και ξαδέρφου της νύφης Nizar Tamimi (μέλος της Φατάχ, δολοφονία με μαχαίρι και κάψιμο Εβραίου μαθητή). Παντρεμένοι και ελεύθεροι έπειτα από ανταλλαγή ενός αιχμαλώτου Ισραηλινού με 1.027 καταδικασμένους τρομοκράτες.

 

Δείτε το πραγματικό πρόσωπο των Tamimi, εδώ:

– Μια μεγάλη καριέρα στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης και στην παραπλάνηση των ΜΜΕ: Nabi Saleh, the media and a Tamimi child’s journey, 24/12/2017
http://thisongoingwar.blogspot.gr/2017/12/23-dec-17-nabi-saleh-media-and-tamimi.html

– Ben Ehrenreich’s love letter to the terror-supporting Tamimi family, 07/08/2016

… κι εδώ η συλλογή από το σκληρό ρατσιστικό αντισημιτικό και φιλοτρομοκρατικό υλικό που μετά χαράς διακινούν.

– Manal Tamimi’s views on Palestinian ‘resistance’, 24/09/2016

 

 

Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη, τόση ώρα μιλάμε για τον λίβελο του αίματος (οι Εβραίοι σκοτώνουν παιδιά) σε μοντέρνα ιντερνετική συσκευασία, με social media, petition, και όλους εσάς -που τα βλέπετε όλα αυτά αδιαμαρτύρητα να περνάνε από το time-line σας- σαν παθητικούς θεατές, αφού δεν κάνετε τίποτε για να δώσετε στα ανυπόληπτα ΜΜΕ να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σας θεωρούν τόσο κορόιδα ώστε να σας πουλάνε τις διαφημίσεις τους (τίποτα δεν είναι δωρεάν, πληρώνουμε το τελικό κόστος στην τιμή των προϊόντων) χωρίς να λέτε το παραμικρό.

Και με τον απλό αναγνώστη που του κόβει έστω λίγο να τσεκάρει την ιστορία, να μένει άναυδος από το μέγεθος του ψέματος και της εξαπάτησης, αλλά και από την απάθεια του κόσμου, που δεν απαιτεί οι ανυπόληπτοι ‘δημοσιογράφοι’ να τον σέβονται λίγο. Καλά να πάθουμε.

 

Μερικά από τα αγαπημένα θέματα στα κοινωνικά δίκτυα της Οικογένειας Tamimi. Ό,τι πρέπει για παιδιά και ανήλικα. Για τις περιγραφές και μεγέθυνση, κλικ στην εικόνα.

Παράρτημα: Μία ανατριχιαστική στιγμή

Η απόλυτη απόδειξη, όμως, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον εθνικό ή πολιτικό στόχο, αλλά με καθαρό ρατσιστικό θρησκόληπτο μίσος είναι ένα δίλεπτο φιλμ από ένα ντοκιμαντέρ για την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πιτσαρία Sbarro της Ιερουσαλήμ, τον Αύγουστο του 2001. Στην επίθεση αυτή, οργανωμένη απ’ την Χαμάς και την στρατιωτική της πτέρυγα Izzadine el-Qassam, (που πραγματοποίησε 138 επιθέσεις αυτοκτονίας κατά ισραηλινών στρατιωτικών και πολιτικών στόχων κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα 2000-2004, σκοτώνοντας πάνω από 1.064 Ισραηλινούς και τραυματίζοντας άλλους 7.462), τον πρώτο ρόλο έπαιξε η 20χρονη Ιορδανή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Birzeit και μαθητευόμενη δημοσιογράφος, με το επώνυμο Tamimi της γνωστής οικογενείας ηθοποιών παραγωγής ειδήσεων Pallywood, της διαβόητης Tamimi clan, η ξαδέρφη της pop-star, η Ahlam Tamimi, η πρώτη γυναίκα της Χαμάς.

Για να καταλάβει κανείς και να προσπαθήσει να δει ένα ίχνος αυτού του παλαιστινιακού θρησκευτικού ‘ιερού Πολέμου’ τζιχάντ, πρέπει οπωσδήποτε όλοι να δουν το χαμόγελο της Tamimi:

Πρόκειται για μία ανατριχιαστική στιγμή, που συμπυκνώνει μέσα σε λίγα κινηματογραφικά frames όλη την υπόθεση της σύγκρουσης στην Παλαιστίνη και διαγράφει κάθε πιθανή αμφιβολία για τις ρίζες της: Ο πόλεμος είναι θρησκευτικός πόλεμος. Δείτε το προσεκτικά:
Βρίσκεται στη φυλακή, καταδικασμένη ισόβια 16 φορές, επειδή οργάνωσε δύο πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας: Μία στην πιτσαρία, όπως προαναφέρθηκε, και άλλη μία σε σούπερ-μάρκετ. Αυτή διάλεξε τα σημεία, επειδή ήταν πολυσύχναστα και αυτή καθοδήγησε τους βομβιστές.
Την ρωτάει ο δημοσιογράφος που της παίρνει συνέντευξη:

– Ξέρεις πόσα παιδιά σκότωσες;
– Τρία, νομίζω,
– Οχι, οχτώ.
– Οχτώ, υπέροχα (μεγάλο χαμόγελο)

– Παλαιστίνια τρομοκράτισσα, ευτυχής που προκάλεσε το θάνατο 8 (ολογράφως: οκτώ) παιδιών, Επίσημη Παλαιστινιακή Τηλεόραση της Φατάχ, 23/10/2011 (Palestinian terrorist happy she caused death of 8 kids, PA TV Fatah)

 

– Γελάει όταν μαθαίνει ότι δεν σκότωσε μόνο τρία, όπως νόμιζε μέχρι τότε, αλλά οκτώ παιδιά (Palestinian terrorist Ahlam Tamimi laughs about the 8 children she murdered)

 

Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί η ορολογία που χρησιμοποιεί η ψυχρή εκτελέστρια: Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Tamimi επανειλημμένα αναφέρεται στον βομβιστή αυτοκτονίας ως ‘αναζητητή μαρτυρίου‘ και στην βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας ως ‘επιχείρηση αναζήτησης μαρτυρίου‘ ακριβώς όπως η ξαδέρφη της στο προηγούμενο βίντεο, και ακριβώς όπως συνιστά το Υπουργείο Πληροφοριών της Παλαιστινιακής Αρχής: Στον ‘Επίσημο Οδηγό Ορολογίας της Παλαιστινιακής Αρχής για τα ΜΜΕ’ οι εντολές είναι ρητές:

«Αντί για ‘τρομοκρατία’ θα λέτε ‘αντίσταση’. Αντί για ‘βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας’, θα λέτε ‘επιχείρηση που αναζητά μαρτυρία’, αντί για ‘αστέρι του Δαβίδ’ θα λέτε ‘Αστέρι με έξι γωνίες’ κ.ο.κ.»

Βλ. ‘Terminology in Media, Culture and Politics‘, Official PA terminology guide, PMW, 19/06/2012

Σε άλλη συνέντευξη (‘Ahlam Tamimi Chose Sbarro’s ‘Religious Jews’ as Murder Target’, 22/10/2011) λέει:

     – «Διαλέξαμε τη συγκεκριμένη περιοχή επειδή κοντά υπάρχει εβραϊκό θρησκευτικό σχολείο. Θέλαμε να σκοτώσουμε όσους περισσότερους θρησκευόμενους Εβραίους ήταν δυνατό. Επειδή ο πόλεμος είναι θρησκευτικός πόλεμος».

 

 

Ενώ αλλού, εξιστορεί πόσο περισσότερο χαμογελούσε όσο μάθαινε από το ραδιόφωνο εκείνη τη μέρα ότι ο αριθμός των θυμάτων αυξανόταν με την ώρα (‘The Sbarro terrorist confesses’)

 

Ισως η απόλυτη απόδειξη πως πρόκειται για ψυχοπαθολογικά αδίστακτους δολοφόνους που έχουν υποστεί θρησκευτική πλύση εγκεφάλου είναι το γεγονός πως η Tamimi, έπειτα από την ενέργεια, γύρισε στο κανάλι στο οποίο εργαζόταν και παρουσίασε με απόλυτη ψυχραιμία τις ειδήσεις της ημέρας, που αναφέρονταν, φυσικά, στην τρομοκρατική επίθεση:

Από το ντοκιμαντέρ ‘Hot House’:

 

– Ahlam Tamimi murders 15 in Jerusalem but No Regrets

Η Ahlam Tamimi δεν έχει πληρώσει. Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαιοσύνη. Σήμερα ζει στην Ιορδανία, παντρεμένη, όπως είπαμε, και απολαμβάνοντας στάτους σούπερ-σταρ.

Από τον Μάρτιο του 2017 είναι στη λίστα με τους καταζητούμενους τρομοκράτες του FBI.
https://www.fbi.gov/wanted/wanted_terrorists/ahlam-ahmad-al-tamimi

Και από τις αρχές του 2018, υπάρχει αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της, βλ. ‘There’s now a $5 million reward for bringing the terrorist Ahlam Tamimi to justice‘, 31/01/2018.

Και, βέβαια, στη δική της κοινωνία, οι πράξεις της, οι δολοφονίες αθώων και μωρών, σε καμιά περίπτωση δεν την καθιστούν αποσυνάγωγη και σε καμιά περίπτωση δεν προκαλούν κανενός είδους κατακραυγή -ή έστω να βρεθεί καποιος εκπρόσωπος του Ισλάμ ή του αραβικού μουσουλμανικού κόσμου που να πάρει αποστάσεις από αυτήν την φριχτή πρακτική. Αν, λ.χ. μπορεί να βρεθούν κάποιοι που θα πουν ότι δυσφημείται το Ισλάμ, ούτε πολιτικός, ούτε ηγέτης, ούτε κληρικός, ούτε βέβαια οι απλοί πολίτες μπορούν ποτέ να διανοηθούν να την αντιμετωπίσουν έστω σαν κάτι μη αντιπροσωπευτικό της κουλτούρας τους.
Οχι. παντού θεωρείται ηρωίδα, παντού ζητωκραυγάζεται (με ‘ululation’) σαν πρότυπο, και βασιλιάδες ολόκληροι θέλουν να την τιμήσουν, πληρώνοντας όλα τα έξοδα για να πραγματοποιήσει το προσκύνημα στη Μέκκα, το όνειρο ζωής κάθε πιστού του Μωάμεθ, με ιδιωτικό τζετ και πολυτελή διαμονή, βλ. ‘Saudi King Offers All-Expenses-Paid Trip to Hajj for Released Palestinian Terrorists‘, TheBlaze, 15/11/2011.

Αλήθεια, βλέποντας όλα αυτά ένα μικρό παλαιστινιόπουλο στην τηλεόραση, και ακούγοντας μετά ότι οι ίδιοι Σαουδάραβες προσφέρουν 100.000 δολάρια, -όχι, λάθος, ένα εκατομμύριο δολάρια, μεγαλύτερη προσφορά από άλλον πρίγκηπα-, στα αλήθεια πιστεύει κανείς ότι δεν θα μεγαλώσουν έχοντας σαν όνειρο την μεγάλη τιμή να γίνουν ήρωες ή μάρτυρες σφάζοντας μερικούς Εβραίους;

Υπόψη, το προσκύνημα στη Μέκκα, γνωστό ως ‘Χατζ’ είναι ο ένας από τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Είναι τόσο σημαντικό για τη θρησκεία αυτή, ώστε ότι δεκάδες εκατομμύρια φτωχών μουσουλμάνων, μερικοί πάμφτωχοι, άτομα με αναπηρία, λιμοκτονούντες, να παλεύουν μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να μαζέψουν χρήματα για να μπορέσουν να το αντέξουν οικονομικά, κάποια στιγμή, συνήθως μετά από 40 ή 50 χρόνια. Στις περισσότερες χώρες, επειδή οι κατάλογοι αναμονής είναι πραγματικά τεράστια, στην Ινδονησία μπορεί να φτάσει μέχρι και 39 έτη, γίνονται κληρώσεις. Μόνο για να λάβει μέρος στην κλήρωση, χρειάζεται το αντίστοιχο δύο και τριών μηνών εισόδημα, ίσα-ίσα για να μπει το όνομα στην κληρωτίδα.
Παρά τον τεράστιο πετρελαϊκό πλούτο του αραβικού κόσμου (και τις απίστευτες σπατάλες, γκλάμουρ, μόδα, χρυσά αυτοκίνητα κ.ο.κ.), οι περισσότεροι από τους ευσεβείς μουσουλμάνους του πλανήτη δεν κάνουν ποτέ το Χατζ λόγω κόστους ή λόγω έλλειψης χώρου, αφού η χώρα φιλοξενίας Σαουδική Αραβία δέχεται μόνο έναν ορισμένο αριθμό προσκυνητών κάθε χρόνο.

Λογικό, λοιπόν, να πρέπει να προσπαθήσουν να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους στο όνομα του Αλλάχ, διότι … όλοι είδαμε τι ακριβώς κέρδισε η στυγνή δολοφόνος τρομοκράτισσα της οικογένειας Tamimi και οι συναγωνιστές της και συνμάρτυρες τρομοκράτες φίλοι της, τιμές και μεγαλεία και ταξίδια που πληρώνουν ολόκληροι πρίγκηπες για πάρτη της, στη Μέκκα και στα πεντάστερα ξενοδοχεία, με ιδιωτικό σαουδαραβικό πριγκηπικό αεριωθούμενο τζετ!

Υπόψη, σημειολογικά είναι πολύ ενδιαφέρον ότι το επώνυμο Tamimi σημαίνει ‘με καταγωγή από την Αραβία’, το επώνυμο Barghouti σημαίνει ‘με καταγωγή από την Υεμένη’, και το επώνυμο Masri σημαίνει ‘με καταγωγή από την Αίγυπτο’.

 

[UPDATE 02/01/2018: Επειτα από δημοσίευμα του Media Watchdog οργανισμού CAMERA, μαθαίνουμε ότι η εφημερίδα της αρχικής δημοσίευσης Ma’ariv άλλαξε τη διατύπωση,
– εδώ το αρχικό άρθρο της 19/12/2017, («Just like the story of the girls in Nabi Salah, restraint at this stage is the best solution to get out of the situation without harm. You can lose your nerve and go wild, which will lead to a huge frenzy from which no one will come out well, and you can try to contain the situation because there are no better alternatives. In the case of the girls, the price should be collected on another occasion, in the dark, without witnesses and cameras. The Tamimi family needs to learn the hard way that such systematic provocations against IDF soldiers will cost them dearly, and the IDF has enough capabilities, creativity and means to produce such inputs without paying an exorbitant public price»)
– και εδώ το αλλαγμένο αρκετές μέρες αργότερα, σίγουρα μετά τις 25/12/2017 και πριν τις 31/12/2017 («Just like the story of the girls in Nabi Salah, restraint at this stage is the best solution to get out of the situation without harm. You can lose your nerve and go wild, which will lead to a huge frenzy from which no one will come out well, and you can try to contain the situation because there are no better alternatives. In the case of the girls, it is preferable that the arrest be carried out at another time, at night, just as the IDF knows how to carry out problematic arrests: the scene will be clean, there will be no cameras or provocateurs, the event will not deteriorate and there will be no flammable potential») …
… αλλά επί της ουσίας τίποτα δεν αλλάζει σημαντικά: Η Ma’ariv προχώρησε στην τροποποίηση, χωρίς μάλιστα σχετική σημείωση, γεγονός που δεν συνάδει με την δημοσιογραφική πρακτική, αλλά και στην μία περίπτωση, πριν την αλλαγή, και στην άλλη, μετά την αλλαγή, πουθενά δεν αναφέρονται ‘βιασμοί’ και ‘αντίποινα’].

ΥΓ: To Facebook έσβησε αυτό εδώ το κείμενο, όταν ήταν ‘Σημείωση’ (Note), καθώς και όλες τις αναδημοσιεύσεις της σημείωσης. Προφανώς υπάρχει φίλτρο για κάποιες λέξεις. Δεν πειράζει, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

Διαβάστε επίσης:

– Ο πατέρας της Ahed Tamimi ομολογεί σε αραβικό ΜΜΕ ότι στόχος του από την αρχή ήταν να ξεκινήσει καμπάνια δαιμονοποίησης
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2018/01/17/tamimi-father-in-arabic-confess-staged-in-english-cries/

– Μια αξιοπρόσεκτη υπόθεση παραπλανητικών παλαιστινιακών Fake news

– Για τους Παλαιστίνιους δεν υπάρχουν έννοιες όπως ‘συμβιβασμός’ και ‘διαπραγμάτευση (Με αφορμή την ομιλία Αμπάς, 14/01/2018)

Posted by Protocols Without Zion on Tuesday, January 16, 2018

– Η διπλή γλώσσα των Παλαιστινίων: Ενα μόνο παράδειγμα (Οι Παλαιστίνιοι ζητάνε συνεχώς χρήματα και απειλούν)

Posted by Protocols Without Zion on Sunday, January 7, 2018

– Γιατί οι Παλαιστίνιοι είναι η μοναδική περίπτωση προσφύγων παγκοσμίως που ο αριθμός τους αυξάνεται αντί να μειώνεται;

Posted by Protocols Without Zion on Saturday, December 30, 2017

– Γιατί δεν ανακηρύχτηκε παλαιστινιακό κράτος τα έτη 1949-67 όταν οι Αραβες κατείχαν Δυτική Οχθη & Γάζα και δεν υπήρχαν εποικισμοί

Posted by Protocols Without Zion on Friday, December 8, 2017

– Οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να ενδιαφέρονται για την Ιερουσαλήμ μόνο μετά το 1967 (Η αλήθεια που κανένας αντισημίτης δεν θα σας πει)

Posted by Protocols Without Zion on Friday, December 8, 2017

– Οι χάρτες που ψεύδονται (θέλεις να στο ζωγραφίσω) + Δεν υπήρξε ποτέ παλαιστινιακό έθνος, αυτοπροσδιορίζονταν σαν Αραβες πάντα, η λέξη Παλαιστίνη σήμαινε Γη του Ισραήλ

Posted by Protocols Without Zion on Friday, December 1, 2017

– Μια πραγματική εθνοκάθαρση: Οι ξεχασμένοι Εβραίοι Mizrahi πρόσφυγες από τον αραβικό κόσμο, περίπου 850.000.

Posted by Protocols Without Zion on Wednesday, November 29, 2017

– Το Infowar προσπαθεί να διορθώσει μια πλαστογραφία με θεωρίες συνωμοσίας και νέα ψέματα (Ενας σύγχρονος ‘λίβελος του αίματος’)
https://archive.is/XeFkS

– Η Χαμάς πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα από το ISIS -και καταγγέλλει εξτρεμισμό και τρομοκρατία

Posted by XYZ Contagion on Monday, August 21, 2017

– Μια ξεχωριστή είδηση για το BDS (Κίνημα ‘Μην αγοράζετε από τους Εβραίους’ ή ‘Beyond Deception Strategy’)

Posted by XYZ Contagion on Wednesday, March 22, 2017

– Ενα συγκροτημένο άτομο (Συνωμοσίες, χαφιεδολογίες και πρακτορολογίες, το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων και των τσαρλατάνων

Posted by XYZ Contagion on Monday, November 27, 2017

– Δεν διαλέγουμε πλευρές, διαλέγουμε λύσεις: Pro-Peace, Pro-Palestinian, Pro-Israeli.

Posted by XYZ Contagion on Tuesday, December 19, 2017

– Με αφορμή τη λεγόμενη ‘σημαία του FSA’ και τα ψέματα δεξιών κι αριστερών ψεκασμένων αντισημιτών

Posted by XYZ Contagion on Sunday, September 11, 2016

 

3 thoughts on “Στ’ αλήθεια, «Ισραηλινός δημοσιογράφος καλεί σε ομαδικό βιασμό φυλακισμένης ανήλικης Παλαιστίνιας;» – Fake News #01

  1. Παράθεμα: Ο πατέρας της Ahed Tamimi ομολογεί σε αραβικό ΜΜΕ ότι στόχος του από την αρχή ήταν να δει την κόρη του στη φυλακή για να ξεκινήσει καμπάνια δαιμον

  2. Παράθεμα: ‘Αφησα’ τους Παλαιστίνιους να μου μιλήσουν αδιαμεσολάβητα: Δείτε τι έμαθα: Εισαγωγή (Palestinian Lessons 101: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαν

  3. Παράθεμα: Το απαρτχάιντ εις βάρος των Παλαιστινίων στις γειτονικές ‘φιλικές’ αραβικές χώρες: Γιατί η Παλαιστινιακή Αρχή είναι η μοναδική περίπ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s