Σκίτσο με στρατιώτες του IDF που σκοτώνουν μωρά για να τους πάρουν τα όργανα: Εξώφυλλο σε παλαιστινιακή εφημερίδα: Ο Αμπάς διαβάζει τον λίβελο του αίματος

Ο «κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος στην διαδικτυακή του εκπομπή κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ με τον απίστευτο αντισημιτικό μύθο πως πρόκειται να κάνει εμπόριο οργάνων Παλαιστινίων

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα μετά τη σφαγή της 7/10 και την νόμιμη απάντηση του Ισραήλ,

Ο «κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος στην διαδικτυακή του εκπομπή κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ με τον απίστευτο αντισημιτικό μύθο πως πρόκειται να κάνει εμπόριο οργάνων Παλαιστινίων σε συνεργασία με αυτόν τον νέο πρόεδρο της Αργεντινής, τον Χαβιέ Μιλέι. Στοιχεία δεν έχει, πέρα από την δήθεν φιλικότητα του Αργεντινού προς τη χώρα, αλλά την αντισημιτική του βρωμιά θα την πει ούτως ή άλλως.

Λέει, μάλιστα, πως τώρα που ο Μιλέι ανακοίνωσε την δημιουργία παγκόσμιας τράπεζας οργάνων, και αφού είναι «φίλος του Ισραήλ», θα συνεργάζεται με το Ισραήλ και θα τους παίρνουν τα όργανα και θα βγαίνουν σε πλειστηριασμούς.

Και συνεχίζει ο Ζαραλίκος,

– «Τώρα οι άμαχοι από τη Γάζα θα εξαφανίστούν από τις οθόνες και τα βίντεο, για να τους παίρνουν τα όργανα. Και ξεκινάω από το Ισραήλ επειδή ο Μιλέι είναι φανατικός οπαδός του σημερινού Ισραήλ. Με τις σημαίες του στο δρόμο κυκλοφορεί. Εδώ έχουμε μία δημιουργική σύμπραξη καθαρμάτων, νεοφιλελεύθερων και νεοναζί οι οποίοι θα λύσουν πάρα πολλά προβλήματα με μία μόνο κίνηση. Θα συνεννοηθεί ο Μιλέι με το Ισραήλ και θα του πει «μην σκοτώνεις άλλο αμάχους. Ειδικά παιδιά. Να τα παίρνεις, να τα απαγάγεις, να τα βάζεις κάπου, να τους παίρνουμε τα όργανα, και όποιος δίνει τα πιο πολλά λεφτά, θα τα αγοράζει». Αυτό θα έχει πάρα πολλά καλά, μανάρια μου, γλυκά».

Αυτά τα απίστευτα αντισημιτικά πράγματα λέει με υπερηφάνεια ο ‘κωμικός’ Ζαραλίκος, με έναν και μοναδικό σκοπό: Να απανθρωποιήσει τον εβραϊκό λαό σαν τον τον πιο τρελό, ζοφερό, διαβολικό, δολοφονικό, αιμοσταγές, απάνθρωπο, παρανοϊκό, ‘αντι-ανθρώπινο’, που μέχρι τώρα πάντα «σκοτώνει και να βασανίζει παιδιά, έτσι, για σπορ», αλλά τώρα ήρθε η ώρα να βγάλει και λεφτά από αυτό, ο αιμοδιψής, φιλοχρήματος, ραδιούργος, βδελυρός, ζοφερός Εβραίος.

Εδώ, στο 36.50′:


Βέβαια, η φριχτή κατηγορία πως οι Εβραίοι κάνουν εμπόριο οργάνων είναι πολύ παλιά. Την είχε κάνει το 2009 η Alison Weir (εβραϊκής καταγωγής, από τους αυτομισούμενους Εβραίους), ένα πρόσωπο που ακόμα και φιλοπαλαιστίνιοι την έχουν καταδικάσει με πολύ σκληρό τρόπο και την έχουν στείλει στην αντισημιτική της κόλαση πολλές φορές. Το είχε ισχυριστεί αυτό σε ‘άρθρο’ της στο περιοδικό ‘Counterpunch’:

– Israeli Organ Harvesting, 28/08/2009
https://www.counterpunch.org/2009/08/28/israeli-organ-harvesting/

Την είχε κάνει η Βρετανίδα Baroness Jenny Tonge το 2010: αντισιωνίστρια’ και μέλος του House of Lords για το κόμμα των Liberal Democrats (μια ιδιαιτέρως χαζή και αστοιχείωτη στο θέμα Ισραήλ-Παλαιστίνη, αλλά και φανατικά τοξική περίπτωση ανθρώπου), η οποία ισχυρίστηκε, μεταξύ πολλών άλλων αντισημιτικών, και έναν μοντέρνο λίβελο του αίματος, πως το Ισραήλ έστειλε ψεύτικη undercover βοήθεια στους τυφώνες της Αϊτής με διασώστες που πήγαν εκεί μόνο για να κάνουν … συγκομιδή οργάνων από τα θύματα)

– ‘Haiti organ harvesting claims false’
https://www.jpost.com/International/Haiti-organ-harvesting-claims-false


Σε άλλη περίπτωση, η Διεθνής Αμνηστία σπονσονάρει μέλος της διαβόητης οικογένειας Tamimi (της γνωστής οικογενείας ηθοποιών παραγωγής ειδήσεων Pallywood, της διαβόητης Tamimi clan) σε περιοδεία του στις ΗΠΑ, και το βοηθάει να διακινεί σε Αμερικανούς μαθητές της Γ’ Δημοτικού αυτόν τον σύγχρονο λίβελο του αίματος, πως το Ισραήλ κλέβει Παλαιστινιόπουλα για να τους παίρνει τα όργανα:

– Why is Amnesty International Sponsoring a US Tour for a Palestinian Promoter of the Blood Libel?, 16/10/2015
http://www.tabletmag.com/scroll/194278/why-is-amnesty-international-sponsoring-a-u-s-tour-for-a-palestinian-promoter-of-the-blood-libel
– ADL Condemns Blood Libel Accusation Posted by Palestinian Activist on Social Media, 16/10/2015
https://www.adl.org/news/press-releases/adl-condemns-blood-libel-accusation-posted-by-palestinian-activist-on-social

Και φυσικά, την είχαν κάνει και οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι του Αμπάς μέσα σε αίθουσες του ΟΗΕ, αλλά και καθημερινά στις επίσημες εφημερίδες τους, όπως σε αυτήν εδώ:

– «Official Palestinian Authority newspapers often cover wild accusations of Israelis who allegedly harvest organs or conduct medical experiments on Palestinians -claims aimed to dehumanize Israel and Israelis. Indeed, Palestinian leader Mahmoud Abbas was recently pictured -while in hospital- with a newspaper featuring one such gross image which would not have seemed out of place in Der Sturmer»
https://blogs.timesofisrael.com/the-17-year-old-terrorist/
Σκίτσο με στρατιώτες του IDF που σκοτώνουν μωρά για να τους πάρουν τα όργανα: Εξώφυλλο σε παλαιστινιακή εφημερίδα: Ο Αμπάς διαβάζει τον λίβελο του αίματος

Σκίτσο με στρατιώτες του IDF που σκοτώνουν μωρά για να τους πάρουν τα όργανα: Εξώφυλλο σε παλαιστινιακή εφημερίδα: Ο Αμπάς διαβάζει τον λίβελο του αίματος


Ετσι λειτουργεί ο αντισημιτισμός. Δεν χρειάζεται πολλά: Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατασκευάσεις και να διακινήσεις συκοφαντικούς μύθους με Εβραίους, λεφτά, εξουσία, δόλο, συνωμοσίες (και συχνά αίμα): τότε έχουμε να κάνουμε με αντισημιτισμό -βρίσκεται σε όλα τα εγχειρίδια.

Δείτε επίσης:

Ζαραλίκος σε παλαιότερες ασκήσεις σιχαμερού αντισημιτισμού:

«Ολα τα καθάρματα του πλανήτη ένα κράτος λατρεύουν, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους, το Ισραήλ. Εκεί αν κάποιος δημοσιογράφος ενοχλεί, στέλνουν την αστυνομία και του φυτεύουν μια σφαίρα στο κεφάλι»

Διαβάστε, επίσης:

– The Big Lie Of Israeli ‘Organ Harvesting’ Resurfaces As YouTube Video On Haiti Earthquake Goes Global, 21/01/2010
https://www.adl.org/resources/press-release/big-lie-israeli-organ-harvesting-resurfaces-youtube-video-haiti-earthquake

 


Θυμίζουμε:

Οδηγίες προς «αντισιωνιστή», με την ελπίδα να ξυπνήσει και να πάψει να είναι ρατσιστής εναντίον ενός μόνο λαού:

Αγαπητέ «αριστερε» «αντισιωνιστή», ξεκίνα από εδώ, και αν θέλεις, διάβασέ τα όλα, καθώς και τις «ενσωματωμένες» (embedded) αναρτήσεις εντός τους. Θα μάθεις πράγματα που αγνοούσες πλήρως και θα δεις την υπόθεση με νέα μάτια. Οπως ακριβώς ξυπνήσαμε κι εμείς, καθώς εκεί που είσαι, εσύ τώρα κάποτε βρισκόμασταν εμείς: Θα έλεγα μια καλή αρχή είναι το Holocaust Denial, θα σου ανοίξει το δρόμο για πολλά, πχ

«Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ, αλλά ήταν φοβερό και οι Εβραίοι το άξιζαν!»: Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος και η ταινία ‘Denial’ (2016)
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/holocaust-denial/

Κατόπιν, προσπάθησε να διαβάσεις το μπλογκ μας, με ανάποδη χρονολογική σειρά:

Μετά, καλό είναι να μάθεις την ιστορία, πχ

    • Οταν μιλάτε για «τον σιωνισμό», εννοείτε Εβραίους: Σύντομες απαντήσεις στα ζητήματα σιωνισμού, Ισραήλ, Παλαιστίνιων, αραβο-ισραηλινής διαμάχης, και ‘αντισιωνισμού’, δηλαδή αντισημιτισμού με σύγχρονο προσωπείο. Ενα θέμα τη φορά. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.365052967465548&type=3
… και

Μετά, μπορείς να πας σε ποια εξειδικευμένα θέματα, και να διαβάζεις τις καθημερινες μας αναρτήσεις (και αναδημοσιεύσεις παλαιότερων αναρτήσεων) με τις οποιές έχουμε καλύψει σχεδόν τα πάντα.

Επίσης, must read:


Η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ:
    • Και η ‘μη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση-‘Μάθημα’ από τα ‘Palestinian Lessons 101: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ https://protocolswithoutzion.wordpress.com/101-palestinian-lessons/

Σχολιάστε