Facebook, 27/10/2023: Το Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ «disaccociates itself and does not in any way agree with its content.». Crystal clear.

Το ίδρυμα Rosa Luxemburg Stiftung και η γερμανική κυβέρνηση αδειάζουν τον καθηγητή Κοσματόπουλο που χρησιμοποίησε project το οποίο χρηματοδοτεί το ίδρυμα (DecolonizeHellas) με αντισημιτικό τρόπο, με σκοπό να εξυμνήσει την τρομοκρατία, να αρνηθεί την σφαγή της 7/10/2023 στο Ισραήλ από τη γενοκτονική #Χαμάς και να χειροκροτήσει τις σφαγές 1.300 και την ομηρία 200 Εβραίων μόνο επειδή γεννήθηκαν Εβραίοι:

Το ίδρυμα Rosa Luxemburg Stiftung και η γερμανική κυβέρνηση αδειάζουν τον καθηγητή Κοσματόπουλο που χρησιμοποίησε project το οποίο χρηματοδοτεί το ίδρυμα (DecolonizeHellas) με αντισημιτικό τρόπο, με σκοπό να εξυμνήσει την τρομοκρατία, να αρνηθεί την σφαγή της 7/10/2023 στο Ισραήλ από τη γενοκτονική #Χαμάς και να χειροκροτήσει τις σφαγές 1.300 και την ομηρία 200 Εβραίων μόνο επειδή γεννήθηκαν Εβραίοι:

Facebook, 27/10/2023: Το Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ «disaccociates itself and does not in any way agree with its content.». Crystal clear.

Facebook, 27/10/2023: Το Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ «disassociates itself and does not in any way agree with its content.». Crystal clear.

Ας δούμε την ιστορία από την αρχή: 
Αμέσως μετά τη σφαγή της 7/10, στο project DecolonizeHellas, το οποίο χρηματοδοτείται από το το ίδρυμα Rosa Luxemburg Stiftung και τη γερμανική κυβέρνηση, εμφανίστηκε ένα πολύ σκληρό φιλοτρομοκρατικό κείμενο:

Πρόκειται για ένα ανισόρροπο κείμενο, μετάφραση από το σκληρό «αντισιωνιστικό» Mondoweiss, που αποκλείεται κάποιος να το διαβάσει μέχρι το τέλος.

Εξυμνεί την τρομοκρατία, αρνείται την σφαγή της 7/10/2023 στο Ισραήλ από τη γενοκτονική #Χαμάς και χειροκροτεί τις σφαγές Εβραίων μόνο επειδή γεννήθηκαν Εβραίοι. Δικαιολογεί και επευφημεί την γενοκτονική αντισημιτική οργάνωση #Χαμάς (που, υπόψη, θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση και από την ΕΕ) για όλες της τις πράξεις.

Αρχίζει έτσι

– «Νωρίς το Σάββατο στις 7 Οκτωβρίου η παλαιστινιακή αντίσταση ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου αποαποικιοκρατική επιχείρηση [1], εκτοξεύοντας πάνω από 5.000 ρουκέτες, σπάζοντας την πολιορκία 16+ ετών, διεισδύοντας σε αρκετούς παράνομους οικισμούς ισραηλινών εποίκων, παίρνοντας πίσω κλεμμένα παλαιστινιακά εδάφη, στοχεύοντας και αιχμαλωτίζοντας αμέτρητους αποικιακούς εποίκους με στολές ή με πολιτικά ρούχα. Η επιχείρηση που ονομάστηκε «Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα» έγινε ως αντίποινα για τις επαναλαμβανόμενες σιωνιστικές επιδρομές και παραβιάσεις του τεμένους Αλ-Άκσα, τις επιθέσεις σε Παλαιστίνιες γυναίκες και τη δολοφονία πάνω από 700 Παλαιστινίων μέχρι στιγμής από τις αρχές του έτους […]»

Project DecolonizeHellas Να απο-αποικιοποιήσουμε την Hellas: Η αρχή σκληρού αντισημιτικού κειμενου, Οκτώβριος 2023

Project DecolonizeHellas Να απο-αποικιοποιήσουμε την Hellas: Η αρχή σκληρού αντισημιτικού κειμενου, Οκτώβριος 2023


Το κείμενο βρίσκεται εδώ (σε αντίγραφο, ασφαλώς, δεν χαρίζουμε κλικ):

Υπόψη, τον μεταφραστή αυτόν τον συναντάμε και σαν συγγραφέα ενός βιβλίου με τίτλο «Αντιμασονισμός: Ενέργειες και κείμενα κατά του ελευθεροτεκτονισμού στον ελληνόφωνο χώρο απότο 1749 μέχρι σήμερα»«, εκδόσεις Οδός Πανός, 2017

Βιβλίο του Στάθη Παπασταθόπουλου με τίτλο «Αντιμασονισμός: Ενέργειες και κείμενα κατά του ελευθεροτεκτονισμού στον ελληνόφωνο χώρο απότο 1749 μέχρι σήμερα», εκδόσεις Οδός Πανός, 2017. Καθόλου αντισημιτικό δεν φαίνεται.

Βιβλίο του Στάθη Παπασταθόπουλου με τίτλο «Αντιμασονισμός: Ενέργειες και κείμενα κατά του ελευθεροτεκτονισμού στον ελληνόφωνο χώρο απότο 1749 μέχρι σήμερα», εκδόσεις Οδός Πανός, 2017. Καθόλου αντισημιτικό δεν φαίνεται.


Αν αυτοί οι άνθρωποι, ο καθηγητής Νικόλας Κοσματόπουλος (ο ίδιος που το 2019 έλεγε πως είναι «προβληματική η απαίτηση καταδίκης του αντισημιτισμού ως προϋπόθεσης συστράτευσης στο διεθνές κάλεσμα των ιθαγενών ενάντια στην κατοχή»)

Νικόλας Κοσματόπουλος «Είναι προβληματική η απαίτηση καταδίκης του αντισημιτισμού ως προϋπόθεσης συστράτευσης στο διεθνές κάλεσμα των ιθαγενών ενάντια στην κατοχή», Εφημερίδα των Συντακτών, 22/04/2019

Νικόλας Κοσματόπουλος «Είναι προβληματική η απαίτηση καταδίκης του αντισημιτισμού ως προϋπόθεσης συστράτευσης στο διεθνές κάλεσμα των ιθαγενών ενάντια στην κατοχή», Εφημερίδα των Συντακτών, 22/04/2019


… και οι Στάθης Παπασταθόπουλος και Βαγγέλης Πούλιος, το έκαναν με δικά τους χρήματα, κανένα ζήτημα. Δικαιώμά τους να πιστεύουν ακόμη και ότι η Χαμάς είναι ο Ερυθρός Σταυρός που σώζει ζωές ή ο Στρατός της Σωτηρίας.

Το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που διακινούν το αντισημιτικό κείμενο με χρήματα από το ίδρυμα Rosa Luxemburg Stiftung και την γερμανική κυβέρνηση.

Project DecolonizeHellas Να απο-αποικιοποιήσουμε την Hellas: Το "About" ("Σχετικά"): με την υποστήριξη Ιδρυμα Rosa Luxemburg

Project DecolonizeHellas Να απο-αποικιοποιήσουμε την Hellas: Το «About» («Σχετικά»): με την υποστήριξη Ιδρυμα Rosa Luxemburg


Οπως υπάρχει και συνέχεια, που καταδεικνύει σε όλο του το μέγεθος τον αντισημιτικό τρόπο σκέψης των ανθρώπων αυτών.

Μόλις κάποιοι συνεπείς ενάντιοι του αντισημιτισμού αντιλήφθησαν το θέμα αυτό, αμέσως το ανέδειξαν στα ΜΚΔ

Εδώ:

Κι εδώ

:

 

Με την ερώτηση:

– «Το ίδρυμα RosaLuxgr Rosa-Luxemburg-Stiftung και η γερμανική κυβέρνηση @germanyforeingoffice χρηματοδοτούν αυτό το σκληρό αντισημιτικό πρότζεκτ, που χειροκροτεί τις σφαγές Εβραίων μόνο επειδή γεννήθηκαν Εβραίοι από την #Χαμάς (που, υπόψη, θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση και από την ΕΕ) και δικαιολογεί και επευφημεί την γενοκτονική αντισημιτική οργάνωση για όλες της τις πράξεις;
Τι θα κάνετε γι’ αυτό Rosa-Luxemburg-Stiftung και γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα»

Κι εδώ:

English:

The German state finances people who praise terrorism and deny/praise the antisemitic #Hamas massacre on 7/10. This is the original slaughter praising pro-hamas article which some Greeks «academics» (paid by Rosa-Luxemburg-Stiftung and Germany in Greece) distribute:

Την επόμενη μέρα, ήρθε η απάντηση από τον Νικόλα Κοσματόπουλο: Αντί να υπερασπιστεί το κείμενό του, απειλεί με εξώδικα

– «Ο «αντιαποικιοκράτης» καθηγητής Νικόλας Κοσματόπουλος από το σκληρό αντισημιτικό Project decolonize Hellas που αποκαλύφτηκε χτες από το XYZ Contagion πως με λεφτά του γερμανικού δημοσίου χρηματοδοτούνται πρότζεκτ που χειροκροτάνε σφαγές Εβραίων μόνο επειδή γεννήθηκαν Εβραίοι, από τη Χαμάς (που, υπόψη, θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση και από την ΕΕ).. είναι και κοτ-κοτ-κοτ-κοτούλα. Με printscreen, ο θρασύδειλος.
«Streisand effect», you know φαιο-«κόκκινε»;»
[UPDATE: Επίσης, φαίνεται ότι ντρέπεται για αυτά που γράφει, και φοβάται ότι τώρα που θα τα δει το γερμανικό δημόσιο, μπορεί να πάθει κάτι, κι έτσι απειλεί με εξώδικα (εικόνα #2)]

2023-10-26-TWITTER, Nikolas Kosmatopoulos Νικόλας Κοσματόπουλος: « Εξώδικο on is way», με κοινοποίηση σε @RosaLuxgr @rosaluxglobal @RosaluxEuropa @GermanyDiplo @Bundeskanzler @OlafScholz @GermanyinGreece ο χαζούλης

2023-10-26-TWITTER, Nikolas Kosmatopoulos Νικόλας Κοσματόπουλος: « Εξώδικο on is way», με κοινοποίηση σε @RosaLuxgr @rosaluxglobal @RosaluxEuropa @GermanyDiplo @Bundeskanzler @OlafScholz @GermanyinGreece ο χαζούλης


και

2023-10-26-TWITTER - Nikolas Kosmatopoulos Νικόλας Κοσματόπουλος - Εξώδικο on is way (FULL with replies) προς @RosaLuxgr @rosaluxglobal @RosaluxEuropa @GermanyDiplo @Bundeskanzler @OlafScholz @GermanyinGreece. Διάνοια, μιλάμε. Τάγκαρε όσους δεν ήθελε να το δουν.

2023-10-26-TWITTER – Nikolas Kosmatopoulos Νικόλας Κοσματόπουλος – Εξώδικο on is way (FULL with replies) προς @RosaLuxgr @rosaluxglobal @RosaluxEuropa @GermanyDiplo @Bundeskanzler @OlafScholz @GermanyinGreece. Διάνοια, μιλάμε. Τάγκαρε όσους δεν ήθελε να το δουν.


Και αμέσως μετά, υπήρξε παρέμβαση και από τον γνωστό χάιμπαρ χάιμπΑρης για γιαχούντ ελληνικός βραχίονας του Υπουργείου Προπαγάνδας της Χαμάς και κρεμλινικό χαλκείο, υπάλληλο του Sputnik Hellas (παράρτημα του Russia Today) Κυριάκο Αρη Χατζηστεφάνου InfoWars:

Εγραψε στο Twitter/X, με τον γνωστό του τρόπο διαστρέβλωσης, συκοφαντίας και χοντροκομμένων ψεμάτων όπως πάντα:

– «Οι λογαριασμοί @XyzContagion και @ProtocolsWZion λειτουργούν ανοιχτά πλέον ως χαφιέδες της ισραηλινής πρεσβείας στοχοποιώντας πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους που καταδικάζουν τη γενοκτονία στη Γάζα.

 
2023-10-26-TWITTER Aris Chatzistefanou «Οι λογαριασμοί @XyzContagion και @ProtocolsWZion λειτουργούν ανοιχτά πλέον ως χαφιέδες της ισραηλινής πρεσβείας στοχοποιώντας πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους»

Αρης Χατζηστεφάνου (Aris Chatzistefanou) του Infowar, βαρυσήμαντη δήλωση, Τςιττερ, 26/10/2023: «Οι λογαριασμοί @XyzContagion και @ProtocolsWZion λειτουργούν ανοιχτά πλέον ως χαφιέδες της ισραηλινής πρεσβείας στοχοποιώντας πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους». Τι μας λες;


Για ποια «γενοκτονία» μιλάει; Το κείμενο των «ακαδημαϊκών» γράφτηκε αμέσως μετά τη σφαγή της 7/10, όταν δεν είχε υπάρξει καμία απάντηση από το Ισραήλ, και το αντικείμενό του ήταν αποκλειστικά η σφαγή, την οποία παρουσίαζε σαν «απελευθερωτικό εγχείρημα».

Η απάντηση εδώ:

– «Εμφανίστηκε & ο γνωστός υπάλληλος του ρώσικου Sputnik. Του διαφεύγει κάτι όμως. Το κείμενο των «ακαδημαϊκών» μόνο επευφημεί την σφαγή 7/10 της #Χαμάς & για τη #Γάζα δε λέει τίποτα αλλά σιγά μην αφήσουμε τώρα τέτοιες λεπτομέρειες να μας χαλάσουν ένα ωραίο παραμύθι
#NeverAgainIsNow»

 

… και η δική μας απάντηση, εδώ:

– «Βέβαια, το κείμενο των «πανεπιστημιακών» χειροκροτά μόνο για την σφαγή 7/10 & δεν αναφέρει τίποτα απολύτως για την «γενοκτονία #Γάζα» αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον γνωστό προπαγανδιστή στο PayRoll του Sputnik. Κι όποιος θέλει ας δει με τα μάτια του»

 

και ξανά:

– «Πέρα απ’τις αστειότητες για «ισραηλινή πρεσβεία» (στη γερμανική απευθυνθήκαμε) όποιος θέλει ας διαβάσει μόνος του το σκληρό αντισημιτικό κείμενο άρνησης & ταυτόχρονα επευφημίας της σφαγής της #Χαμάς 7/10 & ας μας πει αν μιλάει για τη «γενοκτονία στη #Γάζα»»
https://web.archive.org/web/20231025140829/https://decolonizehellas.org/as-arnithoume-epitelous-na-zitisoume-syngnomi-gia-tin-anthropinotita-ton-palaistinion/

 

Και μετά, ο σκληρός αντισημίτης Χατζηστεφάνου το συνέχισε, μάλιστα:

2023-10-27-ΤWITTER - Αρης Χατζηστεφάνου, απάντηση: «Χαφιέδες κυριολεκτική σημασία». Το γεγονός πως φέρει το βάρος της απόδειξης, δεν σημαίνει τίποτε, έτσι;

2023-10-27, TWITTER: Αρης Χατζηστεφάνου, απάντηση: «Χαφιέδες κυριολεκτική σημασία». Το γεγονός πως φέρει το βάρος της απόδειξης, δεν σημαίνει τίποτε, έτσι;

 
 
 

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Αυτή η μικρή ιστορία δείχνει τον «αντισιωνιστικό» (δηλαδή αντισημιτικό) βούρκο, σε όλο του το μεγαλείο. Μηδέν αναφορές στα θύματα, μηδέν αναφορές στους ομήρους. Ψέματα, διαστρεβλώσεις, μισές αλήθειες, συκοφαντίες, συνωμοσιολογία. Η αλήθεια που έσκασε στα μούτρα μας μετά την σφαγή της 7/10. Ολοι αυτοί περίμεναν να εκδηλωθούν, για να κακοποιήσουν άλλη μια φορά Εβραίους, μόνο επειδή γεννήθηκαν Εβραίοι.

Απομονώστε τους, είναι επικίνδυνοι.

[UPDATE: Την ώρα ακριβώς που γραφόταν το κείμενο αυτό, το Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, Τμήμα Ελλάδας, διά του διευθυντή του Friedrich Burschel, Director, απάντησε (λινκ), και με κοινοποίηση στο μητρικό Ιδρυμα, στην Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα και στο Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας (Rosa-Luxemburg-Stiftung , Germany in Greece, Auswärtiges Amt).
Και έφτυσε στα μούτρα τους αισχρούς αντισημίτες συκοφάντες. Εκπληκτικό!

Facebook, 27/10/2023: Το Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ «disaccociates itself and does not in any way agree with its content.». Crystal clear.

Facebook, 27/10/2023: Το Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ «disassociates itself and does not in any way agree with its content.». Crystal clear.


Bonus track: Εχουμε νικητές:
Διαβάστε αυτούς τους δύο εδώ:

2023-10-27-twitter, μια Despina Magkanari κι ένας Petros Diveris χαριετίζονται: «Οκ, τώρα είδα ότι τσέκαραν νωρίτερα από την Αθήνα το ακαδημαϊκό μου προφίλ. If you know what I mean». Αυτοί οι δυο τώρα, υποτίθεται είναι μορφωμένοι. Καλά λένε ότι ο Α/Σ τρόπος σκέψης σου κάνει το μυαλό πολτό. Συνωμοσιολογία, εβραιοσιωνιστικά λόμπι τους κυνηγάνε, η έλλειψη αποδείξεων αποτελεί απόδειξη (πχ όλοι ξέρουν πως είμαστε Θεσσαλονίκη), ζόφος, παράνοια, μίσος

2023-10-27-twitter, μια Despina Magkanari κι ένας Petros Diveris χαριετίζονται: «Οκ, τώρα είδα ότι τσέκαραν νωρίτερα από την Αθήνα το ακαδημαϊκό μου προφίλ. If you know what I mean». Αυτοί οι δυο τώρα, υποτίθεται είναι μορφωμένοι. Καλά λένε ότι ο Α/Σ τρόπος σκέψης σου κάνει το μυαλό πολτό. Συνωμοσιολογία, εβραιοσιωνιστικά λόμπι τους κυνηγάνε, η έλλειψη αποδείξεων αποτελεί απόδειξη (πχ όλοι ξέρουν πως είμαστε Θεσσαλονίκη), ζόφος, παράνοια, μίσος


Διαβάστε, επίσης:
– Αρης Χατζηστεφάνου και InfoWar: Ο Ελληνας ZOG και το ελληνικό Der Sturmer

Αρης Χατζηστεφάνου και InfoWar: Ο Ελληνας ZOG και το ελληνικό Der Sturmer


– Παλαιότερα έργα του InfoWar των Fake News και του disinformation, από το χάιμπαρ-χάιμπαρ για γιαχούντ War on Info και (από τις αρχές του 2019) κρεμλινικό φερέφωνο του Πούτιν, αφού γράφει πλέον και για το ρωσικό χαλκείο Sputnik Hellas, εδώ:

Κι αν πραγματικά αντέχει κάποιος αυτό το μίσος και το αντισημιτικό δηλητήριο, εδώ υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις που ασχοληθήκαμε με τον αντισημιτισμό του (καλύτερα από PC, για σμάρτφον/τάμπλετ δεν ξέρω αν δουλεύει):

Επίσης, στην ανάρτηση αυτή και στα σχόλια που ακολουθούν υπάρχουν ίσως τα άπαντα του αντισημίτη Χατζηστεφάνου


Θυμίζουμε:

Οδηγίες προς «αντισιωνιστή», με την ελπίδα να ξυπνήσει και να πάψει να είναι ρατσιστής εναντίον ενός μόνο λαού:

Αγαπητέ «αριστερε» «αντισιωνιστή», ξεκίνα από εδώ, και αν θέλεις, διάβασέ τα όλα, και τα υπόλοιπα εφτά, καθώς και τις «ενσωματωμένες» (embedded) αναρτήσεις εντός τους. Θα μάθεις πράγματα που αγνοούσες πλήρως και θα δεις την υπόθεση με νέα μάτια. Οπως ακριβώς ξυπνήσαμε κι εμείς, καθώς εκεί που είσαι, εσύ τώρα κάποτε βρισκόμασταν εμείς:

– Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2018/08/31/intro-101-palestinian-lessons/

– Οταν μιλάτε για «τον σιωνισμό», εννοείτε Εβραίους: Σύντομες απαντήσεις στα ζητήματα σιωνισμού, Ισραήλ, Παλαιστίνιων, αραβο-ισραηλινής διαμάχης, και ‘αντισιωνισμού’, δηλαδή αντισημιτισμού με σύγχρονο προσωπείο. Ενα θέμα τη φορά.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.365052967465548&type=3

– 28 σημαδιακές μέρες σε 30 χρόνια: Από τις 2 Νοεμβρίου 1917, Διακήρυξη Balfour, έως τις 29 Νοεμβρίου 1947, Partition Plan του ΟΗΕ:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390811624889682&type=3

– Ενα πολύ μεγάλο σοκ: Αρνηση του Ολοκαυτώματος και εξύμνηση του ναζισμού στο BDS και στην παλαιστινιακή κοινωνία
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.426172461353598&type=3

– Σχέσεις Νεοναζί & ‘παλαιστινιακής αντίστασης’: Συνεργασία Ναζισμού & ‘παλαιστινιακού’ σκοπού ενάντια σε Εβραίους. Τότε και τώρα.
https://www.facebook.com/notes/protocols-without-zion/399921517312026/

Μια σημείωση για τον Αντισημιτισμό (About)
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/about

Η εξίσωση ‘Σιωνισμός = Ναζισμός’ από τους αντισημίτες που πιστεύουν ότι δεν είναι αντισημίτες
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2017/02/19/antisemites-who-thin-of-themselves-as-non-racists/

Δικαιώματα, ‘αντι-Σιωνισμός’ και μοντέρνος αντισημιτισμός: Λίγες σκέψεις
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2017/01/03/rights-antizionism-and-modern-antisemitism/


Η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ:
– Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2018/08/31/intro-101-palestinian-lessons/

Ολα τα άρθρα βρίσκονται κάτω από το tag:
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/category/palestinian-lessons-101/

– Και η ‘μη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση-‘Μάθημα’ από τα ‘Palestinian Lessons 101:
Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/101-palestinian-lessons/



 

Σχολιάστε