Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς αντισημιτισμό: Σε αυτόν τον ουτοπικό κόσμο στον οποίο το μίσος για τους Εβραίους δεν θα ήταν παρά μια κακιά ανάμνηση, η Χαμάς δεν θα είχε λόγο ύπαρξης.


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα μετά τη σφαγή της 7/10 και την νόμιμη απάντηση του Ισραήλ,

Συμπληρώνονται ακριβώς επτά μήνες από τη σφαγή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, τη μεγαλύτερη σφαγή που διαπράχθηκε εναντίον του εβραϊκού λαού μετά το Ολοκαύτωμα. Χθες ήταν η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο εορτασμός της εξόντωσης του ενός τρίτου του παγκόσμιου εβραϊσμού από το ναζιστικό καθεστώς και τους συνεργάτες του.

Η Χαμάς έχει τις ίδιες προθέσεις με τους Ναζί, να εξαλείψει τον εβραϊκό λαό. Ωστόσο, χάρη στη θαυμαστή αναγέννηση του κράτους του Ισραήλ και τη δημιουργία ενός ισχυρού στρατού για την προστασία του λαού του Ισραήλ, η Χαμάς δεν έχει σήμερα τη δυνατότητα να επαναλάβει τη γενοκτονία των έξι εκατομμυρίων Εβραίων από τους Ναζί.

Αυτό προκαλεί μεγάλη ενόχληση σε πολλούς ανθρώπους.

Η συνεχιζόμενη επικράτηση του αντισημιτισμού έχει οδηγήσει σε μια διεθνή εκστρατεία για να εμποδιστεί το Ισραήλ να εξαλείψει τη Χαμάς και τη γενοκτονική απειλή της. Οι υπερασπιστές του αδικαιολόγητου αρέσκονται να ισχυρίζονται ότι απλώς διαμαρτύρονται για την ισραηλινή πολιτική ή ότι είναι αντισιωνιστές και όχι αντισημίτες. Αλλά πώς θα έμοιαζε η αντι-ισραηλινή εκστρατεία αν αφαιρούνταν από αυτήν όλος ο αντισημιτισμός;

Γερμανία του 1930: Ναζί, Αντισιωνιστές του σήμερα: Υπέρ της Χαμάς

Γερμανία του 1930: Ναζί, Αντισιωνιστές του σήμερα: Υπέρ της Χαμάς


Αν μπορούσα να χτυπήσω τα δάχτυλά μου και να εξαλείψω όλο τον αντισημιτισμό από τον κόσμο σε μια στιγμή, ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ ξεχωριστό μέρος.

Πάρτε παράδειγμα τις πρόσφατες κατασκηνώσεις που δημιουργήθηκαν σε πανεπιστημιουπόλεις κολεγίων σε όλες τις ΗΠΑ. Με την αφαίρεση του αντισημιτισμού ως παράγοντα παρακίνησης, δεν θα υπήρχαν εκκλήσεις για να γίνει «κάθε μέρα» η 7η Οκτωβρίου, δεν θα υπήρχαν πινακίδες που θα έδειχναν Εβραίους φοιτητές και θα καλούσαν τη Χαμάς να τους σκοτώσει στη συνέχεια, δεν θα υπήρχαν συνθήματα του τύπου «είμαστε η Χαμάς», δεν θα υπήρχαν εκφοβισμοί εναντίον Εβραίων φοιτητών και καθηγητών.

Χωρίς τον αντισημιτισμό, υπάρχει σοβαρός λόγος να πιστεύουμε ότι αυτές οι διαμαρτυρίες δεν θα υπήρχαν καν, καθώς δεν θα υπήρχε λόγος να υποστηριχθεί μια γενοκτονική τρομοκρατική οργάνωση που σφάζει μωρά, βιάζει γυναίκες πριν τις εκτελέσει και απαγάγει αθώους. Αυτοί οι παραπλανημένοι φοιτητές θα μπορούσαν να στρέψουν την ενέργειά τους στις σπουδές τους ή σε πιο άξιους σκοπούς, όπως η πραγματική γενοκτονία που διαπράττεται κατά των Ουιγούρων στην Κίνα ή τα τελευταία εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται στο Σουδάν.

Σε έναν κόσμο χωρίς αντισημιτισμό, τα Ηνωμένα Έθνη θα μπορούσαν πραγματικά να αρχίσουν να εκπληρώνουν την αποστολή τους για την πρόληψη των συγκρούσεων και την προώθηση της συνεργασίας. Η Γενική Συνέλευση θα καταδίκαζε επιτέλους τη Χαμάς για τις φρικαλεότητες της 7ης Οκτωβρίου, αντί να περνάει με συντριπτική πλειοψηφία κάθε πρόταση κατά του Ισραήλ που προκύπτει. Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα σταματούσε το μόνιμο σημείο της ημερήσιας διάταξης που ξεχωρίζει το Ισραήλ, τη μόνη χώρα στον κόσμο που ξεχωρίζει με τέτοιο τρόπο, και ίσως άρχιζε επιτέλους να στρέφει την προσοχή του προς τους πραγματικούς παραβάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμμετέχουν στο Συμβούλιο.

Αν ο αντισημιτισμός εξαφανιζόταν από τον κόσμο, δεν θα ακούγαμε ποτέ ξανά δηλώσεις από άτομα όπως η Francesca Albanese ή η Navi Pillay ότι το Ισραήλ δεν έχει το δικαίωμα να αμυνθεί εναντίον της Χαμάς, ούτε θα βλέπαμε βιβλία της Albanese που κατηγορούν το Ισραήλ για τη σφαγή που διέπραξε η Χαμάς.

Σε έναν κόσμο χωρίς αντισημιτισμό, οι ξεπεσμένες ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η Human Rights Watch και η Διεθνής Αμνηστία, θα απελευθερώνονταν από τα δεσμά του μίσους για τους Εβραίους που τις οδηγούν στο να ξεχωρίζουν και να συκοφαντούν το μοναδικό εβραϊκό κράτος στον κόσμο και θα επέστρεφαν στην αρχική τους αποστολή να καταπολεμούν τις πραγματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι γυναικείες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο θα έβαζαν τέλος στη σιωπή τους για τους βιασμούς που διαπράττει η Χαμάς και θα έβαζαν τέλος στο φαινόμενο «me too – unless you’re a Jew».

Χωρίς τον αντισημιτισμό, οι εκκλήσεις «θάνατος στο Ισραήλ», «από το ποτάμι ως τη θάλασσα» και οι εορτασμοί της 7ης Οκτωβρίου δεν θα συνέβαιναν ποτέ ξανά.

Ελλείψει αντισημιτισμού, το Ισραήλ θα επαιρόταν για τις πρωτοφανείς προσπάθειές του να αποτρέψει τις απώλειες αμάχων και την ιστορικά χαμηλή αναλογία απωλειών μεταξύ μαχητών και αμάχων στη Γάζα. Η επιχείρηση του Μαρτίου στο νοσοκομείο al Shifa, όπου σκοτώθηκαν 200 τρομοκράτες και δεν πέθανε ούτε ένας άμαχος, θα έμπαινε στα βιβλία της ιστορίας ως λαμπρό παράδειγμα του πώς ένας ηθικός στρατός διεξάγει τους πολέμους του.

Χωρίς εβραϊκό μίσος, θα ήταν αδιανόητο για το Διεθνές Δικαστήριο να εξετάσει το ενδεχόμενο να κατηγορήσει το Ισραήλ για γενοκτονία ή για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να εξετάσει το ενδεχόμενο να εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον Ισραηλινών αξιωματούχων. Η Νότια Αφρική θα απέσυρε αμέσως τις κατηγορίες και ίσως θα αφιέρωνε τον χρόνο, τα χρήματα και την ενέργεια που σπαταλήθηκαν στη Χάγη για να σώσει το αποτυχημένο κράτος της.

Ένας κόσμος χωρίς αντισημιτισμό θα ήταν, εν ολίγοις, ένας κόσμος στον οποίο το κακό της Χαμάς θα αναγνωριζόταν παγκοσμίως και στον οποίο το Ισραήλ θα είχε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σταματήσει τους επίδοξους ναζί του σήμερα.

Επιπλέον, ένας κόσμος απαλλαγμένος από το μίσος για τους Εβραίους δεν θα έβλεπε πλέον Εβραίους ανθρώπους ή ιδρύματα να δέχονται επιθέσεις από τους λεγόμενους «αντισιωνιστές». Καμία συναγωγή δεν θα γινόταν στόχος εκατοντάδων διαδηλωτών. Κανένα μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Λονδίνο δεν θα καλυπτόταν ούτε θα απειλούνταν με σύλληψη εμφανώς Εβραίοι άνδρες για να τους «προστατεύσουν» από τον αντι-ισραηλινό όχλο. Δεν θα χτυπούσαν στο κεφάλι με μεγάφωνα και δεν θα σκότωναν ηλικιωμένους Εβραίους που αντιδρούσαν σε αντι-ισραηλινούς διαδηλωτές, ούτε θα μαχαίρωναν στο μάτι Εβραίους φοιτητές-δημοσιογράφους με παλαιστινιακές σημαίες.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι



Ίσως το πιο σημαντικό, σε έναν κόσμο στον οποίο ο αντισημιτισμός δεν θα υπήρχε πλέον καθόλου, η αραβοϊσραηλινή σύγκρουση θα έληγε αμέσως, καθώς ο αντισημιτισμός είναι η βασική αιτία ολόκληρης της σύγκρουσης.

Σε αυτόν τον ουτοπικό κόσμο στον οποίο το μίσος για τους Εβραίους δεν θα ήταν παρά μια κακή ανάμνηση, η Χαμάς δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Αντί να κατασκευάζουν ρουκέτες και σήραγγες, οι κάτοικοι της Γάζας θα μπορούσαν να μετατρέψουν τον παράκτιο θύλακά τους σε έναν παράδεισο με ακμάζουσα οικονομία και υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Δεν θα ήταν μόνο η Χαμάς και η Γάζα που θα μεταμορφωνόταν πλήρως. Η Παλαιστινιακή Αρχή και ο πρόεδρός της, Μαχμούντ Αμπάς, θα το έκαναν επίσης.

Χωρίς τον αντισημιτισμό, η πολιτική «pay for slay» θα γινόταν αντιληπτή ως το κακό και η σπατάλη που είναι και θα τερματιζόταν γρήγορα. Η συνεχής υποκίνηση για τη δολοφονία Εβραίων θα έπαυε να υφίσταται, και δεν θα υπήρχε πια συζήτηση για εβραϊκή απειλή στο Τζαμί του Al Aqsa ή καταδίκη των Εβραίων που απλώς επισκέπτονται το Όρος του Ναού, τον ιερότερο τόπο του Ιουδαϊσμού. Η Παλαιστινιακή Αρχή θα σταματούσε να ζητάει ένα εβραϊκό κράτος και με την ασφάλειά τους εγγυημένη ακόμη και σε ένα παλαιστινιακό κράτος, οι εποικισμοί δεν θα αποτελούσαν πλέον θέμα.

Αν ο κόσμος είχε πραγματικά διδαχθεί τα διδάγματα του Ολοκαυτώματος, αν το σύνθημα «ποτέ ξανά» ήταν ποτέ κάτι περισσότερο από κενά λόγια, τότε ίσως αυτό το όνειρο να ήταν σήμερα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αλλά δυστυχώς, αυτά τα μαθήματα δεν έγιναν μάθημα και ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο αντισημιτισμός είναι κοινός τόπος και προστατεύεται, όπου πολλοί επιδιώκουν να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν όσους επιχειρούν ανοιχτά να τελειώσουν τη δουλειά που ξεκίνησε ο Χίτλερ, όπου οι Εβραίοι κατηγορούνται για γενοκτονία για το έγκλημα ότι δεν ξάπλωσαν κάτω και δεν πέθαναν.

Ο αντισημιτισμός είναι μια ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Γι’ αυτό οι αξιοπρεπείς άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται καθημερινά για την αλήθεια και ενάντια στο μίσος. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να σταματήσει το μίσος κατά των Εβραίων. Το μόνο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι να το αντιμετωπίσουμε και να το φέρουμε στο φως της ημέρας, ώστε όλος ο κόσμος να δει πόσο άσχημος και αηδιαστικός είναι πραγματικά ο αντισημιτισμός.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


 

Διαβάστε:

– Ο αντισιωνισμός είναι μια επικίνδυνη μετάλλαξη του αντισημιτισμού, στο σήμερα. Και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική, ουμανιστική, διεθνιστική Αριστερά

Ο αντισιωνισμός είναι μια επικίνδυνη μετάλλαξη του αντισημιτισμού, στο σήμερα. Και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική, ουμανιστική, διεθνιστική Αριστερά


– Επιστολή προς «αντισιωνιστές» (που δεν είστε αντισημίτες) και «κοινωνικούς αγωνιστές που δεν μισείτε κανέναν Εβραίο μόνο του (αλλά μόνο όλους μαζί τους Εβραίους που επιβίωσαν από το Ολοκαύτωμα συνολικά, εδώ και στο Ισραήλ)

Επιστολή προς “αντισιωνιστές” (που δεν είστε αντισημίτες) και “κοινωνικούς αγωνιστές που δεν μισείτε κανέναν Εβραίο μόνο του (αλλά μόνο όλους μαζί τους Εβραίους που επιβίωσαν από το Ολοκαύτωμα συνολικά, εδώ και στο Ισραήλ)


Η πλάνη με όσους δηλώνουν αναρχικοί και ελευθεριακοί και αυτόνομοι, και ταυτόχρονα ‘αντισιωνιστές’ που θέλουν το Ισραήλ να είναι το πρώτο κράτος που θα καταστραφεί

Η πλάνη με όσους δηλώνουν αναρχικοί και ελευθεριακοί και αυτόνομοι, και ταυτόχρονα ‘αντισιωνιστές’ που θέλουν το Ισραήλ να είναι το πρώτο κράτος που θα καταστραφεί


Γιατί έχει σημασία η αποφυγή της παύλας στη λέξη ‘αντισημιτισμός’ (και όχι ‘αντι-σημιτισμός’): Το ψέμα με την λογική πλάνη πως «οι Παλαιστίνιοι/Αραβες είναι κι αυτοί ‘σημίτες’» (άρα «αντισημιτισμός δεν υπάρχει» ή «πως με λες αντισημίτη;»)

Γιατί έχει σημασία η αποφυγή της παύλας στη λέξη ‘αντισημιτισμός’ (και όχι ‘αντι-σημιτισμός’): Το ψέμα με την λογική πλάνη πως «οι Παλαιστίνιοι/Αραβες είναι κι αυτοί ‘σημίτες’» (άρα «αντισημιτισμός δεν υπάρχει» ή «πως με λες αντισημίτη;»)


Ξεκαρδιστική ανεπίσημη έρευνα σε 230+ υποτίθεται «αριστερούς» «αντισιωνιστικούς» λογαριασμούς στο Twitter αποκαλύπτει πως το 98% των αντισιωνιστών που μελετήθηκαν (δηλαδή των κατόχων των λογαριασμών αυτών) αδυνατεί να αναγνωρίσει τον αντισημιτισμό (ακόμα κι αν δει τον εαυτό του στον καθρέφτη) και το 96% επικροτεί ή δεν έχει πρόβλημα να υιοθετεί και να διακινεί σκληρό αντισημιτικό υλικό

Ξεκαρδιστική ανεπίσημη έρευνα σε 230+ υποτίθεται “αριστερούς” “αντισιωνιστικούς” λογαριασμούς στο Twitter αποκαλύπτει πως το 98% των αντισιωνιστών που μελετήθηκαν (δηλαδή των κατόχων των λογαριασμών αυτών) αδυνατεί να αναγνωρίσει τον αντισημιτισμό (ακόμα κι αν δει τον εαυτό του στον καθρέφτη) και το 96% επικροτεί ή δεν έχει πρόβλημα να υιοθετεί και να διακινεί σκληρό αντισημιτικό υλικό


October 7 Truthers: Ο αρνητής (της σφαγής της 7/10, του Ολοκαυτώματος, της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα), όταν αρνείται το έγκλημα, θέλει να συγκαλύψει το έγκλημα, διότι θέλει να εγκωμιάσει το έγκλημα, διότι θέλει να επαναλάβει το έγκλημα:

October 7 Truthers: Ο αρνητής (της σφαγής της 7/10, του Ολοκαυτώματος, της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα), όταν αρνείται το έγκλημα, θέλει να συγκαλύψει το έγκλημα, διότι θέλει να εγκωμιάσει το έγκλημα, διότι θέλει να επαναλάβει το έγκλημα


«MeToo unless you’re a Jew»: Η υποκρισία των ψευτο-«αριστερών» φεμινιστριών: Η σιωπή τους για τους μαζικούς βιασμούς και τις γυναικοκτονίες της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου τις καταδικάζει στην ανυποληψία

«MeToo unless you’re a Jew»: Η υποκρισία των ψευτο-“αριστερών” φεμινιστριών: Η σιωπή τους για τους μαζικούς βιασμούς και τις γυναικοκτονίες της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου τις καταδικάζει στην ανυποληψία


Όταν πρόκειται για τη Χαμάς, οι ιστορικοί ξεχνούν τους κανόνες της ακαδημαϊκής διδακτικής τεκμηρίωσης: Ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ διαπράττει δήθεν «γενοκτονία» και «εθνοκάθαρση», χωρίς οι ισχυρισμοί αυτοί να θεμελιώνονται στην πραγματικότητα

Όταν πρόκειται για τη Χαμάς, οι ιστορικοί ξεχνούν τους κανόνες της ακαδημαϊκής διδακτικής τεκμηρίωσης: Ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ διαπράττει δήθεν “γενοκτονία” και “εθνοκάθαρση”, χωρίς οι ισχυρισμοί αυτοί να θεμελιώνονται στην πραγματικότητα


Οι ψεύτικοι «σύντροφοι» μας: Οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» που το μοναδικό που ξέρουν να κάνουν είναι μόνο και αποκλειστικά να χωρίζουν τον κόσμο σε «καταπιεστές» και » καταπιεζόμενους» δεν είναι σύμμαχοί μας στους σημερινούς, προοδευτικούς, απελευθερωτικούς και χειραφετητικούς αγώνες.

Οι ψεύτικοι “σύντροφοι” μας: Οι αυτοαποκαλούμενοι “προοδευτικοί” που το μοναδικό που ξέρουν να κάνουν είναι μόνο και αποκλειστικά να χωρίζουν τον κόσμο σε “καταπιεστές” και “καταπιεζόμενους” δεν είναι σύμμαχοί μας στους σημερινούς, προοδευτικούς, απελευθερωτικούς και χειραφετητικούς αγώνες.


Τι σημαίνει, λοιπόν, το διαβόητο κάλεσμα ‘Globalize the intifada’; Καλεί για τη γενοκτονία των Εβραίων ή όχι;

Τι σημαίνει, λοιπόν, το διαβόητο κάλεσμα ‘Globalize the intifada’; Καλεί για τη γενοκτονία των Εβραίων ή όχι;


Ενας σύγχρονος blood libel: Ο αντισημιτικός πόλεμος εναντίον των φίλων μας Εβραίων διεξάγεται μέσω πολιτικά φορτισμένων συκοφαντικών λέξεων

Ενας σύγχρονος blood libel: Ο αντισημιτικός πόλεμος εναντίον των φίλων μας Εβραίων διεξάγεται μέσω πολιτικά φορτισμένων συκοφαντικών λέξεων


Η τερατώδης προδοσία των Εβραίων γυναικών από την ‘Αριστερά’: Η έλλειψη αλληλεγγύης για τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από τη Χαμάς είναι αηδιαστική.

Η τερατώδης προδοσία των Εβραίων γυναικών από την ‘Αριστερά’: Η έλλειψη αλληλεγγύης για τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από τη Χαμάς είναι αηδιαστική.


Η απόδειξη, με μία μόνο λέξη, πως ‘φιλοπαλαιστινισμός’ δεν υπάρχει: Υπάρχει μόνο αντισημιτισμός: Yarmouk

Η απόδειξη, με μία μόνο λέξη, πως ‘φιλοπαλαιστινισμός’ δεν υπάρχει: Υπάρχει μόνο αντισημιτισμός: Yarmouk


Οταν ο ύπουλος, υφέρπων και μεταμφιεσμένος αντισημιτισμός παίρνει αμέτρητα Like, ακόμα κι από συνεπείς πολέμιους του αντισημιτισμού

Οταν ο ύπουλος, υφέρπων και μεταμφιεσμένος αντισημιτισμός παίρνει αμέτρητα Like, ακόμα κι από συνεπείς πολέμιους του αντισημιτισμού


Γιατί λατρεύετε να μισείτε το Ισραήλ;

Γιατί λατρεύετε να μισείτε το Ισραήλ;


Γιατί όλες οι συκοφαντίες εναντίον του Ισραήλ μετρούν τις πράξεις του πάντα από την στιγμή που μόνο απαντάει στη βία των αντιπάλων του και ποτέ προηγουμένως; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #14)

Γιατί όλες οι συκοφαντίες εναντίον του Ισραήλ μετρούν τις πράξεις του πάντα από την στιγμή που μόνο απαντάει στη βία των αντιπάλων του και ποτέ προηγουμένως; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #14)


Θυμίζουμε:

Οδηγίες προς «αντισιωνιστή», με την ελπίδα να ξυπνήσει και να πάψει να είναι ρατσιστής εναντίον ενός μόνο λαού:

Αγαπητέ «αριστερέ» «αντισιωνιστή», ξεκίνα από εδώ, και αν θέλεις, διάβασέ τα όλα, καθώς και τις «ενσωματωμένες» (embedded) αναρτήσεις εντός τους. Θα μάθεις πράγματα που αγνοούσες πλήρως και θα δεις την υπόθεση με νέα μάτια. Οπως ακριβώς ξυπνήσαμε κι εμείς, καθώς εκεί που είσαι, εσύ τώρα κάποτε βρισκόμασταν εμείς:

Θα έλεγα μια καλή αρχή είναι το Holocaust Denial, θα σου ανοίξει το δρόμο για πολλά, πχ

«Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ, αλλά ήταν φοβερό και οι Εβραίοι το άξιζαν!»: Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος και η ταινία ‘Denial’ (2016)
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/holocaust-denial/

Κατόπιν, προσπάθησε να διαβάσεις το μπλογκ μας, με ανάποδη χρονολογική σειρά:

 
 

Μετά, καλό είναι να μάθεις την ιστορία, πχ

  • Οταν μιλάτε για «τον σιωνισμό», εννοείτε Εβραίους: Σύντομες απαντήσεις στα ζητήματα σιωνισμού, Ισραήλ, Παλαιστίνιων, αραβο-ισραηλινής διαμάχης, και ‘αντισιωνισμού’, δηλαδή αντισημιτισμού με σύγχρονο προσωπείο. Ενα θέμα τη φορά.
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.365052967465548&type=3

… και

Μετά, μπορείς να πας σε ποια εξειδικευμένα θέματα, και να διαβάζεις τις καθημερινες μας αναρτήσεις (και αναδημοσιεύσεις παλαιότερων αναρτήσεων) με τις οποιές έχουμε καλύψει σχεδόν τα πάντα.

Επίσης, must read:

 


Η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ:

  • Και η ‘μη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση-‘Μάθημα’ από τα ‘Palestinian Lessons 101:
    Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’
    https://protocolswithoutzion.wordpress.com/101-palestinian-lessons/

 


 

[allery type=»rectangular» size=»full» ids=»1124,1568,1577,1578,1582,1584,1587,1603,2121,2122,2123,2124,2125,2126,2128,2129,2108,2130,1117,1116,1119,1122,1121,1120,972,769,716,715,241,157,717,758,766,764,777,1160,1462,1463,1467,1468,1469,1470,1471,1473,1474,1475,1476,1481,976,1705,1702,1698,1697,1683,1682,1693,1691,1736,1737,1738,1741,1742,1743,1744,1745,1746,1747,1749,1750,1751,1752,1753,1754,1755,1756,1757,1758,1759,1760,1761,1762,1763,1764,1765,1766,1767,1768,1769,1770,1771,1772,1773,1774,1775,1776,1777,1778,1779,1780,1781,1782,1783,1784,1785,1786,1787,1788,1789,1790,1791,1792,1793,1794,1795,1796,1797,1798,1799,1800,1801,1802,1803,1804,1805,1806,1807,1808,1809,1810,1811,1812,1813,1814,1815,1816,1817,1818,1819,1820,1821,1822,1823,1824,1825,1826,1827″]

 

 
 
 
 
 

1 thoughts on “Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς αντισημιτισμό: Σε αυτόν τον ουτοπικό κόσμο στον οποίο το μίσος για τους Εβραίους δεν θα ήταν παρά μια κακιά ανάμνηση, η Χαμάς δεν θα είχε λόγο ύπαρξης.

  1. Πετρος Μινωας

    Ζουμε για αυτόν κόσμο και πάντα θα υπερασπιζόμαστε τα αδέρφια μας του Ισραηλίτες. Αν και εγώ νιώθω περήφανος γιατί το DNA μου ξεκινά απ΄το Ισραήλ.Η αγάπη μου μου για τον Εβραϊκό λαό το Ισραήλ έχει άπειρα στοιχεία που την δημιουργούν. Το μίσος για το Ισραήλ ξεκινά απ΄τον φθόνο των ανθρώπων που ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούν να του μοιάσουν .Ο Θ_ός να σας ευλογεί .

Σχολιάστε