'Αριστερή' διαδήλωση στους δρόμους του Λονδίνου, 11/11/2014, 'God bless Hitler'.

Είστε από τους ‘αριστερούς’ εκείνους που συμφωνούν στην ιδέα να μαζευτούν όλοι οι Εβραίοι σε έναν τόπο για να τους εξοντώσουμε πιο άνετα; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #07)

Επόμενη ερώτηση στη σειρά ‘Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’. Θυμίζουμε, η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ, και ημη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση από τα ‘Palestinian Lessons 101’ εδώ. Επίσης, στο τέλος του κειμένου υπάρχουν 11 ‘προσωρινά’ σχέδια ‘απάντησης’, από την επεξεργασία του συγκεκριμένου θέματος στη Facebook σελίδα Protocols Without Zion, με πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Είστε από τους ‘αριστερούς’ εκείνους που συμφωνούν στην ιδέα να μαζευτούν όλοι οι Εβραίοι σε έναν τόπο για να τους εξοντώσουμε πιο άνετα;
Πως γίνεται οι τζιχαντιστές να θεωρούνται αντιιμπεριαλιστές και προοδευτικοί από την Αριστερά;
(Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #07)

– Γιατί είστε βέβαιοι ότι βοηθώντας σε αυτό που νομίζετε ‘χειραφέτηση’ των Αράβων και συντασσόμενοι μαζί τους, αγωνίζεστε για αξίες και ιδανικά που, είστε σίγουροι ότι οι ίδιοι εκτιμούν όσο εσείς; Λ.χ. ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιοσύνη, ισονομία, απελευθέρωση από το κεφάλαιο και την καταπίεση από τις άρχουσες τάξεις κ.ο.κ.; Εσείς πιστεύετε ότι μαζί τους πολεμάτε γι’ αυτά. Εκείνοι, όμως, το ξέρουν αυτό; Είστε βέβαιοι;

Η Χαμάς τιμά τη μνήμη του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στην επέτειό της εκτέλεσης του από τις ΗΠΑ. Κλάμα και οδυρμός για τον καλό ηθικό άνθρωπο και σεΐχη που χάθηκε έτσι άδοξα, τον έφαγαν ο Μεγάλος Σατανάς και σίγουρα, κάπου εκεί θα ήταν χωμένος και ο Μικρός Σατανάς.

Η Χαμάς τιμά τη μνήμη του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στην επέτειό της εκτέλεσης του από τις ΗΠΑ. Κλάμα και οδυρμός για τον καλό ηθικό άνθρωπο και σεΐχη που χάθηκε έτσι άδοξα, τον έφαγαν ο Μεγάλος Σατανάς και σίγουρα, κάπου εκεί θα ήταν χωμένος και ο Μικρός Σατανάς.

 

– Γιατί οι Ελληνες ‘αριστεροί’ δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους εξής διακηρυγμένους στόχους της γενοκτονικής ρατσιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ;

– «Αν όλοι οι Εβραίοι μαζευτούν στο Ισραήλ, θα μας γλιτώσουν από τον κόπο να τους κυνηγήσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο».
– «Οι Εβραίοι είναι ο καρκίνος που σίγουρα μπορεί να εξαπλωθεί ανά πάσα στιγμή».
– «Δεν υπάρχει λύση στις διαφορές μας παρά μόνο με την εξαφάνιση του Ισραήλ».
[Χασσάν Νασράλα, ηγέτης της Χεζμπολάχ, στην λιβανέζικη εφημερίδα Lebanon Daily Star, 23/10/2002]

Το ίδιο ακριβώς έχει δηλώσει αξιωματούχος της Φατάχ και της Παλαιστινιακής Αρχής και στέλεχος του Μαχμούντ Αμπάς, ο Abbas Zaki το 2014: Palestinian official:

‘Allah will gather [the Israelis] so we can kill them’, Επίσημη Παλαιστινιακή Τηλεόραση, PA TV, 12/03/2014.

 

Και το ίδιο ακριβώς έχει δηλώσει και ο επίσημος μουφτής της Χαμάς στη Γάζα, ένας γλυκύτατος θρησκευόμενος άνθρωπος και κληρικός, ο οποίος στο κήρυγμά του φέρνει πάντα και μια τεράστια μαχαίρα την οποία βγάζει σε επιλεγμένα χρονικά σημεία της θρησκευτικής του κατήχησης για να δείχνει το πάθος με το οποίο πρέπει να σφάζουμε τους Εβραίους όπου τους βρίσκουμε:

Hamas cleric: Allah gathered Zionists in one place «so it will be easier to slaughter and kill» them

 

Η έκφραση «Γη της Επαγγελίας» («Promised Land») για τους Αραβες σημαίνει «Γη που μας υποσχέθηκε ο Θεός, εκεί που θα συγκεντρώσει όλους τους Εβραίους προκειμένου να εξοντωθούν με το θεϊκό του διάταγμα», Επίσημη Παλαιστινιακή Τηλεόραση, PA TV, 12/04/2017:
http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=20742

Οταν ο ίδιος ο ηγέτης της Χαμάς, κάθε μεγάλο και μικρό στέλεχος της, η Ισλαμική Τζιχάντ και αμέτρητες άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις, αλλά και επίσημοι πολιτικοί και παράγοντες της παλαιστινιακής ελίτ στις παλαιστινιακές ηγεσίες έχουν διακηρύξουν δημόσια ότι ακόμη και τα ‘παιδιά σιωνιστών’ είναι ‘νόμιμοι στόχοι’.

Και αυτό το είδαμε να συμβαίνει και το 2009, π.χ. βλ.

– «Hamas leader: Revenge for Israel’s Gaza assault will be murder of Jewish children across the world», 06/01/2009,
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/4127907/Hamas-leader-Revenge-for-Israels-Gaza-assault-will-be-murder-of-Jewish-children-across-the-world.html

και «Hamas’ leader Mahmoud Zahar has now declared Jewish children worldwide as ‘legitimate targets’», 07/01/2009
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/palestinianauthority/4161812/Muslims-urged-to-contact-prominent-British-Jews-over-Gaza.html

… αλλά και το 2014, π.χ.

– ‘All Israelis have now become legitimate targets’, 08/07/2014
http://www.jpost.com/Operation-Protective-Edge/Hamas-All-Israelis-now-targets-for-missile-attacks-361965

Η εξέλιξη της παλαιστινιακής τρομοκρατίας: Το 1948 ήταν τουφέκια και άλογα. Το 1970 αεροπειρατείες και ομηρίες και selection Εβραίων, για πρώτη φορά μετά τον Β΄ΠΠ. Το 1996 ήταν βομβιστές αυτοκτονίας σε πιτσαρίες και σχολεία. Το 2018 είναι τα καμένα λάστιχα στο φράχτη. Από τον Ron Gordon της Israel Hayom, Απρίλιος 2018.

Η εξέλιξη της παλαιστινιακής τρομοκρατίας: Το 1948 ήταν τουφέκια και άλογα. Το 1970 αεροπειρατείες και ομηρίες και selection Εβραίων, για πρώτη φορά μετά τον Β΄ΠΠ. Το 1996 ήταν βομβιστές αυτοκτονίας σε πιτσαρίες και σχολεία. Το 2018 είναι τα καμένα λάστιχα στο φράχτη. Από τον Ron Gordon της Israel Hayom, Απρίλιος 2018.

 

Ενα χαρακτηριστικό δείγμα, από τα άπειρα που μπορεί κανείς να βρει, αν θελήσει πραγματικά να ρίξει μια ματιά στον πραγματικό παλαιστινιακό λόγο -και όχι στις ‘προβολές’ των δυτικών ‘παλαιστινιόφιλων’ οριενταλιστών ρατσιστών στην παλαιστινιακή κοινωνία:

Ενας εξαιρετικός άνθρωπος, ωραίος τύπος, ο κήρυκας της Χαμάς και της Παλαιστινιακής Αρχής, μέσα σε τζαμί στη Γάζα: «Εβραίοι, ήρθε η ώρα να σας σφάξουμε δίχως έλεος». Στην Αγγλία, οι ‘αντισιωνιστές’ του αντιιμπεριαλισμού των ηλιθίων έφεραν αυτόν τον τύπο για να τους μιλήσει στα φεστιβάλ τους:

– «Κόψτε τους Εβραίους κομματάκια. Βγείτε έξω, ψάξτε, βρείτε Εβραίους και σφάξτε τους δίως έλεος. Αυτό θέλει ο Αλλάχ. Σφάξιμο, σφάξιμο, σφάξιμο! Επίθεση, επίθεση, επίθεση! Σκοτώστε, σκοτώστε, σκοτώστε, μην αφήσετε Εβραίο ούτε για δείγμα! Βγείτε έξω, αδελφοί μου, δύο-δύο, τρεις-τρεις, και όποιον Εβραίο βρείτε, περικυκλώστε τον και δώστε του να καταλάβει. Μαχαίρι, μαχαίρι, μαχαίρι! Σφάξτε, σφάξτε, σφάξτε, μόνο έτσι θα ευχαριστηθεί ο Αλλάχ! Κόψτε τους Εβραίους σε πολύ μικρά κομμάτια!»

– Sheikh Muhammad Salah Abu Rajab, Al-Abrar Mosque in Rafah, Gaza Strip, My brother on the West Bank, stab! «Cut the Jews to pieces»: Hamas preacher waves knife: «The truth of Islam is coming, go out, attack», 09/10/2015

Πάντα φέρνει και τη μαχαίρα του μαζί, σε κάθε παρόμοια σεπτή θρησκευτική τελετή:

 

… και για πιο χορταστικό, έξι ολόκληρα λεπτά για όποιον αντέχει, το ωραίο θρησκευτικό κήρυγμα αγάπης και πονοψυχίας, εδώ.
https://www.memri.org/tv/rafah-cleric-brandishes-knife-friday-sermon-calls-upon-palestinians-stab-jews

Αλλά και ο επίσημος Παλαιστίνιος κήρυκας των Παλαιστινίων των ‘μετριοπαθών’ της Δυτικής Οχθης και της Φατάχ, Omar Abu Sara, μέσα στο ιερό τζαμί της Ιερουσαλήμ, στο Al-Aqsa Mosque, επίσης: «Εβραίοι, ήρθε η ώρα να σας σφάξουμε δίχως έλεος», 27/11/2014.
https://www.memri.org/tv/preacher-al-aqsa-mosque-omar-abu-sara-jews-we-shall-slaughter-you-without-mercy

 

Επίσης, μέσα στο ιερό τζαμί της Ιερουσαλήμ, στο Al-Aqsa, ο άλλος ανώτατος Παλαιστίνιος κληρικός Ismat Al-Hammouri υπόσχεται ότι «το Χαλιφάτο επιστρέφει, ω Εβραίοι, και ο στρατός του Μωάμεθ επιστρέφει να σας σφάξει, μαζί με την Αμερική, ω Αλλάχ, κατέστρεψε την Αμερική, κατέστρεψε τη Γαλλία, κατέστρεψε τη Βρετανία, ω Αλλάχ, μακάρι να κατακτήσουμε και τη Ρώμη», βλ. ‘Islamist Imam Ismat Al-Hammouri at Al-Aqsa Mosque Pro-Morsi Demonstration: «The Caliphate shall return, Oh Jews, The army of Muhammad will return, May America be destroyed, May France be destroyed, May Britain be destroyed, May Rome be Conquered»’, 12/07/2013

https://www.memri.org/player/clip/12915/1/1

 

Αφού το λένε:
Ακόμα κι αν φύγουν οι Γιαχουντί από την Παλαιστίνη, εμείς πάλι θα τους μισούμε:

 

Κι εδώ, από την Κρατική Παλαιστινιακή Τηλεόραση, ο αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει σε πανεθνικό δίκτυο και ώρα prime time ότι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν ούτε έναν Εβραίο ζωντανό, «θα τους εξοντώσουμε για χάρη του Προφήτη μέχρι ενός», βλ. ‘Mahmoud Al Zahar reveals Hamas’ genocidal agenda when he calls for the expulsion of all Jews from Israel and the annihilation of the Jews’, 22/11/2012

 

Αυτά, επίσης, λένε οι οπαδοί της Χαμάς και της Χεζμπολάχ:

– «Το Κοράνι λέει ότι ο Αλλάχ θα μαζέψει όλους τους Εβραίους στους Αγιους Τόπους, κι έτσι οι πιστοί του Προφήτη θα μπορέσουν να τους ξεπαστρέψουν όλους με τη μία».

Πρέπει να αρχίζουμε να τους ακούμε, και πρέπει να αρχίζουμε να τους πιστεύουμε:
Πραγματικά, είναι ν’ απορεί κανείς:
Πως, στο καλό, είναι δυνατόν, άλλα να λένε οι Παλαιστίνιοι στο δικό τους περιβάλλον, και άλλα -αν όχι τα ακριβώς αντίθετα- να μεταφέρουν στη Δύση οι δυτικοί πάτρονες τους σαν ‘παλαιστινιακή θέληση’;

Στ’ αλήθεια, πότε κάποιος από τους προαναφερθέντες Παλαιστίνιους ηγέτες καταδίκασε τις σφαγές αθώων Εβραίων;
Πότε κάποιος πολιτικός ή κάποιος από τη φυσική τους ηγεσία είπαν μια λέξη συμπόνιας για τους σφαγμένους και διαμελισμένους αθώους νεκρούς Εβραίους, θύματα της τρομοκρατικής δράσης που υποκινούν οι κληρικοί και οι ηγέτες αυτοί;

– Between ‘martyr’ and murderer: Abbas’s top cleric takes on a most emotive term: How can the Palestinians condemn the act of murdering an innocent Israeli, but label the murderer a martyr?, Times of Israel, 30/07/2016
http://www.timesofisrael.com/between-martyr-and-murderer-abbass-top-cleric-takes-on-a-most-emotive-term/

Πόσο διαφορετικά πράγματα άραγε λένε Ελληνες ‘αριστεροί’;

– «Μέχρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη που είναι η καταστροφή του φυτευτού Ιμπεριαλιστικού ψευδοκράτους Ισραήλ και που μαζί του θα φέρει την κοινωνική απελευθέρωση,θα είμαστε αυτοί που θα δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το πετύχουμε»

Στην πρωτοπορία του απεχθούς αντισημιτικού περιβάλλοντος, βρίσκονται άνθρωποι -υποτίθεται ‘αριστεροί’- που εκπαιδεύουν άλλους ανθρώπους, νεοφώτιστους στην αριστερά, με την ιδέα πως οι σημερινοί Εβραίοι και η συλλογική τους έκφραση, το Ισραήλ στέκονται το μεγάλο, αν όχι το κύριο και μοναδικό εμπόδιο μεταξύ ‘ημών’ και σοσιαλισμού -ή ό,τι έχουν στο κεφάλι τους σαν ‘σοσιαλισμό’, τέλος πάντων.

Και το κάνουν αυτό με τρόπο που δεν έχουμε ίσως ξαναδεί σε παγκόσμια κλίμακα: Εφευρίσκουν θεωρίες συνωμοσίας για Εβραίους, και μετά χρησιμοποιούν αυτά τα ψέματα και τις πλαστογραφίες που οι ίδιοι κατασκευάζουν, σαν άλλοθι για να διακινήσουν το μίσος αυτό και για να κάνουν τον κόσμο να μισήσει Εβραίους περισσότερο.

Ετσι, εκατομμύρια άνθρωποι μεγαλώνουν με μια βασική ιδέα, ότι υπάρχει μια αστική ιμπεριαλιστική εβραϊκή συνωμοσία, εκπορευόμενη από το μοναδικά διαβολικό κακό κράτος στον πλανήτη, το Ισραήλ, εκεί που όλοι του οι κάτοικοι είναι Ναζί, ρατσιστές, αποικιοκράτες από τη στιγμή που γεννιούνται, και μεγαλώνουν όλοι, χωρίς εξαιρέσεις, σαν Ναζί, ρατσιστές, αποικιοκράτες.

Και συνεχίζουν, αφού πρώτα μας παραθέσουν τις σημαίες με τα όπλα της φιλειρηνικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, έτσι για να μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι το Καλάσνικοφ στη σημαία της σημαίνει μόνο ανοχή και συμβίωση:

– «Το δημιούργημα του Ισραήλ είναι ένα παράνομο,αντισημιτικό και αντιιουδαικό κράτος. Οι Εβραίοι που ζουν σε αυτό θα πρέπει να αποχωρήσουν από εκεί και να μετακινηθούν πάλι πίσω προς τις χώρες προέλευσής τους. Πλέον ζούμε στο 2016,ο Ναζισμός δεν υπάρχει και δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος στην Ευρώπη για αυτούς. Θα πρέπει να φύγουν από τα Παλαιστινιακά εδάφη στα οποία δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται».

Σαφώς, μετά πρέπει να διώξουμε και τις εντυπώσεις για τον ισλαμοναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης, οπότε γιατί να μην ακολουθήσουμε λέξη προς λέξη την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής, όταν κι εκείνη προσπαθεί να μας πείσει ότι ο χαιρετισμός δεν είναι ναζιστικός, αλλά «προς τον Ηλιο»:

Ξέπλυμα σύγχρονου γενοκτονικού αντισημιτισμού με 'δήθεν 'αριστερή επαναστατική μεταμφίεση'. Ο σκοπός ίδιος: Ενας κόσμος δίχως Εβραίους.

Ξέπλυμα σύγχρονου γενοκτονικού αντισημιτισμού με ‘δήθεν ‘αριστερή επαναστατική μεταμφίεση’. Ο σκοπός ίδιος: Ενας κόσμος δίχως Εβραίους.

 

Είναι στα αλήθεια προοδευτικό και ουμανιστικό το μαύρο, μεσαιωνικό, μισογυνικό, ομοφοβικό, ρατσιστικό, αντιδημοκρατικό, γενονοκτονικά αντισημιτικό και συνεπώς αντιδραστικό και ακροδεξιό καθεστώς της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, που έχουν δηλώσει στα καταστατικά τους ότι σκοπός της ύπαρξης τους είναι να εξοντώσουν όλους τους Εβραίους, όπου γης, παντού;

Θυμίζουμε, η Χαμάς είναι η οργάνωση:

– που στο καταστατικό της και στον επίσημο ιδρυτικό της (γενοκτονικό) Χάρτη της υπόσχεται σε άψογη θρησκευτική γλώσσα να εξοντώσει όλους τους Εβραίους μέχρι τον τελευταίο επειδή αυτό είναι το πρόσταγμα του Αλλάχ, -μια διακήρυξη αρχών-ιδρυτικό κείμενο απολύτως ρατσιστικό και θρησκόληπτο, που καλεί σε γενοκτονία, δηλαδή σε ένα νέο Ολοκαύτωμα για όλους τους Εβραίους μέχρι ενός -και προσοχή εδώ, γράφει όχι τους Ισραηλινούς, όχι τους ‘κατακτητές’, όχι τους σιωνιστές αλλά ‘όλους τους Εβραίους, παντού’.
– που διαμαρτυρήθηκε και καταδίκασε την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, βλ. ‘Hamas condemns killing of Osama Bin Laden’, New York Times, 03/05/2011, και ‘Hamas is mourning Sheikh Osama Bin Laden as an Arab holy warrior’, Επίσημη πρακτορείο ειδήσεων της Χαμάς, Ezzedeen Al-Qassam Brigades, 02/05/2011
– που πετάει γκέη απ’ τις ταράτσες,
– που αν οι γυναίκες της Γάζας βιαστούν, η Χαμάς προστάζει είτε οι κοπέλες αυτές να γίνουν βομβίστριες αυτοκτονίας, είτε να τις σκοτώσουν (αυτές, τα θύματα, όχι τον βιαστή) για να ξεπλυθεί η ντροπή,
– που στήνει δημόσιες κρεμάλες χωρίς δίκη, σαν λαϊκό θέαμα, και δένει στους κοτσαδόρους από τα φορτηγάκια της ζωντανούς ανθρώπους για να τους περιφέρει στους δρόμους μέχρι να γίνουν κυριολεκτικά κομμάτια,
– που ο Καταστατικός της Χάρτης σε αρκετά του άρθρα είναι αντιγραφή, λέξη προς λέξη, από το δυσώδες εγχειρίδιο του μίσους, τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ (και δεν είναι μεταφορικό αυτό, είναι κυριολεκτικό, δηλαδή πιστεύουν σε Εβραίους τοκογλύφους με μεγάλες μύτες που δηλητηριάζουν πηγάδια, φέρνουν πανούκλα και στραγγίζουν και πίνουν το αίμα των παιδιών),
– που έχει σχέδια παγκόσμιας επικράτησης του ισλαμικού φονταμενταλισμού, δηλαδή που θέλει να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και γι’ αυτό χρησιμοποιεί βία και τρομοκρατικές μεθόδους,
– που πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι θα πάνε στην Κόλαση εκτός από την ίδια και όσους ακολουθήσουν τη Σαρία,
– που τιμωρεί γυναίκες και κορίτσια με την υποψία πως διέπραξαν μοιχεία ή μίλησαν σε άντρες ή βγήκαν από το σπίτι τους χωρίς αντρική συνοδεία,
– που ανακοίνωσε δημόσια ότι τα παιδιά των Εβραίων είναι ‘νόμιμοι στόχοι’,
– που σπαταλάει δισεκατομμύρια, όχι για να βελτιώνει τις ζωές των κατοίκων, αλλά για να κατασκευάζει εκατοντάδες τούνελ για διείσδυση, σαμποτάζ, δολοφονίες και απαγωγές στο Ισραήλ, βλ. ‘Complete Guide to Hamas’ Network of Terror Tunnels‘, 01/04/2016,
– που καυχήθηκε στο τέλος του 2018 ότι από την ίδρυσή της το 1987, έχει πυροδοτήσει 16.377 ρουκέτες εναντίον αμάχων του Ισραήλ, πραγματοποίησε 86 βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας που δολοφόνησαν εκατοντάδες αθώους, 36 επιθέσεις με μαχαιρώματα, πάνω από 500 επιθέσεις διείσδυσης, πάνω από 250 επιθέσεις με ελεύθερους σκοπευτές, πάνω από 80 ένοπλες επιθέσεις εναντίον ισραηλινών περαστικών και 26 απαγωγές ζωντανών ή νεκρών Ισραηλινών, βλ. ‘Hamas Celebrates 31 Years of Terror, Hate, and Destruction‘, 17/12/2018,
– και που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα και κάθε πολιτισμένη χώρα αυτού του πλανήτη.

– Γιατί υπάρχουν ‘αριστεροί’ που -παρά τις διακηρύξεις τους πως πάντα είναι στο πλευρό των αδυνάμων και των κατατρεγμένων-, σε μία μόνο περίπτωση λένε ένα απόλυτο και μεγαλοπρεπές ‘όχι στους πρόσφυγες’, και μάλιστα από ‘θέση αρχής’; Σε καμία άλλη υπόθεση οι πρόσφυγες δεν αντιμετωπίστηκαν ποτέ με έναν τέτοιο τρόπο από τους επαγγελματίες ‘αντιρατσιστές’. Μόνο στην περίπτωση των Εβραίων προσφύγων, όσοι κατόρθωσαν να επιζήσουν βαφτίζονται αμέσως ‘ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες’. Διότι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, η δουλειά να τους εξοντώσουμε όλους τους Εβραίους, που έμεινε στη μέση το 1945, αναβίωσε κάτω από νέα μαρκίζα τώρα που μιλάμε, τη μαρκίζα ‘αντισιωνισμός’.

Διότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα: Για όλους τις άλλες περιπτώσεις προσφύγων και μεταναστών, ο καλός αριστερός πάντα λέει ‘ναί’ δίχως όρους -και σωστά κάνει, αυτό είναι το χρέος του. Μόνο σε μία περίπτωση προσφύγων λέει ένα μεγαλοπρεπές, κάθετο, απόλυτο ‘όχι’. Στους Εβραίους που ξεβράστηκαν μετά από το Ολοκαύτωμα στα λιμάνια του Ερέτζ Ισραήλ.

Υποτίθεται ότι οι αριστεροί πάντα κάνουν χώρο για όλους. Για ποιους (άσχημους και αποκρουστικούς, αυτό είναι βέβαιον) λόγους σε μία μόνο υπόθεση συντάσσονται με εκείνους που δεν κάνουν χώρο για τον ‘άλλο’ δίπλα τους;

Οταν έχουν να κάνουν με Εβραίους.

Είναι μια φριχτή ερώτηση, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει:

Γιατί αυτή η Αριστερά επιδιώκει και υποστηρίζει από δικτάτορες μέχρι το ριζοσπαστικό Ισλάμ με τόση θέρμη, -για να μην πούμε ‘με τόσο φανατισμό’ και έρθουν παράξενοι συνειρμοί-;
Πιστεύει πλέον αυτή η Αριστερά ότι ο ταχύτερος τρόπος για να καταστραφεί το καπιταλιστικό οικοδόμημα δεν είναι πλέον ό ταξικός πόλεμος αλλά ο πολιτισμικός πόλεμος: Θεωρεί ότι πρέπει απλά να συμμαχήσουμε με ομάδες και οργανώσεις που μισούν το τωρινό σύστημα και να δουλέψουμε μαζί με τη Χαμάς και την Ισλαμική τζιχάντ για να το κατεδαφίσουμε; ΟΚ, και μετά, απλά αυτή η Αριστερά θα φτιάξει επάνω στις στάχτες του παλαιού συστήματος το νέο; Θα κάνουμε gay-parade πάνω στους τάφους των ‘σιωνιστών’ μαζί με τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ, σωστά;
Να με συγχωρείτε, αλλά αν οι ‘αντιιμπεριαλιστές’ και οι ‘αντισιωνιστές’ σκέφτονται έτσι, είναι επιεικώς ηλίθιοι. Αν νομίζουν ότι αυτός είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την ‘Αριστερή Ουτοπία’ τους, δηλαδή το να αυτοκτονήσουμε κατεδαφίζοντας με αυτόν τον τρόπο και τον δυτικό πολιτισμό, τότε θα πρέπει να ξέρουν ότι απέναντί τους θα βρεθούν πολλές δυνάμεις της Λογικής και του ορθολογισμού.

Η συνάντηση ισλαμικού φονταμενταλιστικού εθνικισμού και σοβιετικού ολοκληρωτισμού στις δεκαετίες του 1950 και 1960 προφανώς οφειλόταν στις συγκυρίες: το κοινό μίσος για τη Δύση και τις αξίες της, το κοινό πλαστό αφήγημα επάνω στις υπαρκτές επεμβάσεις στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, η πεποίθηση σε αμφότερους ότι κατέχουν την ‘απόλυτη αλήθεια’, το μίσος για τους Εβραίους και για το Ισραήλ σαν τον ‘Εβραίο ανάμεσα στα κράτη’.
Αλλά η συνάντηση της ισλαμικής τρομοκρατίας και της τζιχάντ τύπου Αλ-Κάιντα με την υποτιθέμενη αντιιμπεριαλιστική ψευτοαριστερά μετά την 11η Σεπτεμβρίου, όταν η ‘Συμμαχία Stop the War’ διαδήλωνε χέρι-χέρι με την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αγγλία ενάντια σε αυτό που νομίζουν σήμερα σαν ‘ιμπεριαλισμό’, σίγουρα αυτό δεν έχει καμία δικαιολόγηση -και φυσικά, δεν ήταν σύμπτωση.

Δεν ξέρουμε πλέον ποιος ακριβώς είναι ο αντίπαλος και τι ακριβώς πολεμάμε να πετύχουμε:

– Πώς μπορεί αυτή η ‘Αριστερά’ να στρατολογεί ανθρώπους που πάνε για τη Τζιχάντ για να πολεμήσει το σύστημα και πώς είναι δυνατόν να μην κάνει τίποτε για να αποξενώσει αυτούς τους εχθρούς της ελευθερίας;
– Πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζει τα δικτατορικά καθεστώτα του τρόμου και της μεσαιωνικής θρησκοληψίας και την αραβική-παλαιστινιακή τρομοκρατία των φανατικών και των εξτρεμιστών;
– Πώς πιστεύει αυτή η ψευτοαριστερά ότι θα υλοποιηθεί το αισχρό γενοκτονικό σύνθημα ‘από το ποτάμι στη θάλασσα’; Πώς θα καταστρέψει αυτό το ‘αποικιοκρατικό φυλάκιο’ που λέγεται Ισραήλ; Χωρίς αίμα; Χωρίς ένα νέο Ολοκαύτωμα;
– Ποιοί είναι οι φίλοι και ποιοί είναι οι εχθροί των αξιών αυτής της ‘Αριστεράς’ και ποιοί βοηθάνε στους χειραφετητικούς της αγώνες; Στ’ αλήθεια, είναι η πολυπολιτισμική ελεύθερη δημοκρατία του Ισραήλ, με όλα της τα προβλήματα, ο κοινός εχθρός ο οποίος πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε εργαλείο που έχει στη διάθεσή της αυτή η αλλοπρόσαλλη συμμαχία ‘αντιιμπεριαλιστών’-χαλιφάτου;

Εδώ μπορούμε να δούμε σε μικρογραφία την απόλυτη ‘αντισιωνιστική’ σύναξη, με όλους τους μεγάλους διώκτες των Εβραίων επί σκηνής (ισλαμισμός, χιτλερισμός, ψευτοαντιιμπεριαλισμός): Ολοι φοράνε παλαιστινιακή μαντίλα keffiyeh. Ποιες, είπαμε, είναι οι trendy επιλογές μόδας μεταξύ της Αριστεράς τώρα που μιλάμε; Λάθος ερώτηση. Η σωστή θα ήταν: «Τι κοινό έχουν οι ‘αριστεροί’ του αντιιμπεριαλισμού με τους νεοναζί, κι όλοι μαζί με τους Παλαιστίνιους Αραβες σωβινιστές;»

Λονδίνο, 30/07/2014: Διαδήλωση για Operation Protective Edge & Γάζα: Σύνθημα 'Hitler You Were Right!'

Λονδίνο, 30/07/2014: Διαδήλωση για Operation Protective Edge & Γάζα: Σύνθημα ‘Hitler You Were Right!’

 

'Αριστερή' διαδήλωση στους δρόμους του Λονδίνου, 11/11/2014, 'God bless Hitler'.

‘Αριστερή’ διαδήλωση στους δρόμους του Λονδίνου, 11/11/2014, ‘God bless Hitler’.

 

Προσέξτε τα τατουάζ του διαδηλωτή («ο τέλειος αντισημίτης»): περιλαμβάνουν το '88', που είναι η συνθηματική νεοναζιστική αναφορά στο 'Heil Hitler', (το 'H' είναι το όγδοο γράμμα του αλφαβήτου), έναν γερμανικό αετό, μια παλαιστινιακή μαντίλα, ένα πορτρέτο του Αραφάτ, και από πίσω πλήθος όλων των ειδών αντισημιτών, -συγγνώμη μόνο 'αντισιωνιστών', ήθελα να πω.

Προσέξτε τα τατουάζ του διαδηλωτή («ο τέλειος αντισημίτης»): περιλαμβάνουν το ’88’, που είναι η συνθηματική νεοναζιστική αναφορά στο ‘Heil Hitler’, (το ‘H’ είναι το όγδοο γράμμα του αλφαβήτου), έναν γερμανικό αετό, μια παλαιστινιακή μαντίλα, ένα πορτρέτο του Αραφάτ, και από πίσω πλήθος όλων των ειδών αντισημιτών, -συγγνώμη μόνο ‘αντισιωνιστών’, ήθελα να πω.

 

Οι δυτικοί ‘αριστεροί’ του BDS και των διαφόρων πρωτοβουλιών ‘Καράβια για τη Γάζα’ είναι δέσμιοι των δικών τους μύθων:

– Πιστεύουν ότι διεξάγουν τον τελευταίο αντιαποικιακό αγώνα. Πιστεύουν ότι η Παλαιστίνη είναι το νέο Βιετνάμ και ότι το ισραηλινό κράτος είναι ένα εκτελεστικό απόσπασμα για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
– Κάποιοι απ’ αυτούς πιστεύουν, επίσης, ότι τώρα που ξεμείναμε από προλεταριάτα για να τα καθοδηγήσουμε, θα βρούμε νέα ‘επαναστατικά υποκείμενα’ στον αραβικό εθνικισμό και στο θρησκόληπτο ρατσιστικό χαλιφάτο.
– Τέλος, στους περισσότερους απ’ αυτούς υπάρχει μια εμμονή με το να ξεφύγουν από την ‘λευκότητά’ τους, από την ιδέα πως αυτοί, σαν τμήμα του δυτικού κόσμου ευθύνονται για όλα τα αρνητικά στις μη δυτικές κοινωνίες, και πως συντασσόμενοι με την πιο αντιδραστική και δολοφονική ισλαμική ακροδεξιά, θα λάβουν μέρος ενεργά σε μια μάχη μέχρι τελικής εξόντωσης, σε μια μάχη χαρακωμάτων, στην οποία το μικρό εβραϊκό κράτος συμβολίζει στα μυαλά τους και παίζει το ρόλο ενός (όχι μόνο συμβολικού) απόλυτου κακού, που πρέπει να καταστραφεί.

Για όσους από τους παραπάνω είναι οι ίδιοι τους Εβραίοι, η ευχαρίστηση να επιτίθενται στο μοναδικό εβραϊκό κράτος είναι τουλάχιστον διπλή. Οχι μόνο ξεφεύγουν από τη ‘λευκή τους προνομιακή κατάσταση’, από το δικό τους πλαστό αίσθημα ανωτερότητας που νομίζουν ότι κληρονόμησαν μόνο γιατί γεννήθηκαν Εβραίοι, αλλά μπορούν ταυτόχρονα να καταργούν και να εξολοθρεύουν την εβραϊκή τους ταυτότητα. Δύο σε ένα, για τους Εβραίους «που νιώθουν εξαιρετικά υπερήφανοι που ντρέπονται που είναι Εβραίοι».

Ναι, γνωρίζουμε, «Υπάρχουν και καλοί Εβραίοι» ανάμεσα σε αυτούς.
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2018/04/30/good-jews-01-norman-finkelstein/

Σήμερα, η ίδια επίθεση που ξεκίνησε στη δεκαετία του 1960 από μια συμμαχία ολοκληρωτικών καθεστώτων, δικτατοριών και ολιγαρχικών κρατικών μορφωμάτων, με ισλαμικές δικτατορίες και μεσαιωνικές φυλαρχίες, με την βοήθεια ενός παραπλανημένου δυτικού κοινού που νομίζει ότι πολεμάει για κάποιον δίκαιο σκοπό, στην πραγματικότητα ενισχύει τις ρητές εκκλήσεις για την καταστροφή του Ισραήλ και για ένα δεύτερο Ολοκαύτωμα από τους εχθρικούς του γείτονες. Ολα αυτά γίνονται αποδεκτά ως ‘νόμιμη κριτική των ισραηλινών πολιτικών’ από τους ‘αριστερούς’ αντισημίτες που βλέπουν στα πρόσωπα των γενοκτόνων της Χαμάς και της Χεζμπολάχ μόνο φιλικούς συναγωνιστές και συμμάχους. Και το ‘αντισιωνιστικό’ μίσος γίνεται mainstream και ανεκτό ως νόμιμη ‘κριτική’ -μια ‘κριτική’ αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από συκοφαντίες και πλαστές ειδήσεις.

Είδατε πόσο ενδιαφέρονται όλοι; Ναι, πάντα κάποιος «θέλει το καλό των Εβραίων», σωστά; Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο, πέρα από αυτό το μικροσκοπικό κράτος, που τόσοι πολλοί να ενδιαφέρονται ‘για το καλό της’, που τόσοι πολλοί να βάζουν στο μικροσκόπιο όλα όσα κάνει και λέει, και που πάντα να βρίσκεται στην εικονική νέα αντιεβραϊκή ‘ιερά Εξέταση’ τόσο πολλών φορέων και ανθρώπων αυτού του πλανήτη.

Οι ‘αντισιωνιστές’ πιστεύουν ότι η λύση είναι να συνταχθούν οι πολίτες του Ισραήλ με το αραβικό εθνικιστικό πρόγραμμα. Ισως να πιστεύουν ακόμη ότι η αραβική εργατική τάξη θα συγκρουστεί με τα αφεντικά της και θα καλωσορίσει την εβραϊκή εργατική τάξη σε ένα νέο κράτος. Αλήθεια;

Πραγματικά είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς την ευκολία με την οποία λέγεται.

Πως όμως θα μοιάζει το κράτος που φαντάζονται οι ‘αντισιωνιστές’ που κραυγάζουν ‘Θάνατος στο IsraHell’;
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2017/02/19/antisemites-who-thin-of-themselves-as-non-racists/

Το κράτος που θα προκύψει θα έχει σαν προϋπόθεση να παραδοθούν οι Εβραίοι στους γείτονες τους -και ξέρουμε όλοι πόσο φιλικοί είναι και τι αισθήματα τρέφουν για το εβραϊκό στοιχείο-, να αφοπλιστούν αυτοβούλως, να καταστρέψουν ό,τι έφτιαξαν με κόπο και με χίλιους εχθρούς γύρω τους τα τελευταία 140 χρόνια, -και όλες αυτές οι χειρονομίες να γίνουν, όχι από κάποιο τυχαίο λαό, αλλά από τους επιζώντες των θαλάμων αερίων!

Για την επιθετικότητα των Αράβων και για τις γενοκτονικές διακηρύξεις της Χαμάς και της Χεζμπολάχ εναντίον των Εβραίων, για τόσους πολέμους, πογκρόμ, δολοφονίες, τρομοκρατία, όταν ανατινάζονται σε σχολεία και νοσοκομεία και όταν ανοίγουν πυρ σε σχολικά (σκεφτείτε με πόσο μίσος μεγαλώνουν), γι’ αυτά όλα ούτε κουβέντα, επειδή μάλλον είναι ‘θεμιτός αγώνας’, πάνε μαζί με τις ηρωικές ‘ιντιφάντες’ των μαρτύρων που πάνε για τις 72 παρθένες -και αυτά τα λένε κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται σαν ‘προοδευτικοί’ ή και ‘μαρξιστές’!

Με τέτοιες διαστρεβλώσεις, αποδεικνύεται ότι ο μαρξισμός και η εξέταση των υλικών παραμέτρων δεν έχει καμιά δουλειά με τους ‘αντισιωνιστές’. Οι υλικές ανάγκες και οι επιθυμίες των 600.000 Εβραίων επιζώντων του Ολοκαυτώματος που έφτιαξαν το Ισραήλ δεν λένε τίποτε σε κάποιους νεόκοπους ψευτομαρξιστές. Το μίσος και ο θρησκευτικός φανατισμός ενάντια στους Εβραίους από 350 εκατομμύρια μουσουλμάνων, που έφτιαξαν 22 κράτη (με τη βοήθεια των ιμπεριαλιστών!), αυτό τιμάται από τους πολεμοκάπηλους ψεύτες.

Τώρα, αυτοί οι δήθεν αριστεροί μιλάνε για ‘ανωμαλία’ της Ιστορίας, που πρέπει ‘να διορθωθεί’. Και ο τρόπος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να στοιχηθούν όλοι οι ‘αντισιωνιστές’ με τον αραβικό σωβινισμό. Οι Εβραίοι για να σωθούν πρέπει να υπογράψουν οικειοθελώς την θανατική τους καταδίκη. Αφού αποφασίσαμε ότι οι θύτες και οι καταπιεστές εδώ είναι οι Εβραίοι, τώρα οι σύγχρονοι μαρξιστές-λενινιστές θα αποφασίσουν και για την σωτηρία τους.

Βέβαια, ποτέ δεν ακούσαμε κάποιο λόγο συμπόνοιας για τους Εβραίους-θύματα της αραβικής θρησκόληπτης ρατσιστικής τρομοκρατίας, -όχι λιγότεροι από 27.000 αθώοι νεκροί άμαχοι είναι τα θύματά της (23.646 στρατιώτες και 3.134 θύματα τρομοκρατίας νεκρούς από τη τζιχάντ, μέχρι τον Απρίλιο του 2018)

Σαφώς. Αφού πρόκειται για ‘αντίσταση’ από την πλευρά των Αράβων, και αφού επιτρέπεται ο ‘αγώνας με όλα τα μέσα’, γιατί να μην γιορτάζουμε ακόμη και τους θανάτους αθώων αμάχων, ακόμη και βρεφών, και γιατί να μην μοιράζουμε καραμέλες κάθε φορά που ένας ‘σπόρος σιωνιστών’ δολοφονείται από τους άνανδρους τρομοκράτες της Χαμάς;

Απαραίτητη πληροφορία: Οι Παλαιστίνιοι νεκροί, στο ίδιο χρονικό διάστημα 1967-2015 είναι λιγότεροι από τους μισούς, 11.000 με 12.000 περίπου, και σχεδόν όλοι βρέθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια εχθρικών επιχειρήσεων εναντίον Εβραίων.

– Μήπως ακούσαμε ποτέ τίποτα για τον σωβινιστικό χαρακτήρα αυτών των νέων ισλαμιστικών οργανώσεων;
– Για το γεγονός ότι είναι οι πιο αδύναμοι και φτωχοί Παλαιστίνιοι, και ειδικά τα παιδιά τους, αποτελούν τα πρώτα θύματα στον ανελέητο πόλεμο εξουσίας και προνομίων μεταξύ Χαμάς και Φατάχ;
– Για τις επιδόσεις τους στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Πόσα γκέη-μπαρ έχει στη Γάζα;
– Τι μπορεί να συμβεί σε ανοιχτά γκέη αλληλέγγυους ακτιβιστές που πηγαίνουν να βοηθήσουν τη Χαμάς;

Από φόρουμ για τα δικαιώματα των γκέη:

– Vittorio Arrigoni murdered in Gaza by Palestinian terrorists – because he was gay?, 19/04/2011
http://www.realjock.com/gayforums/1506698

Το ίδιο από:
– Michael Ross: Gaza’s death sentence for a well-meaning naif, National Post, 18/04/2011
Michael Ross: Gaza’s death sentence for a well-meaning naif

– Vittorio Arrigoni was not a peace activist. He was not a human rights activist
http://elderofziyon.blogspot.com/2011/04/vittorio-was-not-peace-activist-he-was.html

– Hamas Commander, Accused of Theft and Gay Sex, Is Killed by His Own, New York Times, 01/03/2016
https://www.nytimes.com/2016/03/02/world/middleeast/hamas-commander-mahmoud-ishtiwi-killed-palestine.html?_r=0

Οχι, βέβαια. Ο ‘αντισιωνιστής’ θα σου απαντήσει ότι λ.χ. «μπροστά στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς, κάθε άλλη συζήτηση για το επίπεδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις αραβικές κοινωνίες και ειδικά εντός της Παλαιστίνης είναι περιττή».

Αυτού του είδους ο ψευτοδιεθνισμός είναι άνισος, διότι η καταδίκη του Ισραήλ είναι απόλυτη, είναι ‘χωρίς επιστροφή’, και θανατηφόρος, ενώ η όποια καταδίκη του αραβικού σωβινισμού, όταν και εάν τύχει να υπάρξει, είναι μόνο σε επίπεδο παροτρύνσεων και με την ελάχιστη δυνατή ηθική αυστηρότητα. Στην πραγματικότητα, ποτέ κανείς δεν έχει πει κάτι αρνητικό για τους Αραβες. Θυμάστε ποτέ έστω μια αρνητική είδηση από τη Γάζα και τη Δυτική Οχθη; Ενα γεγονός που να παρουσιάζει κάπως αρνητικά Παλαιστίνιους; Δεν γίνονται άσχημα πράγματα εκεί, δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι που να κάνουν κακό σε άλλους Παλαιστίνιους, ή σε Ισραηλινούς ή σε οποιονδήποτε;
Οχι, βέβαια, η γραμμή των ΜΜΕ -όλων των ΜΜΕ- είναι να παρουσιάζουν μόνο μια μονόπλευρη και μονότονη και βαρετή πλέον ιστορία στην οποία οι Εβραίοι είναι πάντα τα καθάρματα και οι ανήθικοι, ενώ οι Παλαιστίνιοι είναι πάντα οι άγιοι και οι ήρωες.

‘Αντισιωνιστές’ και αντισημίτες είναι εξίσου αποφασισμένοι να μετατρέψουν τους Εβραίους (τα απόλυτα θύματα της πιο μαζικής γενοκτονίας στην Ιστορία της ανθρωπότητας) σε εγκληματίες και διαβολικούς δολοφόνους. Για ποιο λόγο, όμως;

Η στήριξη των αραβικών-παλαιστινιακών θέσεων δεν εξαρτάται καθόλου από το εάν και πόσο είναι εθνικιστές ή σωβινιστές. Οι Αραβες, στα μάτια των ‘αντισιωνιστών’ είναι ‘το νόμιμο έθνος’. Ο Εβραίος είναι ‘το παράνομο έθνος’. Ολοι οι άλλοι εθνικισμοί έχουν απαράγραπτα και μη αμφισβητήσιμα δικαιώματα. Ο Εβραίος έχει μόνο το δικαίωμα να παραδοθεί και να υποταχθεί στον εθνικισμό και τον θρησκευτικό σωβινισμό των άλλων. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η παλαιότερη δέσμευση του Αραφάτ και της PLO ήταν για μια ‘κοσμική δημοκρατική Παλαιστίνη’. Φυσικά, όπως όλοι έχουν καταλάβει σήμερα με τον πικρότερο τρόπο, ο Αραφάτ τότε, και ο Αμπάς σήμερα, ποτέ δεν το εννοούσαν. Ηταν ένας μηχανισμός για τη συγκάλυψη της διπλής γλώσσας. Πάντα υπάρχει μία ιστορία για τους δυτικούς ηλίθιους έξω -και μία άλλη ιστορία, η πραγματική, εντός της παλαιστινιακής-αραβικής κοινωνίας.

Οι ‘αριστεροί ‘αντισιωνιστές’ αντισημίτες αποδέχτηκαν αυτή τη μεταμφίεση ενός από τους πιο αντιδραστικούς και ανταγωνιστικούς εθνικισμούς του πλανήτη. Διότι, στην πραγματικότητα, ακόμη και η έκκληση για ένα ‘παλαιστινιακό κράτος’ ήταν μια συγκεκαλυμμένη και μυστικοποιημένη εκδοχή της απαίτησης για μια Αραβική Παλαιστίνη, δηλαδή για ένα αραβικό κράτος όχι δίπλα στο Ισραήλ αλλά πάνω στο Ισραήλ· όχι μαζί με το Ισραήλ, αλλά στη θέση του Ισραήλ. Ενα κράτος στο οποίο οι Εβραίοι θα είναι μειονότητα και θα έχουν μόνο θρησκευτικά αλλά όχι πολιτικά δικαιώματα. Και η προϋπόθεση αυτή είναι το ισραηλινό έθνος και το ισραηλινό κράτος να πρέπει να αφοπλιστούν οικειοθελώς και να παραδοθούν στους εχθρούς τους. Είναι πραγματικά αδιανόητο το να σκεφτεί κανείς ότι οι επιζώντες των θαλάμων αερίων θα παραδοθούν ηθελημένα σε αυτούς που θέλουν να τους εξοντώσουν.

Επομένως;
Είναι απλό: Οι ‘αντισιωνιστές’ βοηθούν τα αραβικά κράτη να επιτύχουν στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τη θέλησή τους επάνω στην μικρή εβραϊκή μειονότητα της περιοχής, και αυτό μπορεί να συμβεί με έναν μόνο τρόπο: καταστρέφοντας το Ισραήλ. Κι έτσι φτάσαμε σε φαινόμενα ‘αριστεροί’ να ζητάνε από κάποιον όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν να κατακτήσει το Ισραήλ ή να παροτρύνουν την Αίγυπτο κατά την Αραβική Ανοιξη να εισβάλει στην Ιερουσαλήμ.

Υπάρχουν ‘μαρξιστές’ ανάμεσά μας που ζητάνε από τους Ισραηλινούς και Εβραίους αυτό ακριβώς, λέγοντάς τους υπό μορφή τελεσιγράφου:

– «Γίνε ‘διεθνιστής’, δέξου να γίνεις θρησκευτική μειονότητα σε μια Αραβική Παλαιστίνη, δέξου να καταστρέψεις και να αποσυναρμολογήσεις το εθνικό σου κράτος ή αλλιώς, σου αξίζει να κατακτηθείς και να εξοντωθείς».

Στ’ αλήθεια, είναι μαρξισμός αυτό το έκτρωμα;
Είναι ‘διεθνισμός της εργατικής τάξης’;
Ή είναι ένας ψευτοδιεθνισμός στην υπηρεσία του πιο θρησκόληπτου εθνικισμού;

Για τους ‘μαρξιστές’ που έφτασαν σε αυτήν την ακρότητα, ο δήθεν ‘διεθνισμός’ τους έγινε όχημα και μέσο για την έκφραση του πιο αντιδραστικού και θρησκόληπτου αραβικού εθνικιστικού σωβινισμού, για ένα ‘μυστικοποιημένο’ πολιτικό πρόγραμμα που μοχθεί για την αιματηρή υποταγή και καταστροφή ενός ολόκληρου λαού, μεταμφιεσμένο με περιτύλιγμα με όρους ‘αντιρατσισμού’ και γλώσσας ‘ανθρωπίνων δικαιωμάτων’.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο μέτρο για την πολιτική αποσύνθεση της σημερινής ‘αντιμπεριαλιστικής’ ψευτοαριστεράς. Είναι το έσχατο σημείο ιδεολογικής και ηθικής πτώχευσης, διάβρωσης, μόλυνσης και πτώσης. Πιο κάτω δεν υπάρχει. Πρόκειται για χρεοκοπία. Κάποτε η αριστερά καθόριζε τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις της και το δημόσιο λόγο της και τη δράση της βασισμένη σε αρχές, σε ιδανικά, σε ιδέες και σε δημιουργικές προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων. Σήμερα, καθορίζει τα πάντα από το ποιοί νομίζει κάθε φορά είναι ‘οι εχθροί’, πραγματικοί και, συχνότερα, φανταστικοί.

Αυτή η αριστερά κατέληξε στο κρεβάτι με ό,τι χειρότερο μπορούσε να καταλήξει. Με τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ.

'Αριστεροί' προβληματισμοί, βγαλμένοι μέσα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, έτος 2018.

‘Αριστεροί’ προβληματισμοί, βγαλμένοι μέσα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, έτος 2018.

 

‘Από το Λονδίνο στη Γάζα, Διεθνής Ιντιφάντα’

Σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις και πανεπιστήμια, υπήρξε προσφάτως ένα νέο σύνθημα, ‘Από το Λονδίνο στη Γάζα, Διεθνής Ιντιφάντα’ (‘From London to Gaza, International Intifada’)

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό να ακούει κανείς ένα τέτοιο σύνθημα από τη δυτική νεολαία και τη δυτική ‘αριστερά’. Βρετανοί, Γάλλοι, Ισπανοί και Αμερικανοί στην καρδιά του Λονδίνου, του Παρισιού, της Μαδρίτης και της Νέας Υόρκης, να απαιτούν μια «διεθνή ιντιφάντα», χωρίς να γνωρίζουν εκείνη τη στιγμή που φωνάζουν το σύνθημα αυτό, ότι ήδη διεξάγεται αυτή η «διεθνής ιντιφάντα». Είναι τρομακτικό.

Να γνωρίζουν, άραγε, ότι η 11η Σεπτεμβρίου, η 7η Ιουλίου στο Λονδίνο, η Γέφυρα Γουέστμινστερ, οι επιθέσεις στον συναυλιακό χώρο Bataclan και στο στάδιο και το Charlie Hebdo στο Παρίσι, τα τρένα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης, οι επιθέσεις σε Βρυξέλλες, Νίκαια, Μάντσεστερ και μια ατελείωτη σειρά από άλλα χτυπήματα είναι ακριβώς μορφή και στάδιο της «διεθνούς ιντιφάντα» που ζητούν;
Φυσικά και όχι.

Είναι αδιανόητο. Κάποιοι πρέπει να τους επαναφέρουν, έστω και με ακραίες, ριζοσπαστικές μεθόδους. Διότι αυτό που ζητούν τελικά δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε βελτίωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή συνθηκών ζωής. Εχει να κάνει με το μίσος και τη μη ανοχή και τον αποκλεισμό του άλλου. Στην πραγματικότητα, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και τώρα ζητούν περισσότερη πλύση εγκεφάλου, για όλους.

Εχουμε έναν όρο για το είδος αυτό των αναλύσεων. ‘Αναλύσεις Disneyland’. Εκεί που πρέπει να υπάρχει πάντα ο καλός και ο κακός, και εκεί που όλα στο τέλος λύνονται με μαγικό τρόπο, απλά επειδή έτσι πιστεύουμε ότι γίνεται στα παραμύθια. Οπως στα καρτούν. Σε όλους αρέσουν τα ‘κουτάκια’ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά, τα θέλουν όλα υπεραπλουστευμένα και μανιχαϊστικά, γιατί αλλιώς κλονίζονται οι βεβαιότητες τους. Απορρίπτοντας την πραγματική ιστορική ανάλυση και παραμελώντας την αληθινή επιστημονική θεώρηση για χάρη ενός γελοιογραφικού, σχεδόν καρτουνίστικου, χολιγουντιανού τύπου σχήματος ‘καλοί-κακοί’ και ενός διχοτομημένου συναισθηματικού μανιχαϊσμού.

– Διαβάστε:

«Ορφανή από δικά της έπη, ντροπιασμένη κουβαλώντας την βαλίτσα των ραγισμένων της ονείρων, η αριστερά αγκαλιάζει τον αραβικό κόσμο ψάχνοντας για τις αντηχήσεις του Λώρενς της Αραβίας. Και ερωτεύεται με ολικούς πολέμους φυλετικών ασμάτων για επανάσταση, ίσως πεπεισμένη ότι ανάμεσα στο ‘επανάσταση ή θάνατος’ του Τσε, και το ‘ζήτω ο θάνατος’ της Χαμάς, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ψάχνουν τον Λώρενς της Αραβίας και, δυστυχώς για όλους μας, ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει ότι στην πραγματικότητα, έχουν συναντήσει τον Οσάμα μπιν Λάντεν. Μια κοινή περιοχή, περισσότερο από έναν μανιχαϊκό δογματισμό … Κατηγορώ την ευρωπαϊκή αριστερά, την αριστερά μου, ότι αποτελεί την διανοητική επίφαση του νέου αντισημιτισμού που υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη. Μια αριστερά που προδίδει τον εαυτό της προδίδοντας και την δημοκρατία.»
[Pilar Rahola, φεμινίστρια και αριστερό μέλος της ισπανικής Βουλής επί οκτώ χρόνια]
http://stepanyantsp.espivblogs.net/2013/12/02/antizionism-is-antisemitism/

Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε που ακριβώς βρισκόμαστε, και προς ποια κατεύθυνση προχωράμε. Κάποιοι στο εξωτερικό το έχουν τολμήσει. Θέλουν να ξαναδούν όλες τις σταθερές των κοινωνικών κινημάτων από το μηδέν, ξανά και ξανά, βασανιστικά, μέσο στο νέο περιβάλλον. Πρέπει να δούμε ποιες είναι οι φίλιες δυνάμεις και ποιες οι εχθρικές. Κι επιτέλους, κάποια στιγμή πρέπει κι η δικιά μας αριστερά να αποφασίσει να πάρει διαζύγιο από τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ και τις λογικές τους, μιας που κατέληξε στο κρεβάτι με ό,τι χειρότερο μπορούσε να καταλήξει. Με το πιο μαύρο, μεσαιωνικό, μισογυνικό, ομοφοβικό, ρατσιστικό, αντιδημοκρατικό, γενοκτονικά αντισημιτικό και συνεπώς αντιδραστικό και ακροδεξιό καθεστώς της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, που έχουν δηλώσει στα καταστατικά τους ότι τα παιδιά των Εβραίων είναι ‘νόμιμοι στόχοι’, που διαμαρτύρονται για το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν και που δηλώνουν σε όλους τόνους ότι σκοπός της ύπαρξης τους είναι να εξοντώσουν όλους τους Εβραίους, όπου γης, παντού -και, προσοχή εδώ, λένε «όλους τους Εβραίους», -όχι τους Ισραηλινούς, όχι τους ‘κατακτητές’, όχι τους σιωνιστές αλλά όλους τους Εβραίους, παντού.

Επειδή στην πραγματικότητα είναι ανίκανη να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα του σύνθετου πολυπολικού μας κόσμου, αυτή η δήθεν ριζοσπαστική αριστερά και οι μεταμοντέρνοι της αποτυχημένοι διανοούμενοι, φετιχοποιούν τους βίαιους τζιχαντιστές και ονομάζουν ‘αντίσταση’ την τρομοκρατία των εξτρεμιστών (και των Παλαιστινίων), αν θυμηθούμε και τον περίφημο χαρακτηρισμό της Χαμάς και της Χεζμπολάχ ως προοδευτικά κοινωνικά κινήματα από την Judith Butler το 2012 ή από τον κύκλο του Jeremy Corbyn στην Αγγλία («οι φίλοι» του που τώρα είναι «οι αδερφοί» του).

Σε άλλες χώρες είναι γεγονός καταγεγραμμένο εδώ και 17-18 χρόνια:

Αυτή η δήθεν ριζοσπαστική αριστερά, επειδή έχει φύγει η γη κάτω από τα πόδια της, κι επειδή συχνά βρίσκεται ουσιαστικά αντιμέτωπη με το χθεσινό προλεταριάτο, έχει επενδύσει τώρα τις ελπίδες της σε ό,τι θεωρεί πρώην λαούς των αποικιών (και στη φιγούρα του μετανάστη), παρακολουθώντας τους τρέχοντες πολιτικούς αγώνες μόνο μέσα από τους μεσσιανικούς φακούς του παρελθόντος, και πάλι, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε από το 1990 και την πτώση της ΕΣΣΔ ή από το 2001 και την 11η Σεπτεμβρίου.

Ειδικά σε σχέση με την πυριτιδαποθήκη της Μέσης Ανατολής, όλη τους η ρητορική, τα διπλά κριτήρια, η δαιμονοποίηση, οι επιθέσεις στο δικαίωμα ύπαρξης των Εβραίων, η αντισημιτική συνωμοσιολογία πως δήθεν ο ιμπεριαλισμός φύτεψε το κράτος του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή μέσω εθνοκάθαρσης, η δικαιολόγηση των εγκλημάτων π.χ. του Ασαντ, των Αγιατολλάχ και της Ρωσίας, το μίσος για τη Δύση και οι ακραίες αντιλήψεις για τις αντικαπιταλιστικές επαναστάσεις και τις εξεγέρσεις του Τρίτου Κόσμου, και, βέβαια, η εξύμνηση Χαμάς και Χεζμπολάχ δείχνουν απλά ότι αυτά τα ρεύματα σκέψης δεν θέλουν να μετασχηματίσουν τη φιλελεύθερη δημοκρατία σε ένα σύστημα με μεγαλύτερη δικαιοσύνη, πρόνοια, διανομή του πλούτου και ισονομία, αλλά επιθυμούν να την καταστρέψουν πιστεύοντας ότι πάνω στις στάχτες της θα σταματήσει η διάκριση σε καταπιεστές και καταπιεσμένους και πως έτσι οι ισχυροί θα υποταχθούν στις μάζες.

Και μετά, επάνω στους τάφους των απλών ανθρώπων του ‘Μεγάλου Σατανά’ και του ‘Μικρού Σατανά’, των σιωνιστών, η Χαμάς θα μας φωνάξει για να διοργανώσουμε μαζί και να χορέψουμε στο πρώτο Gay Pride στη Γάζα.

Ολοι οφείλουν να αναδεικνύουν συνεχώς όλα τα αναπάντητα ερωτήματα, και να περνάνε από τη βάσανο της κριτικής και από σκληρές ανακρίσεις Λογικής, εκείνους τους δήθεν ‘αριστερούς’ που αρνούνται πεισματικά και κατεργαρίστικα να απαντήσουν σε αυτές τις βασικές ερωτήσεις. Πρέπει να τους αναγκάσουμε να απαντήσουν σε όλα ή να παραδεχτούν ότι δεν μπορούν να απαντήσουν και ότι έκαναν λάθος μέχρι τώρα.

Αν δεν μπορούν να απαντήσουν σε όλα, κάντε τους μια χάρη και πείτε τους την αλήθεια:

Οτι ο ‘αντιδραστικός αντικαπιταλισμός’ τους έχει καταντήσει πλέον ένα είδος cult, σέχτας.

Μια αγέλη ανορθολογιστών και παρανοϊκών φανατικών μισαλλόδοξων με μηδέν επίπεδο και μηδέν μόρφωση που νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για τα πάντα, που επιτίθενται κατά αγέλες πάντα, που ποτέ δεν απαντάνε σε τίποτα και ξέρουν μόνο να βρίζουν και να βρίσκουν συνωμοσίες, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη απόδειξη, επί τω έργω, πως σκέφτονται με αντισημιτικό τρόπο.
Ενας τυπικά ‘πρροδευτικός’ αλλά στην πραγματικότητα βαθιά αντιδραστικός και οπισθοδρομικός ρατσιστικός βούρκος. Ενας αμόρφωτος αντισημιτικός εβραιοφοβικός και εβραιοφάγος υπόκοσμος.

Αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε (και να καταστρέψουμε), αυτή την αριστερά που αν έμενε μόνο σε όσα είχει πει ο Μαρξ, θα ήταν μια χαρά σήμερα και δεν θα παρουσίαζε αυτά τα χάλια:

Μάλλον ο όρος που λέγαμε (‘αντιδραστικός αντικαπιταλισμός’) πρέπει να επεκταθεί λίγο για να συμπεριληφθούν όλοι αυτοί που ανήκουν σε αυτό που αυτοαποκαλείται ‘αντιιμπεριαλιστικοί άξονες του καλού’. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ‘γεωπολιτικό μαζοχισμό’, για το μίσος ενάντια σε ό,τι πρεσβεύει η Δύση, καλό ή κακό. Για εκείνους που πιστεύουν πως ‘οι δυνάμεις του Καλού’ αποτελούνται από όποιον εναντιώνεται στη Δύση, -και άσχετα αν είναι καθεστώτα ολοκληρωτικά, κληρικοφασιστικά, ισλαμιστικά-φονταμενταλιστικά, σωβινιστικά ή εθνικιστικά-, αρκεί να βρίσουν μια φορά τη Δύση και θα αποκτήσουν αυτομάτως πιστοποιητικά προοδευτικότητας.

Είναι εκείνοι που διαλέγουν να είναι σύμμαχοι με οποιοδήποτε κίνημα, όσο αντισημιτικό, ρατσιστικό, ομοφοβικό, μισογυνιστικό κι αν είναι, αρκεί να εκπληρώνει ένα και μοναδικό κριτήριο, να είναι εχθρός της Δύσης. Αν αύριο το πρωί, με κάποιο μαγικό τρόπο η Δύση έπαυε να έχει εχθρούς, αυτοί οι άνθρωποι θα πέθαιναν από κατάθλιψη ή θα αυτοκτονούσαν. Ποτέ δεν θα τους ακούσει κάποιος να πουν μία ευγενική λέξη για τη Δύση των δικαιωμάτων για όλους και των πολλών της επιτευγμάτων για τον απλό φτωχό και αδύναμο, σε σχέση π.χ. με 100 χρόνια πριν. Ακόμα χειρότερα, ποτέ δεν θα τους ακούσει κάποιος να πουν λ.χ. ότι οι κληρικοφασιστικές δικτατορίες, η μεσαιωνική σαρία των ισλαμιστικών καθεστώτων, η θεοκρατία του Ιράν ή ο ρωσικός γκανγκστερισμός είναι χειρότεροι από την καλύτερη δυτική αστική ή φιλελεύθερη δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι τους ούτε πέντε λεπτά δεν θα μπορούσαν να ζήσουν εκεί σαν απλοί πολίτες.

Το σωστό όνομα θα ήταν ‘άξονες υπολειμμάτων του Μεσαίωνα και της οπισθοδρομικότητας’. Και ειδικά για τα μεσανατολικά ζητήματα, το σωστό όνομα πρέπει να είναι ‘άξονες της μεσαιωνικής θρησκόληπτης ακροδεξιάς φασιστικής αντίδρασης‘. Ολο αυτό, θα έπρεπε να ονομάζεται πλέον «ο αντιδραστικός αντικαπιταλισμός και οι οπισθοδρομικές σέχτες τσαρλατάνων και ανορθολογιστών πιστών του δεινοσαυρικού αντιιμπεριαλισμού της δεκαετίας του 1960, με χαρακτηριστικά που βρίσκει κανείς μόνο σε φανατικούς παλαιοημερολογίτες και Μάρτυρες του Ιεχωβά, ταγμένοι στην καταστροφή της Δύσης και του συμβολικού κακού αυτής, του Ισραήλ, και υπέρ του αραβικού σωβινιστικού εθνικισμού, ακόμη κι αν φτάνει στη σαρία του Κορανιού και στην τρομοκρατία, με ‘αριστερούς’ Κλεομένηδες και θεωρίες συνωμοσίας».

Αν συμβαίνουν όλα αυτά και σε εσάς, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε σοβαρά: Είναι πιθανό ο αντισημιτισμός σας να είναι ένα χαρακτηριστικό σας -ολόδικό σας χαρακτηριστικό-, που απλά σας διαφεύγει, και όχι ένα σφάλμα της γλώσσας ή ένα ‘Freudian slip’ εν τη ρύμη του λόγου σας, όπως θέλετε να μας πείσετε έπειτα από κάθε φορά που σας επισημαίνουμε ότι είπατε κάτι αντισημιτικό.

Ο σύγχρονος ευρωπαϊκός αντισημιτισμός προσέφερε μια ‘πιο λειτουργική’ αντίληψη για το ‘εβραϊκό πρόβλημα’, και αυτό φάνηκε καθαρά από το 1967 και μετά: Οταν όλοι κατάλαβαν ότι το οι Εβραίοι σήμερα δεν κάθονται να σφαχτούν όπως συνέβαινε πάντα στην Ιστορία, και ότι το Ισραήλ μπορεί και κερδίζει πολέμους, όπως συνέβη το 1948, όταν νίκησε τους πέντε αραβικούς στρατούς, και ξανά το 1967, όταν τους ξανανίκησε, και ξανά το 1973, και σε κάθε επόμενο πόλεμο κάθε κλίμακας, τότε φάνηκε ότι ο ‘καταραμένος από το Θεό ποταπός περιφρονητέος περιπλανώμενος λαός’ δημιούργησε πλέον έναν ισχυρό μηχανισμό άμυνας απέναντι στις αντιεβραϊκές διώξεις, τότε μόνο η (α)πνευματική αριστερή σκέψη ανακάλυψε ένα νέο και πιο σπάνιο λεξιλόγιο για να εκφράσει αυτές τις αντισημιτικές του πεποιθήσεις.

Οπως συνοψίστηκε από τον Matthias Kuntzel:

«Ο μεσαιωνικός αντισημιτισμός θεωρούσε διαβολικό κάθε τι εβραϊκό. Ο σύγχρονος αντισημιτισμός θεωρεί όλα τα διαβολικά πράγματα να είναι εβραϊκά».

Χρέος κάθε δημοκρατικού και προοδευτικού ανθρώπου είναι να μην αφήσει αυτές τις λογικές να κυριαρχήσουν.
Το γεγονός ότι κάποιοι αυτοπροσδιορίζονται ως αντικαπιταλιστές δεν τους καθιστά αυτομάτως προοδευτικούς, ούτε αποκτά κανείς ανοσία στην αντιδραστική, οπισθοδρομική σκέψη, απλά και μόνο επειδή αυτοανακηρύσσεται ‘αριστερός’ ή ‘αντιρατσιστής’ ή ‘επαναστάτης’.

Η «ορθολογική αριστερά» έχασε την ψυχή της όταν μολύνθηκε από τους ίδιους ιούς που κάποτε ήταν σε θέση να εντοπίσει και να αποβάλλει. Κάποτε έβλεπε καθαρά τον σοβιετικό αντισημιτισμό -και τον καταδίκαζε. Κάποια στιγμή αργότερα, μολύνθηκε από αυτόν.
Το ίδιο, κάποτε έβλεπε καθαρά τον ισλαμικό σωβινιστικό αντισημιτισμό και τον καταδίκαζε. Μέχρι να μολυνθεί και από αυτόν.
Σήμερα, ορθολογική αριστερά σχεδόν δεν υπάρχει, και οι αιτίες πρέπει να ανιχνευθούν και σε αυτές τις μεταλλάξεις.

Η εξέλιξη της τρομοκρατίας κατά των Εβραίων, Ολοι οι διώκτες των Εβραίων, 1933-2018.

Η εξέλιξη της τρομοκρατίας κατά των Εβραίων, Ολοι οι διώκτες των Εβραίων, 1933-2018.

 

 

[Προσωρινή Ανάλυση #1: Από το Λονδίνο στη Γάζα, Διεθνής Ιντιφάντα]

 

[Προσωρινή Ανάλυση #2: Αυτοί οι αυτοαπακαλούμενοι ‘αριστεροί’ δεν μπορούν να συμβιβαστούν και να χωνέψουν την εξής αλήθεια: Οτι ανάμεσά τους υπάρχουν άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται ‘αντιρατσιστές’, ενώ κάθε φορά που φτάνουν στους Εβραίους, έχουν ένα ‘τυφλό σημείο’ αντισημιτισμού. Πρόκειται για αυτήν την συγκεκριμένη μορφή αντισημιτισμού που αποτελεί ‘προέκταση’ της ‘αντι-ελίτ’ και αντικαπιταλιστικής τους θεώρησης. Φυσικά, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να το παραδεχτούν: Επειδή γι’ αυτούς, ο αντισημιτισμός δεν είναι ακριβώς ‘αρκετά ρατσισμός’. Στα μάτια τους οι Εβραίοι δεν είναι ούτε οι καταπιεσμένοι και οι μειονοτικοί που υποφέρουν, ούτε οι εκμεταλλευόμενοι από άλλους σε ανώτερη κοινωνική και πολιτική θέση: Οι Εβραίοι σήμερα είναι αποικιοκράτες, ιμπεριαλιστές, τοκογλύφοι, και ασφαλώς, πάντα, συνωμότες. Ο αντισημιτισμός δεν είναι απλά ‘ρατσισμός εναντίον κάποιων κατώτερων’. Στην πραγματικότητα, είναι ό,τι πλησιέστερο σε μια δεισιδαιμονία που καταφέρνει να γίνει κοσμοθεωρία για να εξηγεί τον κόσμο:]

 

[Προσωρινή Ανάλυση #3: Ας είμαστε σαφείς και ας είμαστε ειλικρινείς: αν οι Σιωνιστές δεν ήταν Εβραίοι, τότε δεν θα υπήρχε αντισιωνισμός. Για 60 χρόνια οι αντισημίτες έλεγαν στους Εβραίους «να πάνε στο σπίτι τους στην Παλαιστίνη». Οσοι δεν πήγαν υπέστησαν Γενοκτονία. Για τα επόμενα 70 χρόνια οι ίδιοι αντισημίτες λένε στους Εβραίους «να φύγουν από την Παλαιστίνη». Η αλήθεια είναι ότι θέλουν έναν κόσμο χωρίς καθόλου Εβραίους].

 

[Προσωρινή Ανάλυση #4: Γιατί είστε βέβαιοι ότι βοηθώντας σε αυτό που νομίζετε ‘χειραφέτηση’ των Αράβων και συντασσόμενοι μαζί τους, αγωνίζεστε για αξίες και ιδανικά που, είστε σίγουροι ότι οι ίδιοι εκτιμούν όσο εσείς; Λ.χ. ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιοσύνη, ισονομία, απελευθέρωση από το κεφάλαιο και την καταπίεση από τις άρχουσες τάξεις κ.ο.κ.; Εσείς πιστεύετε ότι μαζί τους πολεμάτε γι’ αυτά. Εκείνοι, όμως, το ξέρουν αυτό; Είστε βέβαιοι; Πως γίνεται οι τζιχαντιστές να θεωρούνται αντιιμπεριαλιστές και προοδευτικοί από την Αριστερά;]

 

[Προσωρινή Ανάλυση #5: Ολοι σχεδόν οι σύγχρονοι Ελληνες αυτοαπακαλούμενοι αριστεροί έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενεργή συμμετοχή σε μια ιδεολογική εκστρατεία που έχει καταφέρει, με έναν αμείλικτο, παράλογο τρόπο, να ομαλοποιήσει την ιδέα ότι το εθνικό κίνημα των Εβραίων -και μόνο αυτό από όλους τους λαούς του κόσμου- δεν είναι αυτό που οι ίδιοι ο Εβραίοι μας παρουσιάζουν, δηλαδή ένα κίνημα για να προστατευτεί ο περισσότερο διωκόμενος λαός της Ιστορίας, αλλά μια ζοφερή, παράλογη, μοχθηρή, απάνθρωπη και δαιμονική ιδέα που οι Εβραίοι έφτιαξαν με μοναδικό σκοπό να συνεχίσουν να εξαπατούν την υπόλοιπη ανθρωπότητα και να καταπιέζουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους. «Ο σιωνισμός είναι παρόμοιος με τον ναζισμό», λένε. Και οι δύο είναι ρατσιστικές ιδεολογίες, επειδή (δήθεν) «συμφωνούν ότι οι Εβραίοι και οι εθνικοί δεν μπορούν να ζήσουν μαζί»].

 

[Προσωρινή Ανάλυση #6: Οι ‘αντισιωνιστές’ πιστεύουν ότι η λύση είναι να συνταχθούν οι πολίτες του Ισραήλ με το αραβικό εθνικιστικό πρόγραμμα].

 

[Προσωρινή Ανάλυση #7: Ο στόχος των Αράβων είναι η καταστροφή των Εβραίων. Οι Αραβες δεν τον έχουν μυστικό τον στόχο τους να εξολοθρεύσουν όλους τους Εβραίους].

 

[Προσωρινή Ανάλυση #8: Οι Ελληνες ‘αντιιμπεριαλιστές’ φίλοι και υποστηρικτές -πολλοί με έργα και με πράξεις- της προοδευτικής δύναμης που ονομάζεται Χαμάς και Χεζμπολάχ, άραγε συμπάσχουν με τα παλαιστίνια αδέρφια τους που θυμούνται σήμερα την άδικη εκτέλεση του άλλου μεγάλου απλοποιητή (μετά τον Αδόλφο), του γλυκύτατου επαναστάτη και φίλου των καταπιεσμένων, τη μέρα που ο λατρευτός μας Οσάμα Μπιν Λάντεν πήγε να συναντήσει τους βομβιστές αυτοκτονίας του στην κόλαση;]

 

[Προσωρινή Ανάλυση #9: Είναι εκείνοι που διαλέγουν να είναι σύμμαχοι με οποιοδήποτε κίνημα, όσο αντισημιτικό, ρατσιστικό, ομοφοβικό, μισογυνιστικό κι αν είναι, αρκεί να εκπληρώνει ένα και μοναδικό κριτήριο, να είναι εχθρός της Δύσης].

 

[Προσωρινή Ανάλυση #10: Χεζμπολάχ: Η αγαπημένη του Κώστα Πλεύρη, διαφόρων σεχτών της δήθεν ‘αντιιμπεριαλιστικής’ αριστεράς, του Finkelstein, του Νόαμ Τσόμσκι, του Corbyn, και κάθε νεοναζί που σέβεται τον εαυτό του και ξέρει ότι πάντα ο Νο 1 εχθρός είναι μόνο και με διαφορά πάντα ο Εβραίος. Είναι εκεί που τα υγρά όνειρα και οι ονειρώξεις τους συναντιούνται: Ποιος έχει δυνητικά τη μεγαλύτερη δύναμη σήμερα για να ξεκάνει Εβραίους και να εξαλείψει την παρουσία τους; Σωστά, η Χεζμπολάχ με το τεράστιο οπλοστάσιο που της παρέχει η άλλη καλή δημοκρατία που πρέπει να υποστηρίζουμε αν θέλουμε να είμαστε ‘προοδευτικοί’, το Ιράν].

 

[Προσωρινή Ανάλυση #11: Οι δυτικοί ‘αριστεροί’ του BDS και των διαφόρων πρωτοβουλιών ‘Καράβια για τη Γάζα’ είναι δέσμιοι των δικών τους μύθων].

 


 

Θυμίζουμε:

Η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ:
– Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2018/08/31/intro-101-palestinian-lessons/

Ολα τα άρθρα βρίσκονται κάτω από το tag:
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/category/palestinian-lessons-101/

– Και η ‘μη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση-‘Μάθημα’ από τα ‘Palestinian Lessons 101:
Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/101-palestinian-lessons/

 


 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s