Εσείς, με ποια πλευρά σκέφτεστε ότι θα πρέπει να είναι η χώρα σας; Τελευταίος πρόσφατος πίνακας που δείχνει τις δημοκρατίες που καταδικάζουν τον αισχρό και αβάσιμο ισχυρισμό της Νότιας Αφρικής υπέρ της #Χαμάς για "γενοκτονία" κατά του #Ισραήλ και την πολιτικοποίηση του ΔΔΧ (ICJ) εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν την υπόθεσή τους

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ΔΕΝ αποφάσισε πως υπάρχουν στοιχεία γενοκτονίας στον πόλεμο που κάνει το Ισραήλ και ΔΕΝ απαίτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τον πόλεμο.

 

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα μετά τη σφαγή της 7/10 και την νόμιμη απάντηση του Ισραήλ, και την πρωτοφανή δικαστική υπόθεση της Νότιας Αφρικής εναντίον του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης:

Σχετικά με την προσωρινή απόφαση του ICJ της 26/01/2024, για την υπόθεση ‘Νότια Αφρική εναντίον Ισραήλ’, με την συκοφαντία της γενοκτονίας, μία μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος::

Διαβάζουμε στην απόφαση «[το Ισραήλ] να λάβει όλα τα αναγκαία μέσα για να αποτρέψει ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γενοκτονία».

Λέει σαφώς «που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να οδηγήσουν σε γενοκτονία». Δεν λέει ότι «ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ» τέτοιες ενέργειες.

Η απόφαση, δηλαδή, απλώς υπενθύμισε στο Ισραήλ ότι δεσμεύεται από τη Σύμβαση για τη Γενοκτονία (την οποία το Ισραήλ δεν αρνείται) και ζητά από το Ισραήλ να υποβάλει στο ΔΔΧ έκθεση εντός 30 ημερών σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους διασφαλίζει ότι δεν λαμβάνει χώρα γενοκτονία:

Και τονίζει το αυτονόητο (που ήδη είναι κάτι που κάνει το Ισραήλ:

– «[…] το δικαστήριο θεωρεί απαραίτητο να τονίσει ότι όλα τα μέρη της σύγκρουσης στη Λωρίδα της Γάζας δεσμεύονται από το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο.»

ICJ Interim ruling on genocide case against Israel: 'Not a Genocide'

ICJ Interim ruling on genocide case against Israel: ‘Not a Genocide’

Όπως αναμενόταν το Διεθνές Δικαστήριο :

– ΔΕΝ αποφάσισε πως υπάρχουν στοιχεία γενοκτονίας στον πόλεμο που κάνει το Ισραήλ

– ΔΕΝ βλέπει πουθενά και ΔΕΝ αναγνωρίζει ότι το Ισραήλ παραβιάζει τη σύμβαση για την αποτροπή της γενοκτονίας.

– ΔΕΝ κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα (έστω και προσωρινό) ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία, και γι’ αυτό …

– ΔΕΝ κάλεσε σε κατάπαυση του πυρός στη #Γάζα.

– ΔΕΝ δέχτηκε το αίτημα της Νότιας Αφρικής να επιτραπεί στους κατοίκους της βόρειας Λωρίδας της Γάζας να επιστρέψουν αμέσως στην περιοχή,

– ΚΑΙ ΑΠΛΑ απαίτησε από το #Ισραήλ να κάνει αυτό που ήδη κάνει («να λάβει όλα τα αναγκαία μέσα για να αποτρέψει ενέργειες που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να οδηγήσουν σε γενοκτονία»), ενώ

– ΔΕΝ απαίτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τον πόλεμο.

– Και, φυσικά, απέρριψε το πρώτο και πιο σημαντικό προσωρινό μέτρο που ζήτησε η Νότια Αφρική: «το κράτος του Ισραήλ πρέπει να αναστείλει αμέσως τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στη Γάζα και εναντίον της».

Το ΔΔΧ αναγνώρισε ότι το Ισραήλ έχει αναφαίρετο δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι της τρομοκρατικής επίθεσης που δέχεται από τη Χαμάς.

Και απαίτησε την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων.

Η προσπάθεια της Νότιας Αφρικής να αδειάσει τη λέξη γενοκτονία από το νόημά της απέτυχε.

Και το μόνο που κάνει το ΔΔΧ είναι να διατάξει μόνο κάποιο είδος ‘ασφαλιστικών μέτρων’ που απαιτούν από το Ισραήλ να κάνει πράγματα που ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ (π.χ. όσον αφορά την ανθρωπιστική βοήθεια και μέτρα για την πρόληψη των υποκινήσεων σε αδικαιολόγητη βία, πράξη η οποία μάλιστα διώκεται από τα ισραηλινά δικαστήρια).

Και διέταξε το Ισραήλ να συντάξει έκθεση σε ένα μήνα, χωρίς, βέβαια, να το κατηγορήσει ή να καταλήξει σε συμπέρασμα σχετικά με το αν το Ισραήλ διαπράττει «γενοκτονία».

Αντιθέτως, ζήτησε την απελευθέρωση των ομήρων. Πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου:

– «Το Δικαστήριο ανησυχεί σοβαρά για τους ομήρους και ζητεί την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωσή τους.»

Και είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι το ΔΔΧ ζήτησε την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση των ομήρων.

Εάν η Χαμάς αγνοήσει το ΔΔΔ, επειδή δεν ενδιαφέρεται για το διεθνές δίκαιο, το Ισραήλ θα συνεχίσει να ασκεί στρατιωτική πίεση σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή τους.

Εσείς, με ποια πλευρά σκέφτεστε ότι θα πρέπει να είναι η χώρα σας; Τελευταίος πρόσφατος πίνακας που δείχνει τις δημοκρατίες που καταδικάζουν τον αισχρό και αβάσιμο ισχυρισμό της Νότιας Αφρικής υπέρ της #Χαμάς για "γενοκτονία" κατά του #Ισραήλ και την πολιτικοποίηση του ΔΔΧ (ICJ) εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν την υπόθεσή τους

Εσείς, με ποια πλευρά σκέφτεστε ότι θα πρέπει να είναι η χώρα σας;
Τελευταίος πρόσφατος πίνακας που δείχνει τις δημοκρατίες που καταδικάζουν τον αισχρό και αβάσιμο ισχυρισμό της Νότιας Αφρικής υπέρ της #Χαμάς για «γενοκτονία» κατά του #Ισραήλ και την πολιτικοποίηση του ΔΔΧ (ICJ) εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν την υπόθεσή τους


Πολύ σημαντικό, επίσης, το γεγονός πως το Δικαστήριο δεν επιβεβαίωσε καν ότι υπάρχουν έστω ενδείξεις ‘γενοκτονίας’ (και συνεπώς, δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, παρά τα fake news/disinformation που διακινεί ο ‘αντισιωνισμός’). Δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου Joan E. Donaghue:

– «Το δικαστήριο δεν υποχρεούται να εξακριβώσει αν έχουν σημειωθεί παραβιάσεις των υποχρεώσεων του Ισραήλ βάσει της Σύμβασης για τη Γενοκτονία».

Ας είμαστε απολύτως σαφείς πριν οι μηχανές disnformation προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τη «νίκη».

Η Νότια Αφρική δεν πήρε ΤΙΠΟΤΑ σήμερα.

Η υπόθεση θα έπρεπε να είχε απορριφθεί για τον μη νομικό λόγο του «παραλογισμού», αλλά το νομικό πρότυπο για το σημερινό πόρισμα του #ICJ είναι απλά ότι είναι «εύλογο» ότι «θα μπορούσαν να υπάρξουν» παραβιάσεις της Σύμβασης #Γενοκτονίας «εάν» η Νότια Αφρική μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς της εναντίον του Ισραήλ.

Αυτός είναι ο πιο χαμηλός νομικός πήχης που μπορεί να υπάρξει.

Το ΔΔΧ ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να αναγνωρίσει ότι η Νότια Αφρική υπέβαλε ορθά μια αίτηση κατά του Ισραήλ με βάση τη Σύμβαση Γενοκτονίας.

Αλλά απολύτως μηδενικές διαπιστώσεις γεγονότων έγιναν από το Δικαστήριο.

Εν τω μεταξύ, σε περίπτωση που το #ICJ πίστευε πραγματικά ότι έπρεπε να εκδοθεί μια προσωρινή διαταγή μέσω «προσωρινών μέτρων» για να σταματήσει μια γενοκτονία σε εξέλιξη, μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα το είχε κάνει.

Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Το Δικαστήριο απλώς υπενθύμισε στο Ισραήλ ότι δεσμεύεται από τη Σύμβαση για τη Γενοκτονία (την οποία το Ισραήλ δεν αρνείται) και ζητά από το Ισραήλ να υποβάλει στο ΔΔΧ έκθεση εντός 30 ημερών σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους διασφαλίζει ότι δεν λαμβάνει χώρα γενοκτονία.

Αυτό δεν είναι καν ένα χτύπημα στον ώμο.

Δεν υπήρξε καμία διαπίστωση ευθύνης εκ μέρους του Ισραήλ, σε καμία περίπτωση.

Είναι το νομικό ισοδύναμο του να τρέχει ένα αδελφάκι στους γονείς του παραπονούμενο ότι το άλλο αδελφάκι «το χτύπησε» και οι γονείς να του απαντούν «μην το χτυπάς».

Τέλος.

Η απάντηση της Χαμάς στην προτροπή (και όχι απόφαση) του Διεθνούς Δικαστηρίου ήταν να εκτοξεύσει ρουκέτες στην Ασκελόν και να κυκλοφορήσει ένα αρρωστημένο προπαγανδιστικό βίντεο με τρεις από τις γυναίκες ομήρους σε αιχμαλωσία.

Λίγα λεπτά αφότου το Διεθνές Δικαστήριο αποφάνθηκε προσωρινά για την κατηγορία της «γενοκτονίας», η Χαμάς εκτόξευσε πραγματικές γενοκτονικές ρουκέτες με στόχο ειδικά τους Εβραίους πολίτες στο νότιο Ισραήλ.

Και κάτι τελευταίο, για όποιον μπορεί να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές:

Ένας στόχος της υπόθεσης της Νότιας Αφρικής στο ΔΔΧ έχει ήδη επιτευχθεί: λόγω της φύσης της υπόθεσης, οι αβάσιμες κατηγορίες για γενοκτονία πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη ενώ διαδίδονται παγκοσμίως από το ίδιο το ΔΔΧ, γεγονός που προσδίδει στη συκοφαντία φαινομενική εγκυρότητα, είτε τελικά το Ισραήλ κερδίσει είτε χάσει την υπόθεση.

Οπως είχαμε προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια ότι συμβαίνει, σε προηγούμενο σημείωμα (‘Η υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το ICJ, κατά την οποία η Νότια Αφρική κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία» δεν έχει καμία βάση. Αλλά είναι αυτό αρκετό;’)

 

Η Νότια Αφρική επιχειρεί να δικάσει τους Εβραίους επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους

Η Νότια Αφρική επιχειρεί να δικάσει τους Εβραίους επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους


Και τώρα η γνώμη του ιστολογίου:

Η γενοκτονία είναι το «έγκλημα των εγκλημάτων», καθώς αποτελεί την πιο αποτρόπαια πράξη που έχουν διαπράξει ποτέ οι άνθρωποι ο ένας εναντίον του άλλου -το απόλυτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ένα έγκλημα όχι μόνο κατά των θυμάτων της, αλλά κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ο όρος «γενοκτονία» προήλθε από το Ολοκαύτωμα -τη χειρότερη συστηματική θηριωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας, με αποκορύφωμα τη μαζική δολοφονία πάνω από έξι εκατομμυρίων Εβραίων. Στον απόηχο του Ολοκαυτώματος, καθώς ο κόσμος έγινε μάρτυρας των φρικαλεοτήτων που είχαν λάβει χώρα, η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Γενοκτονία κατέστησε τη γενοκτονία έγκλημα του διεθνούς δικαίου, με την υποκίνηση σε γενοκτονία ως αυτοτελές έγκλημα.

Σημειώστε τα λόγια μας, αυτή η αξιολύπητη παρωδία στο διεθνές δικαστήριο της «δικαιοσύνης» θα μείνει στην ιστορία μαζί με την υπόθεση Dreyfus και τόσα άλλα αντισημιτικά περιστατικά.

Μπορεί να αισθάνονται ηθικά ανώτεροι τώρα με το γελοίο επίσημο ντύσιμο και τις τελετές τους, αλλά θα τους μνημονεύουν 100% ως τίποτα περισσότερο από κάποιους χαμηλόμυαλους που μισούν τους Εβραίους.

Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να μιλάνε για 30 λεπτά συνεχόμενα για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς χωρίς να αναφέρουν τους Ισραηλινούς ομήρους (τους οποίους ανέφεραν μια φορά μετά από περίπου 40 λεπτά ανοησίας) ή τις φρικαλεότητες της 7ης Οκτωβρίου είναι μια συγκλονιστική επίδειξη ηθικής χρεοκοπίας και υποκρισίας.

Το γεγονός ότι είναι η Νότια Αφρική από όλες τις χώρες που ξεκίνησε όλα αυτά είναι ένα πραγματικά θεαματικό σύμπτωμα ενός μπερδεμένου κόσμου που έχει χάσει κάθε ίχνος ηθικής πυξίδας.

Πρόκειται για σύγχρονο αντισημιτισμό που όμοιό του δεν έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.

Η απόφασή τους είναι πραγματικά άσχετη και θα έχει μηδενικό αντίκτυπο στο Ισραήλ και στο δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε μανιακούς βάρβαρους άγριους τρομοκράτες.

Το πιο απίστευτο είναι ότι αυτοί οι λεγόμενοι δικαστές κυριολεκτικά υπερασπίστηκαν τη Χαμάς και διαμαρτυρήθηκαν για το ότι τους αποκαλούν ζώα.

Αυτό το δικαστήριο σχηματίστηκε μετά την πραγματική γενοκτονία του Ολοκαυτώματος και το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα ως όπλο τη λέξη εναντίον των Εβραίων είναι μια παρωδία και μια διαστροφή της δικαιοσύνης.

Το Ισραήλ θα πρέπει να μηνύσει αμέσως τη Νότια Αφρική, να απομακρύνει όλο το προσωπικό της UNRWA από το Ισραήλ και τη Γάζα, και να αποχωρήσει από τον ΟΗΕ, ο οποίος έχει εδώ και καιρό αποδείξει στον κόσμο ότι είναι η επιτομή της υποκρισίας και οι απόλυτοι εχθροί των Εβραίων.

Όλη αυτή η διαδικασία είναι πραγματικά αηδιαστική.

Ωστόσο, μετά από όλα αυτά, ακόμη και αυτοί γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία ηθική υπόσταση και γι’ αυτό, μετά από 40 λεπτά κακολογίας του μοναδικού εβραϊκού κράτους, δεν κάλεσαν το Ισραήλ να εγκαταλείψει τη Γάζα ή να τερματίσει τον πόλεμο.

Συνειδητοποιούν πόσο άχρηστοι είναι και πως τίποτα σε αυτή την υπόθεση δεν είναι έστω και στο ελάχιστο νόμιμο.

Διαβάστε επίσης:

«Για 35 λεπτά, το Διεθνές Δικαστήριο κακολογούσε το Ισραήλ, αλλά στα τελευταία 5 λεπτά, ξάφνιασε το μικρό εβραϊκό κράτος με το να μην εκδώσει καμία πρακτική εντολή κατά του IDF.

Δεν δόθηκε εντολή να σταματήσει ο πόλεμος και δεν δόθηκε εντολή στον IDF να αποσυρθεί από τη Γάζα.

Το πιο ανησυχητικό πρακτικό στοιχείο της απόφασης για το Ισραήλ είναι η ανάγκη να επανέλθει στο ICJ σε ένα μήνα, κάτι που αφήνει ανοιχτή την πόρτα για μια πιο σοβαρή απόφαση εκείνη τη στιγμή.

Όλα τα άλλα μέτρα που διέταξε το ICJ είναι στοιχεία με τα οποία το Ισραήλ δηλώνει ότι συμφωνεί γενικά: να μην διαπράττει γενοκτονία, να διευκολύνει την ανθρωπιστική βοήθεια, να διαφυλάξει στοιχεία για τις έρευνες για φερόμενα εγκλήματα πολέμου και να διώξει τους Ισραηλινούς που εμπλέκονται σε παράνομη υποκίνηση κατά των Παλαιστινίων.

Για να κατανοήσουμε την περίπλοκη απόφαση του ICJ και γιατί αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη για το Ισραήλ, πρέπει να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ του διαπιστωτικού και του εκτελεστικού δικαίου.

«Declarative law» είναι ουσιαστικά το να ζητάς ή να συμβουλεύεις ένα μέρος να κάνει κάτι, αλλά χωρίς να το δεσμεύεις

Μόνο το εκτελεστικό δίκαιο έχει «δόντια» και ποινές.

Δεν έχουν ληφθεί οριστικά μέτρα κατά του Ισραήλ

Οι επικριτές του Ισραήλ ήλπιζαν ότι θα υπήρχε εντολή για τον τερματισμό του πολέμου και την απόσυρση του IDF. Είχαν κάθε δικαίωμα να περιμένουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα αφού το ICJ κήρυξε παράνομο το φράγμα ασφαλείας του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη το 2004 και διέταξε το Ισραήλ να το απομακρύνει.

Αυτό θα έφερνε το Ισραήλ στη δυσάρεστη θέση είτε να εγκαταλείψει την εθνική του ασφάλεια για να συμμορφωθεί είτε να γίνει δημόσιος παραβάτης των αποφάσεων του ICJ.

Αυτό θα έφερνε επίσης τους συμμάχους του Ισραήλ σε πολύ πιο δύσκολη θέση και ενδεχομένως θα οδηγούσε ορισμένους από αυτούς να τιμωρήσουν το Ισραήλ διπλωματικά ή και οικονομικά.

Όλα αυτά θα είχαν πραγματικό αντίκτυπο στο Ισραήλ και στην πολεμική προσπάθεια.

Αντ’ αυτού, το Διεθνές Δικαστήριο επέκρινε έντονα το Ισραήλ για τη θανάτωση Παλαιστινίων αμάχων και την πρόκληση καταστροφών, αλλά απέφυγε οποιαδήποτε άμεση αντιπαράθεση με το Ισραήλ.

Η χρονική περίοδος του ενός μήνα θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει με τις θέσεις των συμμάχων των ΗΠΑ και της ΕΕ ότι η ένταση του πολέμου πρέπει να μειωθεί.

Αυτό δεν θα σήμαινε ότι σε ένα μήνα ο IDF θα αποσυρθεί ή θα σταματήσει να αναζητά τρομοκράτες.

Αλλά το Ισραήλ θα μπορούσε κάποια στιγμή να δηλώσει ότι ο επίσημος πόλεμος τελείωσε και ότι επισήμως οι δραστηριότητες των IDF στη Γάζα έχουν μετατοπιστεί σε ένα παράδειγμα επιβολής του νόμου πιο κοντά σε αυτό που συμβαίνει στη Δυτική Όχθη, δίνοντας έμφαση στη σύλληψη τρομοκρατών και πυροβολώντας εναντίον τους μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας.

Το Ισραήλ θα μπορούσε επίσης να αφήσει εξαιρέσεις για επιχειρήσεις που αφορούν την εξόντωση των ηγετών της Χαμάς και τη διάσωση ισραηλινών ομήρων, αλλά αυτές θα ήταν στοχευμένες ειδικές επιχειρήσεις και όχι ένας ολοκληρωμένος «πόλεμος».

Ένα άλλο αποτέλεσμα της απόφασης θα μπορούσε να είναι η ενίσχυση του δικαιώματος του Γενικού Εισαγγελέα Gali Baharav-Miara να διώκει πιο επιθετικά δημόσιους αξιωματούχους για υποκίνηση κατά των Παλαιστινίων.

Μπορεί πλέον να πει ξεκάθαρα ότι το κάνει τόσο για να επιβάλει την ισραηλινή νομοθεσία όσο και για να προστατεύσει τη χώρα από ένα κύμα ισχυρισμών για εγκλήματα πολέμου και μποϊκοτάζ.

Κάποιοι Ισραηλινοί θα εξοργιστούν με τα 35 λεπτά που κακολογούν το Ισραήλ, που αντιμετωπίζουν τους προκατειλημμένους αξιωματούχους του ΟΗΕ ως ουδέτερους, που αγνοούν τις πυραυλικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ μετά τις 7 Οκτωβρίου (οι δικαστές αναγνώρισαν την 7η Οκτωβρίου ως σφαγή), που αγνοούν τις μαζικές προσπάθειες του Ισραήλ να εκκενώσει τους Παλαιστίνιους πολίτες και να μην τους βλάψει, ακόμη και με το τίμημα της διαφυγής των ηγετών της Χαμάς, και που παραλείπουν τη συστηματική κακοποίηση των νοσοκομείων, των τζαμιών, των σχολείων και ολόκληρης της Γάζας ως μια μεγάλη ανθρώπινη ασπίδα από τη Χαμάς.

Αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα αυτού του παιχνιδιού.

Η ρητορική μάχη δεν επρόκειτο ποτέ να εξελιχθεί υπέρ του Ισραήλ.

Αυτό αφορούσε το αν ένα παγκόσμιο κίνημα κυρώσεων κατά του Ισραήλ θα αποκτούσε ένα νέο τεράστιο ραβδί για να το χρησιμοποιήσει εναντίον του εβραϊκού κράτους.

Και σε αυτό το ζήτημα, η Ιερουσαλήμ μόλις απέφυγε ένα τεράστιο πλήγμα – τουλάχιστον για 30 ημέρες.»


Αλλη μια κριτική:


Επίσης:

Η Νότια Αφρική αντιστρέφει την πραγματικότητα κατηγορώντας το #Ισραήλ για γενοκτονία: Η #Χαμάς είναι αυτή που πρέπει να δικαστεί στο Διεθνές Δικαστήριο, όχι το μικρό εβραϊκό κράτος

Η Νότια Αφρική αντιστρέφει την πραγματικότητα κατηγορώντας το Ισραήλ για γενοκτονία: Η Χαμάς είναι αυτή που πρέπει να δικαστεί στο Διεθνές Δικαστήριο, όχι το μικρό εβραϊκό κράτος

Οι αντισημίτες κατηγορούν το Ισραήλ για ‘γενοκτονία’ από τότε που επινοήθηκε ο όρος

Οι αντισημίτες κατηγορούν το Ισραήλ για «γενοκτονία» από τότε που επινοήθηκε ο όρος

 

Γιατί η Νότια Αφρική κυνηγάει το #Ισραήλ;


– Ολα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για τη διαγωγή της Νότιας Αφρικής, στο θέμα γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου και της καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκεί που δεν υπάρχει ο Εβραίος να κατηγορηθεί. Οπως το φαντάζεστε, ΜΗΔΕΝ σε όλα.

 


Εκτός κι αν η Χαμάς τελικά επιζήσει, οπότε θα προετοιμάζεται για την επόμενη κτηνωδία όπως αυτήν της 7/10.
Το Ισραήλ πρέπει να της τσακίσει την σπονδυλική στήλη, με κάθε μέσο.

Ούτε ένας Εβραίος, Χριστιανός ή άλλος αθώος άνθρωπος δεν πρέπει να διακινδυνεύσει ξανά από αυτούς τους σκληρούς «ιδεολόγους» δολοφόνους.
Ούτε ένας.


Για την σφαγή της 7/10:

– Το θέμα με τους αμάχους-‘ανθρώπινες ασπίδες’ της Χαμάς: Γιατί η Χαμάς πυροδοτεί τις ρουκέτες της μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές που ζουν άμαχοι; Και γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι-αυτόπτες μάρτυρες που καλύπτουν το θέμα αυτό, μιλάνε μόνο αφού έχουν φύγει από τη Γάζα; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #09)

Το θέμα με τους αμάχους-‘ανθρώπινες ασπίδες’ της Χαμάς: Γιατί η Χαμάς πυροδοτεί τις ρουκέτες της μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές που ζουν άμαχοι; Και γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι-αυτόπτες μάρτυρες που καλύπτουν το θέμα αυτό, μιλάνε μόνο αφού έχουν φύγει από τη Γάζα; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #09)

– Το Ισραήλ διαπράττει «γενοκτονία» στη Γάζα; Οχι, κατηγορηματικά. Και αποτελεί προσβολή στα πραγματικά θύματα πραγματικών γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων αυτός ο ισχυρισμός

Το Ισραήλ διαπράττει «γενοκτονία» στη Γάζα; Οχι, κατηγορηματικά. Και αποτελεί προσβολή στα πραγματικά θύματα πραγματικών γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων αυτός ο ισχυρισμός

– Η θεολογία της Χαμάς: Η ισλαμιστική φονταμενταλιστική «ιδεολογία», ο ισλαμισμός, που επωάστηκε τη δεκαετία του 1920, εκμεταλλεύεται, υποτιμά και μειώνει τα ιερά κείμενα του Ισλάμ για απάνθρωπους, βάρβαρους σκοπούς

Η θεολογία της Χαμάς: Η ισλαμιστική φονταμενταλιστική «ιδεολογία» της, ο ισλαμισμός, που επωάστηκε τη δεκαετία του 1920, εκμεταλλεύεται, υποτιμά και μειώνει τα ιερά κείμενα του Ισλάμ για απάνθρωπους, βάρβαρους σκοπούς

– Η Χαμάς ούτε καν προσποιείται ότι τηρεί τους νόμους του πολέμου: Τους παραβιάζει μπροστά στα μάτια όλων: Η απάτη (perdify) με τους μαχητές που φορούν πολιτικά ή διακριτικά υγειονομικών

Η Χαμάς ούτε καν προσποιείται ότι τηρεί τους νόμους του πολέμου: Τους παραβιάζει μπροστά στα μάτια όλων: Η απάτη (perdify) με τους μαχητές που φορούν πολιτικά ή διακριτικά υγειονομικών

– Για το διεθνές δίκαιο, την ηθική και τον πόλεμο του #Ισραήλ εναντίον της #Χαμάς (και όχι εναντίον των αμάχων) στη #Γάζα

Για το διεθνές δίκαιο, την ηθική και τον πόλεμο του #Ισραήλ εναντίον της #Χαμάς (και όχι εναντίον των αμάχων) στη #Γάζα

– October 7 Truthers: Ο αρνητής (της σφαγής της 7/10, του Ολοκαυτώματος, της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα), όταν αρνείται το έγκλημα, θέλει να συγκαλύψει το έγκλημα, διότι θέλει να εγκωμιάσει το έγκλημα, διότι θέλει να επαναλάβει το έγκλημα:

October 7 Truthers: Ο αρνητής (της σφαγής της 7/10, του Ολοκαυτώματος, της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα), όταν αρνείται το έγκλημα, θέλει να συγκαλύψει το έγκλημα, διότι θέλει να εγκωμιάσει το έγκλημα, διότι θέλει να επαναλάβει το έγκλημα

– Εκεχειρία και μετά διεθνής δύναμη του ΟΗΕ στη Γάζα; Ενα αρρωστημένο αστείο που θα επιφέρει μόνο περισσότερο θάνατο και καταστροφές σε όλους, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους

Εκεχειρία και μετά διεθνής δύναμη του ΟΗΕ στη Γάζα; Ενα αρρωστημένο αστείο που θα επιφέρει μόνο περισσότερο θάνατο και καταστροφές σε όλους, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους

– Οταν το λαμπρό σώμα των δημοσιογράφων λειτουργεί σαν να είναι οι «στενογράφοι» των τρομοκρατών της #Χαμάς, και απλώς επαναλαμβάνουν τα ψέματά τους: Υπόθεση με το νοσοκομείο της Γάζας Ahli Arab και τους ανύπαρκτους 471 νεκρούς

Οταν το λαμπρό σώμα των δημοσιογράφων λειτουργεί σαν να είναι οι «στενογράφοι» των τρομοκρατών της #Χαμάς, και απλώς επαναλαμβάνουν τα ψέματά τους: Υπόθεση με το νοσοκομείο της Γάζας Ahli Arab και τους ανύπαρκτους 471 νεκρούς

– Το Υπουργείο Προπαγάνδας της #Χαμάς απλά κατασκευάζει στατιστικά στοιχεία για τους αριθμούς θυμάτων, από την κοιλιά του (και οι χρήσιμοι ηλίθιοι των δυτικών ΜΜΕ απλά τα αναπαράγουν): Οι αποδείξεις

Το Υπουργείο Προπαγάνδας της #Χαμάς απλά κατασκευάζει στατιστικά στοιχεία για τους αριθμούς θυμάτων, από την κοιλιά του (και οι χρήσιμοι ηλίθιοι των δυτικών ΜΜΕ απλά τα αναπαράγουν): Οι αποδείξεις

– Η αντισημιτική συκοφαντία για τον αρχιραβίνο Col. Eyal Karim του IDF και ο φετφάς της Χαμάς και των κληρικών της Γάζας για τους σαδιστικούς βιασμούς κατά την σφαγή της 7η Οκτωβρίου

Η αντισημιτική συκοφαντία για τον αρχιραβίνο Col. Eyal Karim του IDF και ο φετφάς της Χαμάς και των κληρικών της Γάζας για τους σαδιστικούς βιασμούς κατά την σφαγή της 7η Οκτωβρίου

– Όταν πρόκειται για τη Χαμάς, οι ιστορικοί ξεχνούν τους κανόνες της ακαδημαϊκής διδακτικής τεκμηρίωσης: Ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ διαπράττει δήθεν «γενοκτονία» και «εθνοκάθαρση», χωρίς οι ισχυρισμοί αυτοί να θεμελιώνονται στην πραγματικότητα

Όταν πρόκειται για τη Χαμάς, οι ιστορικοί ξεχνούν τους κανόνες της ακαδημαϊκής διδακτικής τεκμηρίωσης: Ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ διαπράττει δήθεν «γενοκτονία» και «εθνοκάθαρση», χωρίς οι ισχυρισμοί αυτοί να θεμελιώνονται στην πραγματικότητα

– Οι Παλαιστίνιοι Χριστιανοί ηγέτες είναι αντισημίτες, τόσο σε θεολογικό, όσο και σε πολιτικό, αλλά και σε βαθιά συναισθηματικό επίπεδο: Τι είναι το «Kairos Palestine Document»

Οι Παλαιστίνιοι Χριστιανοί ηγέτες είναι αντισημίτες, τόσο σε θεολογικό, όσο και σε πολιτικό, αλλά και σε βαθιά συναισθηματικό επίπεδο: Τι είναι το «Kairos Palestine Document»

– Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ παλαιστινιακής και εβραϊκής βίας στη Δυτική Όχθη: Οι Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων «εξτρεμιστών εποίκων», δεν ξυπνούν το πρωί σκεπτόμενοι πώς να βγουν και να δολοφονήσουν αθώους Παλαιστίνιους πολίτες.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ παλαιστινιακής και εβραϊκής βίας στη Δυτική Όχθη: Οι Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων «εξτρεμιστών εποίκων», δεν ξυπνούν το πρωί σκεπτόμενοι πώς να βγουν και να δολοφονήσουν αθώους Παλαιστίνιους πολίτες.

– Ενας νέος αντισημιτικός ‘λίβελος του αίματος’, πιθανόν με ένα ακόμη πιο σκοτεινό παρασκήνιο: Μήπως η Χαμάς εκτελεί κατοίκους της Γάζας, ίσως αντιφρονούντες, φορώντας στολές του IDF;

Ενας νέος αντισημιτικός ‘λίβελος του αίματος’, πιθανόν με ένα ακόμη πιο σκοτεινό παρασκήνιο: Μήπως η Χαμάς εκτελεί κατοίκους της Γάζας, ίσως αντιφρονούντες, φορώντας στολές του IDF;

– Στ’ αλήθεια, τώρα, αγαπητοί μου ‘αντισιωνιστές’, πιστέψατε το ψέμα με τον ισχυρισμό πως δήθεν «η Χαμάς είναι δημιούργημα του #Ισραήλ».

Στ’ αλήθεια, τώρα, αγαπητοί μου ‘αντισιωνιστές’, πιστέψατε το ψέμα με τον ισχυρισμό πως δήθεν «η Χαμάς είναι δημιούργημα του Ισραήλ».

– Η «επίσημη» πηγή για τους αριθμούς απωλειών στη #Γάζα, το λεγόμενο «Gaza Government Media Office», το οποίο αναπαράγουν χωρίς κανένα έλεγχο ΜΜΕ, πολιτικοί, διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ, είναι μόνο ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Telegram

Η «επίσημη» πηγή για τους αριθμούς απωλειών στη #Γάζα, το λεγόμενο «Gaza Government Media Office», το οποίο αναπαράγουν χωρίς κανένα έλεγχο ΜΜΕ, πολιτικοί, διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ, είναι μόνο ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Telegram

– Τι σημαίνει, λοιπόν, το διαβόητο κάλεσμα ‘Globalize the intifada’; Καλεί για τη γενοκτονία των Εβραίων ή όχι;
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2024/01/06/does-globalize-the-intifada-mean-genocide-to-all-jews-of-course/


Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε τα 9 πιο σημαντικά websites που τεκμηριώνουν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας την ανείπωτη σφαγή της 7/10:

Κάντε την bookmark:

Τίτλος: ALL Massacre documentation websites στις 11/01/2024

– HAMAS MASSACRE
https://saturday-october-seven.com/#/civilsettlements/photos

– Hamas freedom fighters | Free Palestine
https://www.hamas.com/

– Hamas Massacre – October 2023
https://www.hamas-massacre.net/

– Hamas Is Isis
https://hamasisisis.co/content/

– October 7th 2023 – Hamas’s unprecedented assault on Israeli communities
https://oct7th.org/

– This is Hamas
https://www.thisishamas.com/

– Mapping the Massacres
https://oct7map.com/

– Eyewitness & Survivor Stories from the Massacre in Israel | October7
https://www.october7.org/

– The State of Israel has left the group
https://yediot.webflow.io/7days/nir-oz-community-chat

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Κι αυτά:

[Προσωρινή Ανάλυση #1: Μέσα στην αμηχανία τους που τους χτύπησε κατακέφαλα όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με την βαρβαρότητα της #Χαμάς στη σφαγή της 7/10, οι «αντισιωνιστές» ξεκίνησαν μια νέα μάντρα. Αφού λοιπόν, θα προσποιηθούν πως δήθεν «την καταδικάζουν» (τώρα, μόνο, αλλά αν τους ρωτήσετε να σας δείξουν κάποια παλιά τους ανάρτηση που να την δείχνουν αρνητικά, ξέρετε τι θα πάρετε), λένε κατόπιν πως δήθεν «η Χαμάς είναι δημιούργημα του #Ισραήλ».
Και συνήθως ποστάρουν σαν «απόδειξη» τα εξής δύο άρθρα:


[Προσωρινή Ανάλυση #21: Η η τακτική «των ανθρώπινων ασπίδων» που δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί από εθνικό απελευθερωτικό κίνημα αλλά μόνο από φασίστες εισβολείς. Ποτέ ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα δεν θα έριχνε πυρά σε τακτικό στρατό εισβολής, και μάλιστα πυρά όλμων, μέσα ή δίπλα από κατοικούμενα σπίτια και σε αστικές περιοχές με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει απάντηση με ακόμα πιο βαριά πυρά. Γι αυτό οι αντάρτικοι και οι τακτικοί αμυντικοί στρατοί πολεμάνε στο ύπαιθρο ή όταν χρειαστεί αδειάζουν τα χώρια, ακόμα και τις πόλεις, όταν χρειάζεται να πολεμήσουν εχθρικούς στρατούς. Οι γενοκτόνοι τρομοκράτες σωβινιστές της #Χαμάς και της Χεζμπολάχ δεν είναι, ασφαλώς, εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα, σε καμιά πιθανή εκδοχή.]


[Προσωρινή Ανάλυση #22: Η γενοκτονική #Χαμάς αρνείται, μαζί με την ύπαρξη του Ισραήλ και την ύπαρξη ενός παλαιστινιακού κράτους δίπλα στο Ισραήλ.


[Προσωρινή Ανάλυση #23: Ας μιλήσουμε για τον άλλο μεγάλο παίκτη στην πρόσφατη καθαρά αντισημιτική και αιμοδιψή ακατανόητη επίθεση των #Χαμάς Einsatzgruppen, μια επίθεση επιλογή των ελίτ των Παλαιστινίων.
Η Ισλαμική Τζιχάντ (Palestinian Islamic Jihad, PIJ)
Αυτή, λοιπόν, σε αντίθεση με τη Φατάχ και τη Χαμάς, δεν συμμετέχει καθόλου σε πολιτικές διαδικασίες. Υπάρχει μόνο για να σκοτώνει Εβραίους.


[Προσωρινή Ανάλυση #24: Στη συνέντευξή του, ο ηγέτης της #Χαμάς ομολογεί:
– «Το κάναμε για τα πρωτοσέλιδα».


[Προσωρινή Ανάλυση #25: Διαβάστε μετάφραση που έκανε φίλος της σελίδας στο πολύ καλό άρθρο της Haaretz με τίτλο «Πώς μπορούν «αριστεροί» να επευφημούν τις φρικαλεότητες της #Χαμάς κατά Ισραηλινών αμάχων ως «Παλαιστινιακή Αντίσταση;»»


[Προσωρινή Ανάλυση #26: Επιτέλους, για πρώτη φορά, ας ακούσουμε τους (διπλά καταπιεσμένους) Παλαιστίνιους, να μας πουν τι ακριβώς θέλουν:


[Προσωρινή Ανάλυση #27: Μαθήματα για τα ΜΜΕ από τις επιχειρήσεις παραπληροφόρησης της #Χαμάς:
Επειδή γνωρίζουμε καλά πως διαβάζουν εδώ και άνθρωποι των ΜΜΕ (για να βλέπουν την «άλλη πλευρά», ας πούμε, τρομάρα τους), έχουμε δυο λέξεις γι’ αυτούς, με αφορμή το φιάσκο με τους δήθεν «500 νεκρούς στο νοσοκομείο»:
Υπάρχουν πολλά μαθήματα εδώ για εσάς και για όσους εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης.


[Προσωρινή Ανάλυση #28: Ξέρουμε ότι το «πολιτικά ορθό» πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε «Η Χαμάς δεν είναι όλοι οι Παλαιστίνιοι, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν υποστηρίζουν τα εγκλήματα πολέμου της #Χαμάς, κλπ. κλπ.»
Αλλά, σαν κάποιοι που παρακολουθούν (όσο μπορούμε) και τα παλαιστινιακά και ευρύτερα αραβικά ΜΜΕ εδώ και χρόνια (και όχι μόνο στα αγγλικά που μιλάνε τη γλώσσα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ειρήνης», αλλά κυρίως στα αραβικά), δεν έχουμε δει ακόμη ένα άρθρο ή ένα op-ed παλαιστινιακής εφημερίδας που να καταδικάζει το όργιο της Χαμάς με τους βιασμούς, τις δολοφονίες, τις βρεφοκτονίες, τα βασανιστήρια, τους ακρωτηριασμούς και όλα τα πιο ανείπωτα εγκλήματα. Ούτε ένα.


[Προσωρινή Ανάλυση #29: Απλά πράγματα.
Το αίμα των αμάχων είναι στα χέρια της #Χαμάς και μόνο της Χαμάς. Το #Ισραήλ, κάθε απόφαση που παίρνει είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο, τη Συνθήκη της Γενεύης και τα ήθη και έθιμα πολέμου, και έχει πλήθος νομικών που εξετάζει κάθε πτυχή και κάθε πιθανή συνέπεια.
Η #Χαμάς είναι εκείνη που δεν σέβεται τίποτα και πολεμάει κάνοντας αποκλειστικά και μόνο εγκλήματα πολέμου.
Κι όμως, κανείς δεν την καθιστά υπόλογη, ούτε την απειλούν για τίποτα, όπως πχ να περάσει Διεθνές Δικαστήριο.


[Προσωρινή Ανάλυση #30: Το blueprint από ένα νέο Ολοκαύτωμα: The 7/10 Massacre: Unveiling a Sinister Plan:


[Προσωρινή Ανάλυση #31: Το ψέμα με τα υποτιθέμενα «σχέδια εθνοκάθαρσης» του #Ισραήλ που δήθεν έφεραν στο φως τα «αντισιωνιστικά» σάιτ Mondoweiss τον Οκτώβριο του 2023


[Προσωρινή Ανάλυση #32: The Jabalya Case (Υπόθεση Jabalya): Οχι, δεν τρελάθηκε ξαφνικά το #Ισραήλ, και είπε «ας πάμε τώρα να σκοτώσουμε καμπόσους αμάχους». Μην πιστεύετε την προπαγάνδα της γενοκτονικής #Χαμάς.


[Προσωρινή Ανάλυση #33: Χάρτης των ισραηλινών επιθέσεων δείχνει ότι οι στόχοι του #Ισραήλ είναι τα τούνελ και όχι οι άμαχοι.
Το 2021, η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν 500 χιλιόμετρα τούνελ κάτω από τη Γάζα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας Ιρανός στρατηγός ισχυρίστηκε ότι η Χαμάς έχει 400 χιλιόμετρα τούνελ μόνο στη βόρεια Γάζα. Εάν αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, αυτό σημαίνει ότι το σύστημα σηράγγων της Χαμάς είναι διπλάσιο από αυτό του μετρό της Νέας Υόρκης, 233 χλμ. σηράγγων. Και η Νέα Υόρκη διπλάσια από τη Γάζα.
Το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα έναν χάρτη του «μετρό» της Γάζας το 2021 που δείχνει πού ήταν οι κύριες σήραγγες. Οι New York Times δημοσιεύουν τους δικούς τους χάρτες για το ποια τμήματα στη Γάζας έχουν πληγεί από αεροπορικές επιδρομές με βάση δορυφορικές εικόνες.
Και για το βόρειο τμήμα της Γάζας, οι δύο χάρτες είναι εντυπωσιακά όμοιοι:


[Προσωρινή Ανάλυση #34: Πιστεύουμε, έχετε όλοι δει το βίντεο με τους νεκρούς στον αυτοκινητοδρόμο. Μη γελιέστε, πρόκειται για έναν ακόμη ‘λίβελο του αίματος’.


[Προσωρινή Ανάλυση #35: Όταν οι γενοκτόνοι αντισημίτες τύραννοι σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι τους, πιστέψτε τους: Hamas and the Rise of Hitler and the Policy of Appeasement


[Προσωρινή Ανάλυση #36: Προσέξατε ότι στη σφαγή της 7/10, οι γενναίοι των #Χαμάς Einsatzgruppen δεν είχαν μαζί τους ΟΥΤΕ ΜΙΑ σημαία της Παλαιστίνης, ως όφειλαν, αν ήταν «εθνικοαπελευθερωτικό χτύπημα» όπως σας παραμυθιάζουν οι χρήσιμοι δυτικοί ηλίθιοι;
Είχαν μόνο σημαίες του ISIS, της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ.
Και ξέρετε γιατί; Επειδή η γενοκτονική #Χαμάς αρνείται, μαζί με την ύπαρξη του Ισραήλ και την ύπαρξη ενός παλαιστινιακού κράτους δίπλα στο Ισραήλ.


[Προσωρινή Ανάλυση #37: Πληθαίνουν, πλέον, οι αποδείξεις πως το #Κρεμλίνο και ο #Λαβρόφ, άρα και ο #Πούτιν προσωπικά γνώριζαν για την επικείμενη σφαγή της 7/10, την οποία όχι μόνο ευλόγησαν αλλά και βοήθησαν με όπλα, εκπαίδευση (ακόμη και με τους μισθοφόρους #Wagner, σύμφωνα με κάποιες πηγές), και οπωσδήποτε προσβλέπουν και σε συνέχεια.
Οτι η γενοκτονική μεσαιωνική τρομοκρατική αντισημιτική οργάνωση είναι το pet της Μόσχας ήταν κάτι που το γνωρίζουν κι οι πέτρες. Ο βαθμός εμπλοκής, όμως της #Ρωσίας στην αδιανόητη σφαγή όλο και γίνεται πιο ορατή, όσο πληαθαίνουν οι αποδείξεις.


[Προσωρινή Ανάλυση #38: Γνωρίζετε γιατί η #Χαμάς με τόση επιμέλεια παίρνει ομήρους (και τους διαπομπεύει στους δρόμους, αλλά αυτό είναι για εσωτερική κατανάλωση);
Επειδή γνωρίζει ότι οι Εβραίοι δίνουν τόση μεγάλη σημασία στη ζωή, ακόμη και μετά τον θάνατο κάποιου, ώστε να πληρώσουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντίτιμο για να πάρουν έναν αιχμάλωτο (ή ένα πτώμα πίσω):
Κι έτσι συμβαίνουν συμφωνίες μεταξύ Παλαιστινίων-Ισραήλ, ένα άτομο (ίσως και νεκρό) για 1.500 κρατούμενους Αραβες:
Και βέβαια, πολλοί από τους αποφυλακισμένους σε τέτοιες συμφωνίες, ξανασυλλαμβάνονται και ξαναπηγαίνουν στη φυλακή επειδή συνεχίζουν αμέσως τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες, δηλαδή επειδή συνεχίζουν να σκοτώνουν Εβραίους με το ίδιο πάθος.

[Προσωρινή Ανάλυση #39: Το Ισραήλ δεν σκοτώνει «χιλιάδες επί χιλιάδων» αμάχων. Οι στρατιώτες του εμπλέκονται σε μια σκληρή μάχη με τη Χαμάς σε ένα μέρος όπου ζει πολύς κόσμος.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ανθρώπων που πεθαίνουν στον πόλεμο και του «αυτοί οι Εβραίοι να σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους». Πρόκειται για τον γνωστό ‘λίβελο του αίματος’. Οχι, οι εβραίοι είναι άνθρωποι σαν όλους μας, δεν ενδιαφέρονται για πόλεμο περισσότερο από ό,τι ενδιαφέρεται το Βέλγιο ή Νέα Ζηλανδία, και αναγκάζεται να διατηρεί στρατό μόνο για να απαντάει στις σκληρές προσπάθειες εξόντωσης του από δεκάδες εχθρικά κράτη, 330 εκατομμύρια μουσουλμάνους και δεκάδες τρομοκρατικές οργανώσεις ορκισμένες στην εξόντωσή του -κι αυτό συμβαίνει πολύ πριν γίνει κράτος, αλλά και σε 8 μεγάλους πολέμους και πολλούς μικρότερους από το 1948. Το Ισραήλ μόνο αμύνεται, επειδή δεν το αφήνουν ήσυχο.

[Προσωρινή Ανάλυση #40: Για όποιον/α δεν το έχει καταλάβει ακόμα, να το πούμε απλά:
1.
Κατάρ = Χαμάς = UNRWA = Al Jazeera
2.
Έλεγχος των παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης και των σχολείων = διδάσκουν τους Παλαιστίνιους να μισούν τους Εβραίους
3.
Οι Αραβες/Παλαιστίνιοι/Ιράν (με τη βοήθεια της Ρωσίας τώρα) κάνουν συνεχώς πολέμους εναντίον του Ισραήλ = Παλαιστίνιοι υποφέρουν από πολέμους = διεθνής βοήθεια
4.
Κατάρ, ηγέτες της Χαμάς, υπηρεσίες και στελέχη ΟΗΕ και ΜΚΟ έχουν για επάγγελμα τη δαιμονοποίηση του #Ισραήλ = κερδίζουν δισεκατομμύρια
Bonus Track:
Στον πίνακα, ο ρόλος της Ρωσίας
Κατανοητόν τώρα;

[Προσωρινή Ανάλυση #41: Πολλοί ρωτούν «ποιο είναι το σχέδιο για την μεταπολεμική #Γάζα;». Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει την ερώτηση τώρα. Οι Σύμμαχοι δεν είχαν «σχέδιο» για την μεταπολεμική Γερμανία ή την μεταπολεμική Ιαπωνία όταν πολεμούσαν τον άξονα του Χίτλερ. Αλλά το βρήκαν στην πορεία. Νο #1 προτεραιότητα, η αποστρατικοποίηση και η αποναζιστικοποίηση της Γάζας, ακριβώς όπως έγινε στην μεταπολεμική Γερμανία. Το Ισραήλ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στο να «κατακτήσει» την Γάζα, δεν ενδιαφέρεται για εδάφη, δεν πρόκειται να φορολογήσει τους Γαζιανούς ή να τους «εκμεταλλευτεί» με κανέναν τρόπο, ούτε φυσικά να στήσει «απαρτχάιντ» […]
Το Ισραήλ ενδιαφέρεται μόνο να αφαιρέσει από τη #Χαμάς την δυνατότητά της να σκοτώνει Εβραίους.

[Προσωρινή Ανάλυση #42: Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση από μια ζωντανή συζήτηση στο Twitter στα αραβικά, η οποία διοργανώθηκε από πολλούς Παλαιστίνιους αντιφρονούντες και ακτιβιστές, πολλοί από την #Γάζα, με τίτλο: «Οι προοπτικές της Γάζας συντρίβουν τις απόψεις των Μουτζαχεντίν του Twitter». Ξέσπασαν κατά της #Χαμάς και προσέφεραν τις απόψεις τους σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα. Βασικά σημεία: Οι απόψεις τους για την κατάσταση στη Γάζα ήταν πολύ σημαντικές: Ακούστε τους, είναι σημαντικό:

[Προσωρινή Ανάλυση #43:
Η αναλογία μαχητών προς αμάχους σε Λίβανο και Συρία αποδεικνύει ότι η #Χαμάς λέει ψέματα για τη #Γάζα
Στο Λίβανο και τη Συρία, οι τρομοκρατικές ομάδες δεν προσπαθούν να το κρύψουν όταν τα μέλη τους γίνονται «μάρτυρες» από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, όπως κάνει η Χαμάς για λόγους δημοσιότητας.
Ποιος είναι λοιπόν ο απολογισμός των τρομοκρατών έναντι των αμάχων που σκοτώθηκαν από τις 7 Οκτωβρίου βόρεια των συνόρων του Ισραήλ;
Συμπεριλαμβανομένης της σημερινής ημέρας, 155 μέλη λιβανέζικων ένοπλων ομάδων έχουν σκοτωθεί, μαζί με 23 πολίτες. Αυτό είναι 87% μαχητές. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι στο Λίβανο, όπως και με τη Χαμάς στη Γάζα, η Χεζμπολάχ κρύβει ρουκέτες σε περιοχές αμάχων, χρησιμοποιώντας ανθρώπους ως ανθρώπινες ασπίδες.
Στη Συρία, 80 μαχητές έχουν σκοτωθεί, μαζί με 5 αμάχους. Αυτό σημαίνει 94% μαχητές.
Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν τη φροντίδα του Ισραήλ να αποφύγει τις απώλειες αμάχων. Και όταν είναι αναπόφευκτες, αυτό συμβαίνει επειδή ο εχθρός χρησιμοποιεί τους αμάχους για να προστατευτεί.

[Προσωρινή Ανάλυση #44
– Και έτσι τα θύματα του ρατσιστικού τρόμου μετονομάζονται σε ‘ρατσιστές τρομοκράτες’.
– Οι άνθρωποι των οποίων τα κιμπούτζ εκκαθαρίστηκαν εθνοτικά προσβάλλονται ως ‘ethnic cleansers’.
– Το έθνος που είδε τον αφανισμό ολόκληρων οικογενειών δυσφημείται ως ΄εξολοθρευτής και γενοκτόνος’.

[Προσωρινή Ανάλυση #45:
Θα σας πω κάτι εξωπραγματικά τρελό τώρα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο hoax των ημερών, αν όχι του έτους:
Το γνωρίζετε ότι η «επίσημη» πηγή για τους αριθμούς απωλειών στη #Γάζα, το λεγόμενο «Gaza Government Media Office» είναι μόνο ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Telegram;

 


Θυμίζουμε:

Η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ:
– Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)

Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)

Ολα τα άρθρα βρίσκονται κάτω από το tag:
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/category/palestinian-lessons-101/

– Και η ‘μη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση-‘Μάθημα’ από τα ‘Palestinian Lessons 101:
Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/101-palestinian-lessons/


Σχολιάστε