Από το Facebook της μητέρας των παιδιών της Φαμίλιας Tamimi: Ανατομικός χάρτης με οδηγίες 'πως να μαχαιρώνετε καλύτερα, για σίγουρο θάνατο' του θύματος: Τα παιδιά το αναδημοσίευσαν στα δικά τους προφίλ: Palestinian Slaughter Hashtag 'Stab a Jew'

Ο πατέρας της Ahed Tamimi ομολογεί σε αραβικό ΜΜΕ ότι στόχος του από την αρχή ήταν να ξεκινήσει καμπάνια δαιμονοποίησης

– Προώθηση του λίβελου του αίματος; √ Check!
– Εξύμνηση τρομοκρατίας; √ Check!
– Εορτασμοί θανάτων Εβραίων με τους πιο απεχθείς τρόπους; √ Check!
– Εξαπάτηση και χειραγώγηση του κοινού με θεατρικές παραστάσεις ώστε ο αντίπαλος να φαίνεται άσχημα; √ Check!
– Υποκίνηση μίσους και βάρβαρης βίας, ακόμη και σκοτώνοντας ‘εποίκους-παιδιά’; √ Check!
– Ψέματα, συκοφαντίες, αντισημιτικά στερεότυπα και θρησκόληπτο ρατσιστικό μίσος; √ Check!
– Μαχαίρια, μπαλτάδες, αποκεφαλισμοί και σφαγμένοι αθώοι; √ Check!

Η Ahed Tamimi και η οικογένειά της δεν αγωνίζονται για την ειρήνη και δεν αγωνίζονται μόνο για ‘την κατοχή’: αγωνίζονται για να εξαλείψουν οποιαδήποτε εβραϊκή παρουσία στην περιοχή και να καταστρέψουν το Ισραήλ, και ο αγώνας τους είναι οικοδομημένος επάνω σε σκληρό αντιεβραϊκό μίσος, εξύμνηση βομβιστών αυτοκτονίας, τρομοκρατία και εξοντωτικό αντισημιτισμό.

Δείτε τι ακριβώς υποστηρίζετε:

 

Συνέχεια από την προηγούμενη υπόθεση Fake News, ‘Στ’ αλήθεια, «Ισραηλινός δημοσιογράφος καλεί σε ομαδικό βιασμό φυλακισμένης ανήλικης Παλαιστίνιας;»‘, 29/12/2017, με τον πατέρα της Ahed Tamimi να ομολογεί σε αραβικό ΜΜΕ ότι στόχος του από την αρχή ήταν να ξεκινήσει καμπάνια δαιμονοποίησης της ‘κατοχής’, «αφού οι αραβικοί λαοί μας πρέπει να βλέπουν τέτοιες σκηνές ακόμα κι αν υπάρχει τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε», ακόμα κι αν χρειάζεται να δει την κόρη του στη φυλακή. Συνεχίζει λέγοντας πως δεν πρόκειται να δεχτεί συμφωνία, προτιμά να την αφήσει να εκτίσει μεγαλύτερη ποινή, πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζε από πριν πως με την πράξη του έβαζε την κόρη του σε μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά αυτό είναι το επάγγελμά του: Να παρουσιάζει εικόνες στις οποίες ο αντίπαλος να φαίνεται απεχθής, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει λόγος, και να κατασκευάζει ειδήσεις για κατανάλωση από το δυτικό κοινό. Φυσικά, ο πατέρας που μεγαλώνει τα παιδιά του μέσα σε κλίμα αποκρουστικού αντισημιτισμού (παράδειγμα με πολύ σκληρές εικόνες εδώ κι εδώ) τις εκμυστηρεύσεις τις κάνει γνωρίζοντας πως απευθύνεται στο ευρύτερο αραβικό κοινό, που πρόσφατα δείχνει κουρασμένο από την παλαιστινιακή υπόθεση, και χρειάζεται ‘εύφλεκτα υλικά’ για να εξακολουθήσει να υποστηρίζει την ‘αντίσταση’, ενώ στην αντίστοιχη συνέντευξη για το αγγλόφωνο κοινό, ο άνθρωπος που εξυμνεί άγριες δολοφονίες και υποκινεί όλα τα μέλη της οικογένειας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ανηψιάς του, της πρώτης βομβίστριας της Χαμάς που σκότωσε 15 ανθρώπους, μεταξύ τους 7 παιδιά, μια έγκυος και μια μητέρα που έμεινε φυτό, παράδειγμα εδώ κι εδώ), ξαφνικά γίνεται ο πατέρας που νοσταλγεί την κόρη του και δεν αντέχει να ζει με την απουσία της, και πηγαίνει και κοιμάται στο κρεβάτι της όλες τις νύχτες επειδή του λείπει το κοριτσάκι του, και ξυπνάει τις νύχτες κλαίγοντας επειδή, λέει, αυτός κοιμάται στα ζεστά ενώ η κόρη του την ίδια στιγμή θα ξεπαγιάζει, και πόσο λυπάται, δήθεν, που η κόρη του δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή σαν έφηβη και λοιπά, και λοιπά.

Από το Facebook της μητέρας των παιδιών της Φαμίλιας Tamimi: Ανατομικός χάρτης με οδηγίες 'πως να μαχαιρώνετε καλύτερα, για σίγουρο θάνατο' του θύματος: Τα παιδιά το αναδημοσίευσαν στα δικά τους προφίλ: Palestinian Slaughter Hashtag 'Stab a Jew'

Από το Facebook της μητέρας των παιδιών της Φαμίλιας Tamimi: Ανατομικός χάρτης με οδηγίες ‘πως να μαχαιρώνετε καλύτερα, για σίγουρο θάνατο’ του θύματος: Τα παιδιά το αναδημοσίευσαν στα δικά τους προφίλ: Palestinian Slaughter Hashtag ‘Stab a Jew’

 

Σε συνέντευξή του στο λιβανέζικο δίκτυο Al Mayadeen, ένα προπαγανδιστικό ΜΜΕ αφιερωμένο στον αγώνα της Χεζμπολάχ και στις επιδιώξεις του Ιράν και στον ‘παλαιστινιακό σκοπό’, ο Bassem Tamimi δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ομολογώντας πως ουσιαστικά επιδίωξε τη σύλληψη και τη φυλάκιση της κόρης του, όπως μπορούμε να δούμε σε τέσσερα κλιπ από την συνέντευξη που προορίζεται για το αραβικό κοινό:

Ο συντάκτης του Al Mayadeen φαίνεται πρόθυμος να βοηθήσει τον πατέρα να περάσει στο κοινό τους κάθε συκοφαντία και κάθε διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας σαν ‘αντίσταση’.

Στο πρώτο κλιπ, ο υπερήφανος μπαμπάς της Ahed εξηγεί ότι μετά την δημοσίευση του βίντεο με την Ahed να κλωτσάει, να χαστουκίζει και να φτύνει τους δύο Ισραηλινούς στρατιώτες, η οικογένεια περίμενε, ασφαλώς, τη σύλληψή της. Ο Bassem Tamimi δεν αναφέρει το γεγονός ότι ήταν η μητέρα της Ahed που δημοσιοποίησε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, προφανώς προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη σύλληψη της κόρης τους, ενώ, φυσικά, δεν αναφέρει καθόλου το γεγονός ότι στη συνέχεια του βίντεο περιλαμβάνεται επίσης ένα τμήμα όπου η Ahed ερωτάται από την αγαπημένη της μητέρα ‘τι μήνυμα θέλει να δώσει στον κόσμο’, και η κόρη ζητάει περισσότερες βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

Αλλωστε, μέσα στο κατηγορητήριο, βασική κατηγορία αποτελούν αυτές οι δηλώσεις της στην κάμερα, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, στις οποίες δεν κρύβει το θαυμασμό της για τις βίαιες μεθόδους που αποτελούν το άλφα και το ωμέγα στη διαπαιδαγώγηση των σημερινών παιδιών των Παλαιστινίων. Οπως μπορούμε να τη δούμε στο βίντεο να λέει, εδώ στο 1.10′ περίπου:

«Είτε πρόκειται για μαχαιρώματα, είτε για επιχειρήσεις-βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, είτε ρίψη πετρών, ο καθένας πρέπει να παίξει το ρόλο του».

 

Οπως εξηγεί ο Bassem Tamimi στον ρεπόρτερ του Al Mayadeen, παρόλο που η οικογένεια ανέμενε τη σύλληψη του Ahed, θα ήταν λάθος «να σταματήσει ένα τέτοιο παράδειγμα αντίστασης, αφού οι αραβικοί λαοί μας πρέπει να βλέπουν τέτοιες σκηνές ακόμα κι αν υπάρχει τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε. Σε αυτήν την ιστορική στιγμή, η υπόθεση της σύλληψης της κόρης μου είναι το υπόδειγμα που χρειάζονται οι Παλαιστίνιοι σε αυτό το ιστορικό επεισόδιο».

Στη συνέχεια, ο Bassem Tamimi καλείται από τον συντάκτη να απαντήσει στην ερώτηση «τι ποινή περιμένει για την Ahed». Τον ακούμε να λέει ήρεμος ότι περιμένει πως η κόρη του θα καταδικαστεί σε ενάμισι χρόνο φυλάκιση και πως δεσμεύεται δημόσια να απορρίψει κάθε πιθανή συμφωνία:

«Δεν θα σπάσουμε την πρόκλησή της, αφήνοντας την να δηλώσει ένοχη ενώπιον του δικαστή, μόνο για να τύχει μειωμένης ποινής. Ξέρουμε ότι αυτό θα μας προσφερθεί, αλλά θα το απορρίψουμε και θα το απορρίψει και η ίδια τελείως».

Κατόπιν, ο Bassem Tamimi ισχυρίζεται ότι η Ahed είπε στα αδέλφια της πως «δεν επιτρέπεται να κάνουμε καμιά συμφωνία», και πως το ίδιο είχε πει και σε αυτόν προσωπικά, τις προηγούμενες περιπτώσεις που ο πατέρας είχε συλληφθεί.

Θυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι η συνέντευξη αυτή προορίζεται μόνο για το αραβικό κοινό, συνεπώς είναι απολύτως λογικά στη συνέχεια να δούμε τον πατέρα να υπογραμμίζει ξανά ότι η Ahed «απορρίπτει κάθε συμφωνία» και να δηλώνει:

«Ετσι, έχουμε δύο επιλογές μπροστά μας: να απορρίψουμε εντελώς τη νομιμότητα του ισραηλινού δικαστηρίου, και να ζητήσουμε από τον κόσμο να δικαστεί το δικαστήριο μέσω μιας παγκόσμιας πίεσης»

Φυσικά, γνωρίζουμε ότι αυτή ακριβώς είναι η στρατηγική των Tamimi: Περιγράφει ακριβώς ταυτόχρονα την απόρριψη οποιουδήποτε συμβιβασμού με τις ισραηλινές αρχές και την κινητοποίηση της κοινής γνώμης κατά του Ισραήλ. Αυτή είναι η τακτική μέθοδος των Tamimi εδώ και χρόνια, και σύμφωνα με αυτή τη συνέντευξη, αυτήν σκοπεύουν να ακολουθήσουν και τώρα: Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μια σημαντική ποινή φυλάκισης για την έφηβη κόρη τους, γνωρίζουν ότι οι παγκόσμιοι ακτιβιστές και τα φιλικά διεθνή μέσα ενημέρωσης των συκοφαντών του Ισραήλ θα συνδράμουν σε κάθε προσπάθεια τους Tamimi και το σχέδιό τους να βάλουν την κόρη τους στην φυλακή για ένα ή δύο χρόνια, διότι «αυτό χρειάζονται σε αυτήν την ιστορική στιγμή οι αραβικοί λαοί», όπως επί λέξει ήταν η έκφραση του πατέρα, ώστε να ξεκινήσουν μια ακόμα καμπάνια δαιμονοποίησης εναντίον του μικρού εβραϊκού κράτους.

Σε όσους δεν γνωρίζουν καλά τα παλαιστινιακά τεχνάσματα χειραγώγησης της κοινής γνώμης και σε όσους πιστεύουν ότι τα δυτικά τους γυαλιά είναι αρκετά και τους επιτρέπουν να καταλαβαίνουν τις επιμέρους πτυχές της ιστορίας Ισραηλινοί-Παλαιστίνιοι, κατά πάσα πιθανότητα θα φαίνονται περίεργα όλα αυτά. Ομως δεν είναι. Οσοι γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν βρίσκεται εύκολα κάποιος πιο ικανός, πιο έμπειρος και πιο πονηρός χειριστής και manipulator των ΜΜΕ από τον πατέρα αυτό, που, υπόψη, είναι έμμισθος υπάλληλος του Υπουργείου Προπαγάνδας της Παλαιστινιακής Αρχής, με αποκλειστικό επάγγελμα να παρουσιάζει βίντεο και εικόνες στα οποία το Ισραήλ να φαίνεται απεχθές και αποκρουστικό. Οποιος παρακολουθεί χρόνια τη δραστηριότητα της Tamimi Clan Productions, γνωρίζει ότι το έχει κάνει επιστήμη όλο αυτό.
Ανοίξτε στην τύχη ένα από τα γνωστά βίντεο με τα παιδιά του να πρωταγωνιστούν, ένα από εκείνα που οι μεγάλοι της οικογένειας σπρώχνουν τα παιδιά να πάνε επάνω στους στρατιώτες ή ένα από εκείνα στα οποία τα παιδιά κοιτάνε πότε θα πάρουν το ΟΚ των εικονοληπτών ‘Action, γράφουμε τώρα!’ και θα αρχίσουν να ασχημονούν, να φτύνουν, να χτυπάνε κ.λπ. Αλλά μην κοιτάξετε στα παιδιά. Εστιάστε γύρω-γύρω, στους μεγάλους και ειδικά στον πατέρα. Είναι εντελώς ατάραχος. Ούτε καν κοιτάει τα παιδιά του, να δει αν θα πάθουν κάτι. Αυτός και οι υπόλοιποι μεγάλοι της οικογένειας μετακινούνται μόνο γύρω-γύρω, και ειδικά ο πατέρας, πηδάει από το ένα σημείο στο άλλο, ανεβοκατεβάζοντας την κάμερα όπως όταν είμαστε σχεδόν έτοιμοι να κάνουμε τη λήψη, και επιθεωρεί το πλάνο, μέχρι να πετύχει τη λήψη που θέλει. Δεκάρα δεν δίνουν για τα παιδιά, αυτό που τους ενδιαφέρει και διοχετεύουν όλη τους την προσοχή είναι να κοιτάνε συνεχώς τους στρατιώτες και τις αντιδράσεις τους και να κεντράρουν ‘το πλάνο’.

Απολύτως λογικό, λοιπόν, το γεγονός πως στο πρωτότυπο βίντεο με την αντιπαράθεση κοριτσιών-στρατιωτών, υπάρχει ένα σημείο που ‘κόπηκε στο μοντάζ’ που κάνει η οικογένεια: Το σημείο που η μητέρα της Ahed Tamimi ακούγεται να λέει «utrodo» («اطرد») που σημαίνει «τράβα χτύπα τους, πήγαινε διώξτους».

– Nariman Tamimi Sending Ahed and Nour To Start Trouble With IDF Soldiers

Η συγκυρία, λοιπόν, είναι μοναδική. Μετά την υποτονική αντίδραση του συνόλου του αραβικού κόσμου στην απόφαση αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ, το κλίμα για την τρίτη ιντιφάντα δεν φαίνεται να είναι ευνοϊκό για τους Παλαιστίνιους. Η ομιλία του Αμπάς στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Φατάχ, 14-15 Ιανουαρίου 2018, το απέδειξε αυτό. Οι Παλαιστίνιοι χρειάζονται ένα σύμβολο. Η υπόθεση με τον ΑμΕΑ ταγματάρχη της Χαμάς που πήγαινε για σαχίντ (‘μάρτυρας’), δεν πήγε όσο περίμεναν, συνεπώς ένα ‘παιδί’ που κρατείται και -υποτίθεται- βασανίζεται από τους ανελέητους διαβολικούς Εβραίους είναι ό,τι πρέπει για να συγκινηθούν οι δυτικοί χρήσιμοι ηλίθιοι. Πόσο μάλλον, αν αυτό το ‘παιδί’, -που βέβαια μόνο παιδί δεν είναι-, διαθέτει το μεγάλο ατού που χρειάζεται στις θεατρικές παραστάσεις της οικογένειας: την εμφάνισή της. Προσεκτικά διαλεγμένη από όλα τα παιδιά και τα ξαδέρφια της διότι με τα γαλανά της μάτια και τα ξανθά μαλλιά, είναι αυτό το εφηβικό πρόσωπο με το οποίο θα ταυτιστούν αμέσως με την πρώτη ματιά οι δυτικοί ‘αλληλέγγυοι’. Ποτέ δεν φοράει μαντήλα, ποτέ δεν φοράει ρούχα που να παραπέμπουν στις παραδοσιακές φορεσιές της Μέσης Ανατολής. Φοράει πάντα τζην και μπλουζάκια με συνθήματα ‘Love’, ‘Peace’ κ.λπ. Το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά της, κληρονομημένα από τον πατέρα της, προσομοιάζουν σε ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά πρέπει να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο γεγονός πως κάποιος στην οικογένεια του πατέρα πρέπει να έχει καταγωγή από τη Βοσνία. Κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πολλοί Βόσνιοι και Βαλκάνιοι μουσουλμάνοι μετανάστευσαν στην περιοχή, και αυτό αποδεικνύεται από τα επώνυμα τύπου ‘Αλ Μπουσνάκ’ (ο Βόσνιος) που συνηθίζονται στην Παλαιστίνη. Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τον πατέρα και κάποιον λ.χ. Βόσνιο ή και Σερβοβόσνιο ακόμα, δύσκολα θα πούμε ποιος-είναι-ποιος. Και το χρησιμοποιούν το ατού αυτό, ώστε οι τηλεθεατές στη Δύση να αισθανθούν αμέσως δική τους, σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, την άτυχη να γεννηθεί σε μια τέτοια οικογένεια, αλλά εξίσου τετραπέρατη μικρή Ahed.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου, με τα ΜΜΕ της δύσης να χειραγωγούνται, αφού πάντα χρειάζονται κι αυτά νέα επεισόδια στο σήριαλ ‘άγιοι αθώοι μικροί αδύναμοι χιλιοβασανισμένοι Παλαιστίνιοι Δαβίδ παθαίνουν συνεχώς συμφορές και άσχημα πράγματα από σατανικούς πανίσχυρους καταπιεστές σαδιστές serial-killer Εβραίους Γολιάθ’.

Αυτά όλα για το αραβικό κοινό. Οταν ο πολυμήχανος πατέρας και κακοποιητής των ίδιων του των παιδιών για ένα καλό πλάνο και αξιωματούχος της Φατάχ δίνει συνεντεύξεις για το αγγλόφωνο κοινό, το σενάριο αλλάζει. Ξαφνικά γίνεται ο πατέρας που νοσταλγεί την κόρη του και δεν αντέχει να ζει με την απουσία της, και πηγαίνει και κοιμάται στο κρεβάτι της όλες τις νύχτες επειδή του λείπει το κοριτσάκι του, και ξυπνάει τις νύχτες κλαίγοντας επειδή, λέει, αυτός κοιμάται στα ζεστά ενώ η κόρη του την ίδια στιγμή θα ξεπαγιάζει, και πόσο λυπάται, δήθεν, που η κόρη του δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιλογική ζωή σαν έφηβη και λοιπά, και λοιπά. Δείτε τα βίντεο για τους χρήσιμους δυτικούς ηλίθιους:

Ενώ η εικόνα που θέλει να δώσει στο κοινό του το λιβανέζικο δίκτυο ειδήσεων, ασφαλώς είναι η αντίθετη: Η ατρόμητη μικρή ηρωίδα που δεν αντιστέκεται απλά στην ‘κατοχή’ αλλά θέλει να εξοντώσει μια και καλή τη ‘σιωνιστική οντότητα’, με όλα τα κλισέ και τις ηρωικές αναπαραστάσεις:

 

Και καθόλου αντισημιτική, ασφαλώς: Απλά τυχαίνει οι δύο ποντικοί που της μασάνε τις κοτσίδες να είναι Εβραίοι ποντικοί. Προσέξτε επίσης τον χάρτη στη μπλούζα της. Ο χάρτης δεν περιλαμβάνει Ισραήλ, Παλαιστίνη είναι μόνο και αποκλειστικά ολόκληρη η χώρα, ‘από το ποτάμι στη θάλασσα’:

Από την σελίδα της Samya Ayish, Παλαιστίνιας δημοσιογράφου του CNN Arabic: Oι δύο ποντικοί που μασούν τις κοτσίδες της Ahed Tamimi είναι Εβραίοι ποντικοί, όπως καταλαβαίνουμε από το Αστέρι του Δαβίδ. Το κείμενο γράφει στα αραβικά 'Το φυλαχτό της Παλαιστίνης, όλη η Παλαιστίνη', 27/12/2017

Από την σελίδα της Samya Ayish, Παλαιστίνιας δημοσιογράφου του CNN Arabic: Oι δύο ποντικοί που μασούν τις κοτσίδες της Ahed Tamimi είναι Εβραίοι ποντικοί, όπως καταλαβαίνουμε από το Αστέρι του Δαβίδ. Το κείμενο γράφει στα αραβικά ‘Το φυλαχτό της Παλαιστίνης, όλη η Παλαιστίνη’, 27/12/2017

 

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, ο διακινητής των σύγχρονων Πρωτόκολλων αναρωτιέται:

– Εσύ ξέρεις γιατί είναι στη φυλακή η ανήλικη Αχέντ Ταμίμι;, INFOWAR, 16/01/2018
https://archive.is/ArIVJ#selection-885.0-885.150

Οταν γράφει «Μάλιστα το Newsweek έφτασε στο σημείο να την κατηγορήσει ότι έχει μεγάλο ιστορικό επιθέσεων εναντίον της αστυνομίας και στρατιωτικών» …

… της κλέβει τη χαρά, όταν η ίδια της καλεί σε βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας (‘επιχειρήσεις αναζήτησης μαρτυροσύνης’ στην ισλαμιστική τζιχαντιστική αργκό τους).

Υπάρχουν άλλωστε, εκτός από τις δηλώσεις της στην κάμερα, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, στις οποίες δεν κρύβει το θαυμασμό της για τις βίαιες μεθόδους και καλεί σε δολοφονίες ΕβραίωνΕίτε πρόκειται για μαχαιρώματα, είτε για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, είτε ρίψη πετρών, ο καθένας πρέπει να παίξει το ρόλο του»), και μια σειρά εικόνων και γραφικών που με χαρά διακινούν όλα τα παιδιά της οικογένειας -όπως και οι μεγάλοι, βέβαια-, με τις πραγματικές τους προθέσεις. Δείτε ορισμένα εδώ:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μερικά από τα αγαπημένα θέματα στα κοινωνικά δίκτυα της Οικογένειας Tamimi. Ό,τι πρέπει για παιδιά και ανήλικα. Για τις περιγραφές και μεγέθυνση, κλικ στην εικόνα.

 

Αρα, εκείνος που δεν ξέρει «γιατί είναι στη φυλακή η ‘ανήλικη’» (πάντα, ανήλικη) είναι ο προπαγανδιστικός βραχίονας της Χαμάς, ελληνικό τμήμα, Khaybar Khaybar ya jahood. Ο αρχιδιαστρεβλωτής και ο άνθρωπος που γράφει συνειδητά ψέματα σε κάθε είδηση από το Ισραήλ κατηγορεί τα ΜΜΕ (που σε κάθε άλλη περίπτωση, βέβαια, τα πιστεύει και ποτέ δεν τα αμφισβητεί όταν συκοφαντούν Εβραίους) για … διαστρέβλωση («Να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα για τις πραγματικές συνθήκες σύλληψης της έφηβης Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι επιχειρούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης …»). Πάντα η ίδια ιστορία συκοφάντησης Εβραίων, ανεξάρτητα ποιο είναι το θέμα κάθε φορά, πάντα να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες που περιέχονται στο εγχειρίδιο της PLO με τίτλο ‘Key Points To Remember When Reporting on Occupied Palestine‘, το οποίο μπορεί να βρεθεί εδώ και το οποίο εφαρμόζεται σε επίπεδο λέξης με θρησκευτική ευλάβεια από τους ‘αντισιωνιστές’.

Δείτε το εδώ, λέξη προς λέξη, πάντα τα ίδια ‘επιχειρήματα’:

Click to access KEYPOINTS.pdf

Η βασική οδηγία (και το συνολικό πνεύμα ολόκληρου) του εγχειριδίου αυτού είναι κάτι πολύ απλό:

«Για όλα τα θέματα, άσχετα ποια είναι η συζήτηση κάθε φορά, και ανεξάρτητα από το context της υπόθεσης, χρέος του ‘αντισιωνιστή’ είναι να στρέφει πάντα τη συζήτηση και να κατηγορεί -για όλα αποκλειστικά και μόνο και σε κάθε περίσταση-, την ‘κατοχή’».

Διαβάστε:

– Πολλές κατασκευασμένες ιστορίες και φανταστικά σενάρια για να δικαιολογηθεί η χρησιμοποίηση (στην πραγματικότητα: κακοποίηση) των παιδιών Tamimi στο να κάνουν την βρώμικη δουλειά του μίσους και του τρόμου για λογαριασμό των μεγάλων:
– The Deceptive Campaign for Ahed Tamimi, Algemeiner, 28/12/2017
https://www.algemeiner.com/2017/12/28/the-deceptive-campaign-for-ahed-tamimi/

– Media should stop whitewashing Ahed Tamimi’s terror-supporting family: Ahed Tamimi , Bassem Tamimi, Nabi Saleh, Viral Video, 25/12/2017
https://legalinsurrection.com/2017/12/media-should-stop-whitewashing-ahed-tamimis-terror-supporting-family/

– Petra Marquardt-Bigman, How a Family Became a Propaganda Machine: The Tamimi clan has become internationally renowned, thanks in part to the support of Amnesty International. But their supposed advocacy of non-violence is a dangerous myth; all along, they’ve been working for a third intifada, 11/2015
http://www.thetower.org/article/how-a-family-became-a-propaganda-machine/

– Bassem Tamimi and the Use of Children as Political Props, 03/09/2015
http://legalinsurrection.com/2015/09/bassem-tamimi-and-the-use-of-children-as-political-props/

– Bassem Tamimi family has long history of staged confrontations, including 2012 ‘Shirley Temper’ film, 31/08/2015
http://legalinsurrection.com/2015/08/real-or-pallywood-activists-children-confront-israeli-soldiers-on-eve-of-his-u-s-speaking-tour/

– Tamimi is best known for his use of children, including his own, for media purposes, 20/09/2015
http://legalinsurrection.com/2015/09/anti-israel-activism-hits-elementary-school-in-ithaca-ny/

– Al Jazeera needs help to see the difference between Malala and Ahed Tamimi (updated), The Warped Mirror, 31/12/2017
Al Jazeera needs help to see the difference between Malala and Ahed Tamimi (updated)

– The Tamimi masterclass on media manipulation’, 07/09/2015
http://www.jpost.com/Blogs/The-Warped-Mirror/The-Tamimi-masterclass-on-media-manipulation-415440#

– WATCH: Shirley Temper Strikes Patient IDF Soldiers, 16/05/2017
http://www.israellycool.com/2017/05/16/watch-shirley-temper-strikes-patient-idf-soldiers/

– «She regularly calls for attacks against Israelis while refering to them as Zio-Nazis, comparing them to ISIS and libelously claiming that they drink the blood of Palestinian children», 22/10/2015
http://www.theblaze.com/stories/2015/10/22/palestinian-activist-claims-to-be-nonviolent-but-check-out-the-fashion-statement-shes-promoting/

– When Israeli soldiers attempt to intervene, Tamimi’s team films and edits the incidents, to make the soldiers appear to be accosting innocent youth. By pushing the children into the front lines in the Palestinian war against Israelis, Tamimi violates basic and universal moral codes, 24/09/2015
http://www.theblaze.com/stories/2015/09/24/new-york-elementary-school-invites-palestinian-activist-who-incited-attacks-on-israelis-to-speak-to-third-graders/

– Online blogs have dubbed her ‘Shirley Temper’ and accused her of being a ‘Pallywood’ star – a term coined by author Richard Landes, describing the alleged media manipulation by Palestinians to win public relations war against Israel, DailyMail, 29/08/2015
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3214441/Remarkable-moment-young-girl-bites-Israeli-soldier-two-women-overpower-puts-Palestinian-boy-broken-arm-headlock-gunpoint-clashes-West-Bank.html

– Investigative Report: The Growing Media Empire of Nabi Saleh, How One Arab Family Tammimi clan creates its Own International Headlines, TPS, 09/09/2015
http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/investigative-report-the-growing-media-empire-of-nabi-saleh/2015/09/09/

– Η φαμίλια Tamimi clan, σκληροί αντισημίτες: The Vile Antisemitism Of Manal Tamimi, Israellycool, 16/09/2016
http://www.israellycool.com/2016/09/16/the-vile-antisemitism-of-manal-tamimi/

– Al Jazeera’s ‘Palestinian Supermom’ Manal Tamimi spreads antisemitic incitement on social media, What Al Jazeera and western anti-Israel activists will not tell you, 23/08/2017
https://legalinsurrection.com/2017/08/what-al-jazeera-wont-tell-you-about-palestinian-supermom-manal-tamimi/

– Father Tamimi, ‘We have the right to resist. Our children are doing their duty and must be strong”, Jerusalem Post, 30/08/2015
http://www.jpost.com/page.aspx?pageid=7&articleid=413723

– Tamimi was convicted in 2012 of encouraging Palestinian youths to throw stones at Israeli soldiers, Fox, 20/05/2012
http://www.foxnews.com/world/2012/05/20/israel-convicts-palestinian-protest-leader556338.html

– Η ξαδέλφη Janna Jihad Tamimi: Palestinian Child Exploitation: 10-year old ‘Journalist’ Janna Jihad, 12/05/2016
https://legalinsurrection.com/2016/05/palestinian-child-exploitation-10-year-old-journalist-janna-jihad/

– Bassem al-Tamimi Net Worth is $250,000: Bassem al-Tamimi Quick Facts
https://wikinetworth.org/Bassem_al-Tamimi_net_worth

– Ολες οι παραγωγές της εταιρείας σκηνοθετών ‘Tamimi press’ (ναι, αυτό είναι το όνομα που διάλεξαν, σαν να πρόκειται για ειδησεογραφικό οργανισμό, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια οικογένεια ηθοποιών, σκηνοθετών, μακιγιέρ, τεχνικών κ.ο.κ)
https://archive.is/t71g2

… και στο Facebook! Από το 2009, παράγουν ‘ειδήσεις’ με … ‘προσωπικό κόστος’, θα έλεγε κανείς.
https://www.facebook.com/pg/Tamimipresspage/about/?tab=page_info

Οπως γράφαμε στο προγούμενο σημείωμα:

Μαζί με το εβδομαδιαίο σόου της Οικογένειας Tamimi (βλ. ‘Μια αξιοπρόσεκτη υπόθεση παραπλανητικών παλαιστινιακών Fake news’), και την θολή είδηση για τον θάνατο του ΑμΕΑ που ήταν τελικά ταγματάρχης της Χαμάς και πήγαινε για σαχίντ (‘μάρτυρας’), μοιάζει σαν τα Χριστούγεννα να ήρθαν νωρίτερα· έτσι μοιάζει η ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες για τους αντισημίτες.

Τώρα δηλαδή, λέει εδώ, ότι στο ίδιο περιστατικό ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε στο κεφάλι τον 15χρονο ξάδερφό της, και στον ίδιο στρατιώτη την ίδια στιγμή, πήγε η 19χρονη και άρχισε να τον κλωτσάει, να τον φτύνει κ.λπ.

Ενώ βέβαια είναι δυο ξεχωριστές ιστορίες αυτές, ειδικά αφού αυτός ο Ελληνας ‘δημοσιογράφος’ αυτός δεν έχει κάνει τον κόπο να μάθει τι έχει δηλώσει πατέρας της, διαψεύδοντας αυτή την εκδοχή, πως δήθεν κίνητρό της ήταν να διαμαρτυρηθεί για τον τραυματισμό του ξεδέλφου της, βλ. άρθρο στη Haaretz, 29/12/2017:

«[…] when she challenged the soldiers, who were armed from head to toe, it wasn’t sudden anger at the grave wounding of 15-year-old Mohammed Tamimi not long before that, just meters away, that motivated her».

Ούτε βέβαια, ο ‘δημοσιογράφος’ έχει ακούσει ποτέ για το γεγονός πως αυτό το σόου για τις κάμερες της οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής FakenewsTamimi Pallywood Productions’, η 19χρονη το κάνει κάθε βδομάδα, εδώ και 6-7 χρόνια τουλάχιστον. Ούτε, βέβαια, θα αναφερθεί κανείς στον σκληρό αντισημιτισμό και στην εξύμνηση της τρομοκρατίας και των δολοφονιών αθώων από την Οικογένεια Παραγωγής Προβοκάτσιας για χάρη των ΜΜΕ.

Και για να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς διαβάζουμε:

Η οικογένεια Tamimi, η γνωστή οικογένεια παραγωγής ψεύτικων και στημένων ειδήσεων (κάποιοι το λένε Pallywood αυτό το concept), το μόνο που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί είναι ‘οπαδοί της μίας βίας και της ειρηνικής διαμαρτυρίας’.
Η φαμίλια αυτή, που αποτελεί ένα ολόκληρο χωριό, που εδώ και πολλά χρόνια, κάθε Παρασκευή δίνει το καθιερωμένο σόου ‘ελάτε να φτύσουμε και να κλωτσήσουμε στρατιώτες, διότι γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να απαντήσουν, μέχρι να πετύχουμε ένα καλό πλάνο‘, έχει καταγωγή από τη Σαουδική Αραβία, και όλα αυτά τα χρόνια, έχει δώσει πολλούς δολοφόνους αθώων και τρομοκράτες για ‘τον σκοπό’.

Η 19χρονη που όλοι την αναφέρουν σαν 16χρονη, είναι το πιο διάσημο από τα παιδιά της φαμίλιας Tamimi clan. Το γεγονός πως έφτασαν οι αρχές να την κατηγορήσουν επίσημα, για να λογοδοτήσει για τις πράξεις της, σημαίνει ότι δεν είναι ανήλικη πλέον, βλ. ‘Ahed Tamimi, Palestinian teen exploited by her parents and BDS supporters, indicted for assault‘, 01/01/2018.

[…]

Την έχουν ονομάσει ‘η Σίρλεϊ Τέμπερ του Pallywood‘ (temper, όχι temple, λόγω του εσκεμμένου θυμού της μπροστά στις κάμερες) επειδή το βάζουν οι εγκληματίες γονείς της να ασχημονεί σε στρατιώτες με μοναδικό σκοπό ένα καλό πλάνο και απολαμβάνει στάτους ηρωίδας-pop star με κάθε νέο επεισόδιο της υπερπαραγωγής θεατρικών κινηματογραφικών παραστάσεων της οικογένειας Tamimi Film Productions, βλ. ‘How devoted to non-violence are the villagers of Nabi Saleh really?‘, 11/09/2015.

Τώρα, βέβαια, είναι ολόκληρη γυναίκα αλλά για να πάρετε μια ιδέα, στις κατασκευασμένες ειδήσεις της Tamimi Press, επί 5 χρόνια ήταν 13 ετών και επί άλλα 5 χρόνια είναι 16 ετών.
Φυσικά η αλήθεια είναι ότι Benjamin Button δεν υπάρχουν, απλά για τις ανάγκες των πρωτοσέλιδων Fake News πρέπει να λένε συνεχώς ψέματα για την ηλικία της, ενώ πρόκειται να μπει στα 18 τώρα τον Φεβρουάριο, ίσως και στα 19.

Το μεγάλο ατού στις θεατρικές παραστάσεις της οικογένειας είναι ασφαλώς η εμφάνιση της νεαρής. Προσεκτικά διαλεγμένη από όλα τα παιδιά και τα ξαδέρφια της διότι με τα γαλανά της μάτια και τα ξανθά μαλλιά, είναι αυτό το εφηβικό πρόσωπο με το οποίο θα ταυτιστούν αμέσως με την πρώτη ματιά οι χρήσιμοι δυτικοί ηλίθιοι. Ποτέ δεν φοράει μαντήλα, ποτέ δεν φοράει ρούχα που να παραπέμπουν στις παραδοσιακές φορεσιές της Μέσης Ανατολής. Φοράει πάντα τζην και μπλουζάκια με συνθήματα ‘Love’, ‘Peace’ κ.λπ. Το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά της, κληρονομημένα από τον πατέρα της, προσομοιάζουν σε ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά πρέπει να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο γεγονός πως κάποιος στην οικογένεια του πατέρα πρέπει να έχει καταγωγή από τη Βοσνία. Κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πολλοί Βόσνιοι και Βαλκάνιοι μουσουλμάνοι μετανάστευσαν στην περιοχή, και αυτό αποδεικνύεται από τα επώνυμα τύπου ‘Αλ Μπουσνάκ’ (ο Βόσνιος) που συνηθίζονται στην Παλαιστίνη. Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τον πατέρα και κάποιον λ.χ. Βόσνιο ή και Σερβοβόσνιο ακόμα, δύσκολα θα πούμε ποιος-είναι-ποιος. Και το χρησιμοποιούν το ατού αυτό, ώστε οι τηλεθεατές στη Δύση να αισθανθούν αμέσως δική τους, σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, την άτυχη να γεννηθεί σε μια τέτοια οικογένεια, αλλά εξίσου πονηρή μικρή Ahed.

Ο πατέρας της αποφεύγει να λέει ότι είναι κυβερνητικός υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής και της Φατάχ, και μάλλον κανείς δεν ξέρει ποια ακριβώς είναι η θέση του εκεί. Βρίσκεται συνεχώς στο χωριό, όταν δεν ταξιδεύει στη Δύση για να παραστεί σε εκδηλώσεις αντι-ισραηλινών ΜΚΟ, και συνεπώς δεν θα ήταν παράλογο να υποθέσει κανείς ότι η κυβερνητική του θέση στο κράτος του Αμπάς είναι αυτή ακριβώς: Να κατασκευάζει εικόνες που να δείχνουν τον IDF απεχθή.

 

Οταν κάποιος βλέπει εικόνες και περισσότερο βίντεο με επεισόδια του εβδομαδιαίου show ‘Οικογένεια Tamimi εναντίον IDF’, καλό θα ήταν να εστιάζει στο γεγονός πως συνεχώς τα παιδιά, και ειδικότερα η κόρη, κοιτάζουν μονίμως προς την πλευρά της κάμερας. Επειδή ακριβώς είναι δασκαλεμένα πως όλα γίνονται για ένα καλό πλάνο, τους έχει γίνει δεύτερη φύση αυτό, ακόμη και όταν βρίσκονται αλλού, πάντα να προσέχουν, πρώτον, από ποια γωνία τους παίρνουν, και έπειτα, αν οι κάμερες είναι ανοιχτές και κάνουν λήψη. Οπως κάθε καλή παραγωγή, ‘Lights! Cameras! Action!’ (δείτε λ.χ. αυτό το πολύ μικρό κλιπ των 64 δευτερολέπτων, έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς):

Προσέξτε πως σπρώχνουν το μικρό παιδί πάνω στους στρατιώτες και ταυτόχρονα, δείτε γύρω-γύρω πως οι μεγάλοι, και ειδικά ο πατέρας, πηδάνε από το ένα σημείο στο άλλο, ανεβοκατεβάζοντας την κάμερα μέχρι να πετύχουν τη λήψη που θέλουν. Δεκάρα δεν δίνουν για τα παιδιά, αυτό που τους ενδιαφέρει και διοχετεύουν όλη τους την προσοχή είναι να κοιτάνε συνεχώς τους στρατιώτες και τις αντιδράσεις τους και να κεντράρουν ‘το πλάνο’:

 

Ας αποκρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα:

Πρώτα απ’ όλα, δεν πρόκειται για ‘μη βίαιες’ διαδηλώσεις. Οι πέτρες στα κεφάλια άσχετων στρατιωτών που απλά κάνουν το δίμηνο σαν κληρωτοί ή τη βασική θητεία, δεν μπορεί να είναι κάτι αστείο. Ασφαλώς, πρέπει να το δούμε και με την οπτική γωνία τη δική τους. Λοιπόν, αυτό βλέπουν, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε αμέτρητα τέτοια σημεία. Οι στρατιώτες τους λένε ότι μπορούν να διαδηλώσουν, αλλά χωρίς βία. Αν χρησιμοποιήσουν βία, όπως θα περίμενε κανείς, θα υπάρξει απάντηση -και εδώ είναι που μπαίνει η λέξη ‘μη βίαιη’. Απαντούν με αναίμακτες τεχνικές διάλυσης διαδηλώσεων, δηλαδή κυρίως δακρυγόνα, καπνογόνα, και αν παραστεί ανάγκη, με πλαστικές σφαίρες. Απλά για να μην χαθούν ζωές. Αυτοί οι στρατιώτες το βράδυ ή μετά τη λήξη του διμήνου θέλουν να πάνε σπίτια τους. Δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο να τους πετάνε πέτρες με σφεντόνες και να προσπαθούν να τους κάψουν ζωντανούς. Και πρέπει κανείς να δει τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα πάντα, τον αυτοέλεγχο και την πειθαρχία να μένουν πάντα ήρεμοι. Δεν έχουν προσωπικά με τους διαδηλωτές. Οι διαδηλωτές έχουν προσωπικά μαζί τους, και ένας από τους λόγους είναι ότι το στάτους στην τοπική κοινωνία για όποιους καταφέρουν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν ‘σιωνιστές’ μεγαλώνει, χώρια τα υλικά ωφέλη με τους ισόβιους μισθούς και τα επιδόματα για τους καταδικασμένους.

– What ‘Non-Violent’ Palestinian Protests Really Look Like, 2014

 

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο ίδιος ο πάτερ-φαμίλιας παραδέχεται πως βάζει «γυναίκες και παιδιά να οδηγούν την πορεία για να την προστατεύσουν από τυχόν ελεύθερους σκοπευτές», που ρίχνουν ασφαλώς άσφαιρα και μη θανατηφόρα βλήματα, μόνο όταν χρειάζεται και η ζωή τους είναι σε κίνδυνο. Ο κακοποιητής των ίδιων του των παιδιών γνωρίζει καλά ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες πάντα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην πειράξουν άμαχους και ειδικότερα παιδιά, ότι απαγορεύεται διά ροπάλου και πολύ αυστηρών ποινών, και το εκμεταλλεύεται αυτό ασύστολα και αδιάντροπα. Κάθε φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο βίντεο, με τα παιδιά να παρενοχλούν τους στρατιώτες, να τους χτυπούν, να τους φτύνουν, να τους κλωτσάνε, να τους δαγκώνουν κ.λπ., αν αναρωτηθούμε ‘γιατί’ γίνεται αυτό, η απάντηση είναι πολύ απλή: Διότι μπορούν και το κάνουν. Διότι ξέρουν ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, αν προσπαθήσεις να πειράξεις ένστολο, θα βρεθείς με χειροπέδες σε δευτερόλεπτα, αλλά στην περίπτωση του Ισραήλ, γνωρίζουν καλά ότι οι στρατιώτες δεν πρόκειται να σηκώσουν το χέρι τους, παραμένουν ψύχραιμοι και φέρονται με επαγγελματισμό σε κάθε κατάσταση. Ο τελικός στόχος της οικογένειας τραμπούκων είναι αυτός ακριβώς: να φέρουν έναν στρατιώτη σε σημείο που θα αντιδράσει, ώστε να έχουν μετά ένα φωτογραφικό πλάνο που να δείχνει δήθεν ‘τη βαρβαρότητα και την κτηνωδία’ του IDF.

Ο επικεφαλής και CEO της εταιρείας έδωσε συνέντευξη (‘Tamimi Terrorist Family Claims B’Tselem Arms Them With Cameras & Training‘, Jewish Press, 24/12/2017), και είπε τα εξής για τις σκηνοθετικές του δυνατότητες και τις σχέσεις του με την αντι-ισραηλινή οργάνωση B’Tselem:

«Η οργάνωση B’Tselem μας δίνει πολλά. Εκτός από κάμερες και εξοπλισμό, έχουμε κάνει μαθήματα κατάρτισης για μια σειρά θεμάτων: για το πώς να αντιμετωπίζουμε τους στρατιώτες, πώς να κρατάμε την κάμερα, πώς να συμπεριφερόμαστε στον υπόλοιπο κόσμο και στους άλλους εικονολήπτες, γενικότερα πως να λειτουργούμε σε όλες αυτές τις καταστάσεις. Τώρα έχω την εμπειρία και ξέρω που πρέπει να είμαι, πώς να σταθώ για το καλύτερο πλάνο και πως να ασχοληθώ με τους στρατιώτες».

Ακριβώς όπως ένας πραγματικός σκηνοθέτης, δηλαδή.

Ολες αυτές οι εικόνες γίνονται βάσει σεναρίου. Το περιγράφει εδώ, λίγο πριν τη θεατρική παράσταση, με χαρακτηριστική ακρίβεια για το τι πρόκειται να συμβεί ένα μέλος της οικογένειας των θεατρίνων κακοποιών, την ώρα που έκαναν ‘hi-five’ όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές πριν μπουν στο γήπεδο: (‘In Nabi Saleh, an all too predictable black eye for Israel: The ubiquity of the media in the West Bank means that almost every confrontation between IDF soldiers and Palestinians is a viral video waiting to happen‘, 31/08/2015)

«We’ll start marching down the road, then the army will be waiting for us. Once we get to a certain point, they’ll start throwing tear gas at us, then kids will start throwing rocks at them on top of the hill. And then it will go back and forth like that. And we’ll take lots of pictures».

Οταν τελείωσε η παράσταση, μάλιστα, ένας εργαζόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, δείχνοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που πήρε όταν άρχιζαν όλοι να τσιρίζουν χωρίς λόγο για να υποκριθούν ισραηλινή κακοποίηση, είπε στο παιδί με το χέρι στο γύψο (το είχε ετοιμάσει τρεις μέρες πριν, όπως είπε το ίδιο):

«Πολύ καλή δουλειά. Τους γ*μήσαμε»

Και μετά, ήταν η ώρα της έπαρσης

Σκίτσο - Bilal Tamimi: After sympathetic coverage from media around the globe and widespread condemnation of Israel’s alleged brutality, it was time for the Tamimis to celebrate victory: they shared a cartoon that transforms the frightened boy with the broken arm—who was exhibited to the world as the victim of a brutal assault by an armed soldier—into a little superman who needs just one arm to toss the hapless soldier into the air. A comment added by family member Bilal Tamimi reads in English: «Shatter the myth of the Zionist army at the hands of the children of Nabi Saleh» [August 2015]

Σκίτσο – Bilal Tamimi: After sympathetic coverage from media around the globe and widespread condemnation of Israel’s alleged brutality, it was time for the Tamimis to celebrate victory: they shared a cartoon that transforms the frightened boy with the broken arm—who was exhibited to the world as the victim of a brutal assault by an armed soldier—into a little superman who needs just one arm to toss the hapless soldier into the air. A comment added by family member Bilal Tamimi reads in English: «Shatter the myth of the Zionist army at the hands of the children of Nabi Saleh» [August 2015]

Η ξαδέρφη της pop-star, η Ahlam Tamimi ήταν η πρώτη γυναίκα της Χαμάς που έλαβε μέρος σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας. Από τον Μάρτιο του 2017 είναι στη λίστα με τους καταζητούμενους τρομοκράτες του FBI.

Οδήγησε δύο μάρτυρες με τα επώνυμα Barghouti («λυπάμαι που σκότωσα μόνο 66 Εβραίους») και Masri να πυροδοτήσουν μια βόμβα μέσα σε μια κιθάρα, σε πολυσύχναστο στέκι νεολαίας στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, με αποτέλεσμα το θάνατο 15 ανθρώπων, μεταξύ τους οκτώ παιδιά και μια έγκυο, και τον τραυματισμό άλλων 130 αθώων, συν μια μητέρα που έμεινε για πάντα φυτό.
Η Ahlam Tamimi σήμερα είναι ελεύθερη, έπειτα από ανταλλαγή ενός αιχμαλώτου Ισραηλινού με 1.027 καταδικασμένους Παλαιστίνιους τρομοκράτες, και παντρεμένη με άλλο μέλος της οικογένειας, τον ξάδερφό της και ξάδερφο της 19χρονης, τον Nizar Tamimi, μέλος της Φατάχ, επίσης αποφυλακισμένο σε ανταλλαγή έπειτα από καταδίκη για ανθρωποκτονία Εβραίων σπουδαστών με μαχαίρι, και μετά κάψιμο του πτώματος, βλ. ‘Ahlam Tamimi’s «relatives in Nabi Saleh still speak of her with great affection», and he does get around to mentioning that two other Tamimi family members were convicted of the 1993 murder and burning of Chaim Mizrahi‘, 10/08/2016, και από τη δική τους σκοπιά (από ΜΜΕ φιλικό προς τη Χαμάς), ‘Nizar and Ahlam; Fatah and Hamas: from an Israeli cell to a wedding ceremony‘, Middle East Monitor, 20/02/2014.

Ο Nizar Tamimi απήγαγε, δολοφόνησε και έκαψε τον Εβραίο μαθητή Chaim Mizrahi, ο οποίος έκανε το λάθος το 1993 να πάει να αγοράσει αυγά από τους Tamimi, χωρίς να σκεφτεί ότι αποτελούσε στόχο δολοφονίας. Στην δολοφονία του συμμετείχε και ο ξάδερφος του Nizar Tamimi, ο Said Tamimi, επίσης απελευθερωμένος έπειτα από συμφωνία ανταλλαγής τύπου ‘1.000 Παλαιστίνιοι τρομοκράτες για έναν Εβραίο όμηρο’.

Οταν τα δύο καταδικασμένα για φόνους και απελευθερωμένα ξαδέρφια, η Ahlam της Χαμάς και ο Nizar της Φατάχ, παντρεύτηκαν μεταξύ τους, το γεγονός αντιμετωπίστηκε από την παλαιστινιακή κοινωνία σαν ένα σύγχρονο θαύμα του Προφήτη. Οι δύο οργανώσεις δίνουν τα καλύτερα μέλη τους και η σαουδαραβική clan τον ανθό των παιδιών της, με την ευχή να κάνουν πολλά παιδιά ‘για την αντίσταση’ (διάβαζε: «για να εξοντώνουμε Εβραίους» ή για να γίνουν σαχίντ, ‘μάρτυρες’). Στο γάμο τους, όλοι οι συγγενείς και φίλοι των δύο παντρεμένων ξαδερφιών τους εύχονται ουσιαστικά ‘βίο ανθόσπαρτο με πτώματα απίστων γιαχουντί’:

Το ευτυχές γεγονός, η γαμήλια τελετή των δύο δολοφόνων:

… και τα παιδάκια της οικογένειας Tamimi σαν παρανυφάκια.

Η 12χρονη τότε Ahed Tamimi στον γάμο της θείας της Ahlam Tamimi (μέλος της Χαμάς, υπεύθυνη για τον θάνατο 15 ανθρώπων, μεταξύ τους 7 παιδιά, μια έγκυος και μια μητέρα που έμεινε φυτό) και του άλλου θείου της και ξαδέρφου της νύφης Nizar Tamimi (μέλος της Φατάχ, δολοφονία με μαχαίρι και κάψιμο Εβραίου μαθητή). Παντρεμένοι και ελεύθεροι έπειτα από ανταλλαγή ενός αιχμαλώτου Ισραηλινού με 1.027 καταδικασμένους τρομοκράτες.

Η 12χρονη τότε Ahed Tamimi στον γάμο της θείας της Ahlam Tamimi (μέλος της Χαμάς, υπεύθυνη για τον θάνατο 15 ανθρώπων, μεταξύ τους 7 παιδιά, μια έγκυος και μια μητέρα που έμεινε φυτό) και του άλλου θείου της και ξαδέρφου της νύφης Nizar Tamimi (μέλος της Φατάχ, δολοφονία με μαχαίρι και κάψιμο Εβραίου μαθητή). Παντρεμένοι και ελεύθεροι έπειτα από ανταλλαγή ενός αιχμαλώτου Ισραηλινού με 1.027 καταδικασμένους τρομοκράτες.

 

Δείτε το πραγματικό πρόσωπο των Tamimi, εδώ:

– Μια μεγάλη καριέρα στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης και στην παραπλάνηση των ΜΜΕ: Nabi Saleh, the media and a Tamimi child’s journey, 24/12/2017
http://thisongoingwar.blogspot.gr/2017/12/23-dec-17-nabi-saleh-media-and-tamimi.html

– Ben Ehrenreich’s love letter to the terror-supporting Tamimi family, 07/08/2016

… κι εδώ η συλλογή από το σκληρό ρατσιστικό αντισημιτικό και φιλοτρομοκρατικό υλικό που μετά χαράς διακινούν.
– Manal Tamimi’s views on Palestinian ‘resistance’, 24/09/2016

 

Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη, τόση ώρα μιλάμε για τον λίβελο του αίματος (οι Εβραίοι σκοτώνουν παιδιά) σε μοντέρνα ιντερνετική συσκευασία, με social media, petition, και όλους εσάς -που τα βλέπετε όλα αυτά αδιαμαρτύρητα να περνάνε από το time-line σας- σαν παθητικούς θεατές, αφού δεν κάνετε τίποτε για να δώσετε στα ανυπόληπτα ΜΜΕ να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σας θεωρούν τόσο κορόιδα ώστε να σας πουλάνε τις διαφημίσεις τους (τίποτα δεν είναι δωρεάν, πληρώνουμε το τελικό κόστος στην τιμή των προϊόντων) χωρίς να λέτε το παραμικρό.

Και με τον απλό αναγνώστη που του κόβει έστω λίγο να τσεκάρει την ιστορία, να μένει άναυδος από το μέγεθος του ψέματος και της εξαπάτησης, αλλά και από την απάθεια του κόσμου, που δεν απαιτεί οι ανυπόληπτοι ‘δημοσιογράφοι’ να τον σέβονται λίγο. Καλά να πάθουμε.

Παράρτημα: Μία ανατριχιαστική στιγμή

Η απόλυτη απόδειξη, όμως, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον εθνικό ή πολιτικό στόχο, αλλά με καθαρό ρατσιστικό θρησκόληπτο μίσος είναι ένα δίλεπτο φιλμ από ένα ντοκιμαντέρ για την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πιτσαρία Sbarro της Ιερουσαλήμ, τον Αύγουστο του 2001. Στην επίθεση αυτή, οργανωμένη απ’ την Χαμάς και την στρατιωτική της πτέρυγα Izzadine el-Qassam της Χαμάς, που πραγματοποίησε 138 επιθέσεις αυτοκτονίας κατά ισραηλινών στρατιωτικών και πολιτικών στόχων κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα 2000-2004, σκοτώνοντας πάνω από 1.064 Ισραηλινούς και τραυματίζοντας άλλους 7.462, τον πρώτο ρόλο έπαιξε η 20χρονη Ιορδανή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Birzeit και μαθητευόμενη δημοσιογράφος, με το επώνυμο Tamimi της γνωστής οικογενείας ηθοποιών παραγωγής ειδήσεων Pallywood, της διαβόητης Tamimi clan, η ξαδέρφη της pop-star, η Ahlam Tamimi, η πρώτη γυναίκα της Χαμάς.

Για να καταλάβει κανείς και να προσπαθήσει να δει ένα ίχνος αυτού του παλαιστινιακού θρησκευτικού ‘ιερού Πολέμου’ τζιχάντ, πρέπει οπωσδήποτε όλοι να δουν το χαμόγελο της Tamimi:

Πρόκειται για μία ανατριχιαστική στιγμή, που συμπυκνώνει μέσα σε λίγα κινηματογραφικά frames όλη την υπόθεση της σύγκρουσης στην Παλαιστίνη και διαγράφει κάθε πιθανή αμφιβολία για τις ρίζες της: Ο πόλεμος είναι θρησκευτικός πόλεμος. Δείτε το προσεκτικά:
Βρίσκεται στη φυλακή, καταδικασμένη ισόβια 16 φορές, επειδή οργάνωσε δύο πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας: Μία στην πιτσαρία, όπως προαναφέρθηκε, και άλλη μία σε σούπερ-μάρκετ. Αυτή διάλεξε τα σημεία, επειδή ήταν πολυσύχναστα και αυτή καθοδήγησε τους βομβιστές.
Την ρωτάει ο δημοσιογράφος που της παίρνει συνέντευξη:

– Ξέρεις πόσα παιδιά σκότωσες;
– Τρία, νομίζω,
– Οχι, οχτώ.
– Οχτώ, υπέροχα (μεγάλο χαμόγελο)

– Παλαιστίνια τρομοκράτισσα, ευτυχής που προκάλεσε το θάνατο 8 (ολογράφως: οκτώ) παιδιών, Επίσημη Παλαιστινιακή Τηλεόραση της Φατάχ, 23/10/2011 (Palestinian terrorist happy she caused death of 8 kids, PA TV Fatah)

 

– Γελάει όταν μαθαίνει ότι δεν σκότωσε μόνο τρία, όπως νόμιζε μέχρι τότε, αλλά οκτώ παιδιά (Palestinian terrorist Ahlam Tamimi laughs about the 8 children she murdered)

 

Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί η ορολογία που χρησιμοποιεί η ψυχρή εκτελέστρια: Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Tamimi επανειλημμένα αναφέρεται στον βομβιστή αυτοκτονίας ως ‘αναζητητή μαρτυρίου‘ και στην βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας ως ‘επιχείρηση αναζήτησης μαρτυρίου‘ ακριβώς όπως η ξαδέρφη της στο προηγούμενο βίντεο, και ακριβώς όπως συνιστά το Υπουργείο Πληροφοριών της Παλαιστινιακής Αρχής: Στον ‘Επίσημο Οδηγό Ορολογίας της Παλαιστινιακής Αρχής για τα ΜΜΕ’ οι εντολές είναι ρητές:

«Αντί για ‘τρομοκρατία’ θα λέτε ‘αντίσταση’. Αντί για ‘βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας’, θα λέτε ‘επιχείρηση που αναζητά μαρτυρία’, αντί για ‘αστέρι του Δαβίδ’ θα λέτε ‘Αστέρι με έξι γωνίες’ κ.ο.κ.»

Βλ. ‘Terminology in Media, Culture and Politics‘, Official PA terminology guide, PMW, 19/06/2012

Σε άλλη συνέντευξη (‘Ahlam Tamimi Chose Sbarro’s ‘Religious Jews’ as Murder Target’, 22/10/2011) λέει:

– «Διαλέξαμε τη συγκεκριμένη περιοχή επειδή κοντά υπάρχει εβραϊκό θρησκευτικό σχολείο. Θέλαμε να σκοτώσουμε όσους περισσότερους θρησκευόμενους Εβραίους ήταν δυνατό. Επειδή ο πόλεμος είναι θρησκευτικός πόλεμος».

 

 

Ενώ αλλού, εξιστορεί πόσο περισσότερο χαμογελούσε όσο μάθαινε από το ραδιόφωνο εκείνη τη μέρα ότι ο αριθμός των θυμάτων αυξανόταν με την ώρα (‘The Sbarro terrorist confesses’)

 

Ισως η απόλυτη απόδειξη πως πρόκειται για ψυχοπαθολογικά αδίστακτους δολοφόνους που έχουν υποστεί θρησκευτική πλύση εγκεφάλου είναι το γεγονός πως η Tamimi, έπειτα από την ενέργεια, γύρισε στο κανάλι στο οποίο εργαζόταν και παρουσίασε με απόλυτη ψυχραιμία τις ειδήσεις της ημέρας, που αναφέρονταν, φυσικά, στην τρομοκρατική επίθεση:

Από το ντοκιμαντέρ ‘Hot House’:

 

Και, βέβαια, στη δική της κοινωνία, οι πράξεις της, οι δολοφονίες αθώων και μωρών, σε καμιά περίπτωση δεν την καθιστούν αποσυνάγωγη και σε καμιά περίπτωση δεν προκαλούν κανενός είδους κατακραυγή -ή έστω να βρεθεί καποιος εκπρόσωπος του Ισλάμ ή του αραβικού μουσουλμανικού κόσμου που να πάρει αποστάσεις από αυτήν την φριχτή πρακτική. Αν, λ.χ. μπορεί να βρεθούν κάποιοι που θα πουν ότι δυσφημείται το Ισλάμ, ούτε πολιτικός, ούτε ηγέτης, ούτε κληρικός, ούτε βέβαια οι απλοί πολίτες μπορούν ποτέ να διανοηθούν να την αντιμετωπίσουν έστω σαν κάτι μη αντιπροσωπευτικό της κουλτούρας τους.
Οχι. παντού θεωρείται ηρωίδα, παντού ζητωκραυγάζεται (με ‘ululation’) σαν πρότυπο, και βασιλιάδες ολόκληροι θέλουν να την τιμήσουν, πληρώνοντας όλα τα έξοδα για να πραγματοποιήσει το προσκύνημα στη Μέκκα, το όνειρο ζωής κάθε πιστού του Μωάμεθ, με ιδιωτικό τζετ και πολυτελή διαμονή, βλ. ‘Saudi King Offers All-Expenses-Paid Trip to Hajj for Released Palestinian Terrorists‘, TheBlaze, 15/11/2011.

Αλήθεια, βλέποντας όλα αυτά ένα μικρό παλαιστινιόπουλο στην τηλεόραση, και ακούγοντας μετά ότι οι ίδιοι Σαουδάραβες προσφέρουν 100.000 δολάρια, -όχι, λάθος, ένα εκατομμύριο δολάρια, μεγαλύτερη προσφορά από άλλον πρίγκηπα-, στα αλήθεια πιστεύει κανείς ότι δεν θα μεγαλώσουν έχοντας σαν όνειρο την μεγάλη τιμή να γίνουν ήρωες ή μάρτυρες σφάζοντας μερικούς Εβραίους;

Υπόψη, το προσκύνημα στη Μέκκα, γνωστό ως ‘Χατζ’ είναι ο ένας από τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Είναι τόσο σημαντικό για τη θρησκεία αυτή, ώστε ότι δεκάδες εκατομμύρια φτωχών μουσουλμάνων, μερικοί πάμφτωχοι, άτομα με αναπηρία, λιμοκτονούντες, να παλεύουν μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να μαζέψουν χρήματα για να μπορέσουν να το αντέξουν οικονομικά, κάποια στιγμή, συνήθως μετά από 40 ή 50 χρόνια. Στις περισσότερες χώρες, επειδή οι κατάλογοι αναμονής είναι πραγματικά τεράστια, στην Ινδονησία μπορεί να φτάσει μέχρι και 39 έτη, γίνονται κληρώσεις. Μόνο για να λάβει μέρος στην κλήρωση, χρειάζεται το αντίστοιχο δύο και τριών μηνών εισόδημα, ίσα-ίσα για να μπει το όνομα στην κληρωτίδα.
Παρά τον τεράστιο πετρελαϊκό πλούτο του αραβικού κόσμου (και τις απίστευτες σπατάλες, γκλάμουρ, μόδα, χρυσά αυτοκίνητα κ.ο.κ.), οι περισσότεροι από τους ευσεβείς μουσουλμάνους του πλανήτη δεν κάνουν ποτέ το Χατζ λόγω κόστους ή λόγω έλλειψης χώρου, αφού η χώρα φιλοξενίας Σαουδική Αραβία δέχεται μόνο έναν ορισμένο αριθμό προσκυνητών κάθε χρόνο.

Λογικό, λοιπόν, να πρέπει να προσπαθήσουν να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους στο όνομα του Αλλάχ, διότι … όλοι είδαμε τι ακριβώς κέρδισε η στυγνή δολοφόνος τρομοκράτισσα της οικογένειας Tamimi και οι συναγωνιστές της και συνμάρτυρες τρομοκράτες φίλοι της, τιμές και μεγαλεία και ταξίδια που πληρώνουν ολόκληροι πρίγκηπες για πάρτη της, στη Μέκκα και στα πεντάστερα ξενοδοχεία, με ιδιωτικό σαουδαραβικό πριγκηπικό αεριωθούμενο τζετ!

Υπόψη, σημειολογικά είναι πολύ ενδιαφέρον ότι το επώνυμο Tamimi σημαίνει ‘με καταγωγή από την Αραβία’, το επώνυμο Barghouti σημαίνει ‘με καταγωγή από την Υεμένη’, και το επώνυμο Masri σημαίνει ‘με καταγωγή από την Αίγυπτο’.

 

Διαβάστε επίσης:

– Μια αξιοπρόσεκτη υπόθεση παραπλανητικών παλαιστινιακών Fake news

 

– Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βίντεο, ολόκληρος ο αντισημιτικός υπόκοσμος του ‘αντισιωνισμού’, μεταμφιεσμένος σε ‘συμπαράσταση στους Παλαιστίνιους’, ενώ είναι εμφανές ότι πρόκειται απλά για ρατσιστικό αντιεβραϊκό μίσος.

 

– Η απόλυτη απόδειξη, όμως, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον εθνικό ή πολιτικό στόχο, αλλά με καθαρό ρατσιστικό θρησκόληπτο μίσος

 

– Η αγωνίστρια της ειρήνης Ahed Tamimi χαιρετά τον μεγάλο ηγέτη Σεΐχη Hassan Nasrallah της γενοκτονικής φασιστικής οργάνωσης Χεζμπολάχ

 

– Για τους Παλαιστίνιους δεν υπάρχουν έννοιες όπως ‘συμβιβασμός’ και ‘διαπραγμάτευση (Με αφορμή την ομιλία Αμπάς, 14/01/2018)

Posted by Protocols Without Zion on Tuesday, January 16, 2018

– Η διπλή γλώσσα των Παλαιστινίων: Ενα μόνο παράδειγμα (Οι Παλαιστίνιοι ζητάνε συνεχώς χρήματα και απειλούν)

Posted by Protocols Without Zion on Sunday, January 7, 2018

– Γιατί οι Παλαιστίνιοι είναι η μοναδική περίπτωση προσφύγων παγκοσμίως που ο αριθμός τους αυξάνεται αντί να μειώνεται;

Posted by Protocols Without Zion on Saturday, December 30, 2017

– Γιατί δεν ανακηρύχτηκε παλαιστινιακό κράτος τα έτη 1949-67 όταν οι Αραβες κατείχαν Δυτική Οχθη & Γάζα και δεν υπήρχαν εποικισμοί

Posted by Protocols Without Zion on Friday, December 8, 2017

– Οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να ενδιαφέρονται για την Ιερουσαλήμ μόνο μετά το 1967 (Η αλήθεια που κανένας αντισημίτης δεν θα σας πει)

Posted by Protocols Without Zion on Friday, December 8, 2017

– Οι χάρτες που ψεύδονται (θέλεις να στο ζωγραφίσω) + Δεν υπήρξε ποτέ παλαιστινιακό έθνος, αυτοπροσδιορίζονταν σαν Αραβες πάντα, η λέξη Παλαιστίνη σήμαινε Γη του Ισραήλ

Posted by Protocols Without Zion on Friday, December 1, 2017

– Μια πραγματική εθνοκάθαρση: Οι ξεχασμένοι Εβραίοι Mizrahi πρόσφυγες από τον αραβικό κόσμο, περίπου 850.000.

Posted by Protocols Without Zion on Wednesday, November 29, 2017

– Το Infowar προσπαθεί να διορθώσει μια πλαστογραφία με θεωρίες συνωμοσίας και νέα ψέματα (Ενας σύγχρονος ‘λίβελος του αίματος’)
https://archive.is/XeFkS

– Η Χαμάς πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα από το ISIS -και καταγγέλλει εξτρεμισμό και τρομοκρατία

Posted by XYZ Contagion on Monday, August 21, 2017

– Μια ξεχωριστή είδηση για το BDS (Κίνημα ‘Μην αγοράζετε από τους Εβραίους’ ή ‘Beyond Deception Strategy’)

Posted by XYZ Contagion on Wednesday, March 22, 2017

– Ενα συγκροτημένο άτομο (Συνωμοσίες, χαφιεδολογίες και πρακτορολογίες, το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων και των τσαρλατάνων

Posted by XYZ Contagion on Monday, November 27, 2017

– Δεν διαλέγουμε πλευρές, διαλέγουμε λύσεις: Pro-Peace, Pro-Palestinian, Pro-Israeli.

Posted by XYZ Contagion on Tuesday, December 19, 2017

– Με αφορμή τη λεγόμενη ‘σημαία του FSA’ και τα ψέματα δεξιών κι αριστερών ψεκασμένων αντισημιτών

Posted by XYZ Contagion on Sunday, September 11, 2016

3 thoughts on “Ο πατέρας της Ahed Tamimi ομολογεί σε αραβικό ΜΜΕ ότι στόχος του από την αρχή ήταν να ξεκινήσει καμπάνια δαιμονοποίησης

 1. TJ Stretch Post author

  Αν κρίνουμε από τα κιλά που έβαλε αυτούς τους 7-8 μήνες (πρώτη φωτογραφία, ‘Πριν και Μετά’), μάλλον δεν πρέπει να κακοποιήθηκε και τόσο στη φυλακή, σωστά; Ολοστρόγγυλη βγήκε, και εδώ ας κάνουμε ότι ξεχνάμε πως τελικά έκανε συμφωνία, ενώ στα αγγλικά ο σκηνοθέτης της και πατέρας της έλεγε πως αποκλείεται.

 2. Παράθεμα: Το απαρτχάιντ εις βάρος των Παλαιστινίων στις γειτονικές ‘φιλικές’ αραβικές χώρες: Γιατί η Παλαιστινιακή Αρχή είναι η μοναδική περίπ

 3. TJ Stretch Post author

  Αποκρουστικό.

  Μια τυπική ανάρτηση της αγαπημένης ντάρλινγκ sweet-heart των απανταχού ‘αντισιωνιστών’ και του Hate Group BDS, μικρούλας ξανθιάς με γαλανά μάτια και εφηβικά τζηνς Ahed Tamimi, ξέρετε η ηρωίδα που μας έφερε εδώ η ΚΝΕ

  Βάζει μια φωτογραφία ενός Ισραηλινού βουλευτή που επέζησε από τρομοκρατική επίθεση Παλαιστινίων εναντίον του, βάζει κι ένα τεράστιο Χ, και γράφει από κάτω η ‘αγωνίστρια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ειρήνη’

  – «Είμαι αηδιασμένη που επέζησε, θα ήταν καλύτερα αν πέθανε. Ο Yehuda Glick είναι το πιο αηδιαστικό πλάσμα στη γη. Η δολοφονία του έχει την έγκριση του Αλλάχ».

  Οχι, επειδή είστε ‘αριστεροί’ και κοινωνικοί αγωνιστές εσείς που την δοξάζετε και πάτε με το ζόρι να μας βάλετε να την καταπιούμε, αλλιώς είμαστε ‘συνεργοί δολοφόνων παιδιών’ εμείς, όχι τίποτε άλλο. Δε κοιτάτε τα χάλια σας, καλύτερα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s