Ο παλαιστινιακός κύκλος της βοήθειας και του τρόμου

«Ο φόνος Εβραίου εξαγνίζει»: Ενα σοκαριστικό ντοκιμαντέρ 30 λεπτών για τα κίνητρα των σφαγέων της #Χαμάς: Προειδοποίηση: πολύ σκληρές εικόνες

 

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα μετά τη σφαγή της 7/10 και την νόμιμη απάντηση του Ισραήλ,

Στην Ελλάδα, δύσκολα να βρεθούν άλλοι που να έχουν διαβάσει περισσότερα για την 7/10 από την σελίδα εδώ -και κυρίως να έχουν παρακολουθήσει ακόμη και τα σκληρότερα βίντεο.

Τα έργα της Χαμάς: Νεκροί, αιχμάλωτοι, τραυματίες, νεκρά παιδιά, σπίτια καμμένα, ρουκέτες (Hamas freedom fighters: Free Palestine: Operation Al-Aqsa Flood)

Τα έργα της Χαμάς: Νεκροί, αιχμάλωτοι, τραυματίες, νεκρά παιδιά, σπίτια καμμένα, ρουκέτες (Hamas freedom fighters: Free Palestine: Operation Al-Aqsa Flood)


Ομως, ακόμα κι εμείς δεν τα περιμέναμε τα παρακάτω.

Ενα πρόγραμμα ερευνητική δημοσιογραφίας του ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού Channel 13 News υλοποίησε ένα ντοκιμαντέρ 30 λεπτών, με μερικές άγνωστες πτυχές της σφαγής.

– Israeli documentary on October 7 Hamas-led attack, produced by Israel’s News 13 (English subtitles), 17/03/2024


Εκεί μάθαμε:

– ο λόγος που αποκεφάλιζαν Εβραίους και έβγαζαν και κρατούσαν στα χέρια τους την καρδιά ή το κεφάλι (κάποιες αναφορές μιλάνε και για συκώτια, να φανταστείτε), είναι αυτό το εξωφρενικό πράγμα: τους μαθαίνουν στην τζιχαντιστική κατήχηση ότι οι Εβραίοι, όχι μόνο αποτελούν βρωμιά για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, όχι μόνο τους θεωρούν πίθηκους και γουρούνια που πρέπει να εξαφανιστούν επειδή δήθεν «σκότωσαν τον προφήτη» (μη ρωτάτε «ποιον προφήτη«) και επειδή από τότε ισχυρίζονται ότι όλοι οι απόγονοί του Μωάμεθ είναι γυναίκες (απίστευτη προσβολή για ισλαμιστή που έχει μεγαλώσει στην κουλτούρα honour/shame). Τους διδάσκουν, επάνω σε όλα αυτά, πως ο Εβραίος είναι «αρρώστια» -ποιος άλλος το έλεγε αυτό; Ενας ημίτρελος σφαγέας με ένα μικρό μουστάκι, ε;


Και η αρρώστια δεν φεύγει αν απλά σκοτώσεις τον φορέα της. Στις ηλίθιες ιδεοληψίες τους, μπορεί να τον σκοτώσεις τον άνθρωπο, αλλά η νόσος παραμένει. Κι έτσι για να «καθαρίσεις» τη βρωμιά τελειωτικά, πρέπει να του βγάλεις την καρδιά. Μόνο τότε γίνεται σωστή δουλειά. Μόνο τότε υπάρχει «εξαγνισμός«. Και αυτός είναι ο λόγος που σκότωσαν και τα σκυλιά των ανθρώπων στα κιμπούτζ!

– είδαμε footage, όπου στις 7/10 το πρωί, στα τζαμιά της Γάζας, ακουγόταν από τα μεγάφωνα η χαρμόσυνη είδηση, πως εισέβαλλαν στα σπίτια των «εποίκων» και αποκεφάλισαν «εποίκους». Και μαζί, ο μουεζίνης, ιμάμης, σεΐχης, μουφτής, ότι στο διάολο είναι, παρακινούσε τους «απλούς πολίτες» της Γάζας να πάρουν ό,τι όπλο βρουν και να εισβάλλουν κι αυτοί για να ξεριζώσουν καρδιές απίστων.

«Αν έχετε τουφέκι, πάρτε το και σκοτώστε όποιον Εβραίο βρείτε. Αν όχι, πάρτε μαχαίρια, μπαλτάδες, σφυριά, αξίνες, τσάπες, φτυάρια, ό,τι υπάρχει και τρέξτε να σκοτώσετε γιαχούντ».

Και, φυσικά, οι «αθώοι πολίτες» της Γάζας, οι «απλοί Παλαιστίνιοι που δεν είναι #Χαμάς«, έτρεξαν με ενθουσιασμό. Αυτό ήταν ένα επόμενο κύμα εισβολέων. Συμμετείχαν έφηβοι και παιδιά ως 10 χρονών μικρά, γέροι με μπαστούνια, αλλά και γυναίκες και νεαρές κοπέλες και τηνέητζερ, που με αγαλλίαση έσπευσαν να δολοφονήσουν με τσάπες και κουζινόμαχαιρα γυναίκες, παιδιά, μωρά και ηλικιωμένους, έτρεξαν να κλέψουν και να κάνουν πλιάτσικο, σκοτώνοντας όποιον τύχαινε να βρεθεί μπροστά τους.

Πως αποκεφαλίζεις έναν άνθρωπο; Και με ποια λογική, βάζεις μετά το κεφάλι του σε μια σακούλα, σαν να είναι ένα τεμάχιο κρέας, και το πας πίσω στη Γάζα, το βάζεις σε ψυγείο μαζί με παγωτά, και το πουλάς για 10.000$ και ένα διαμέρισμα; (αυτή ακριβώς ήταν η συνηθισμένη αμοιβή για τους σφαγείς, που την διεκδίκησαν και απλοί «αθώοι πολίτες» της Γάζας)

Θυμηθείτε τι συνέβη: Η Χαμάς Hamas δολοφόνησε 1.200 και τραυμάτισε 6.900 ανθρώπους, 36 βρέφη και νήπια δολοφονήθηκαν, 240 πιάστηκαν όμηροι

Θυμηθείτε τι συνέβη: Η Χαμάς Hamas δολοφόνησε 1.200 και τραυμάτισε 6.900 ανθρώπους, 36 βρέφη και νήπια δολοφονήθηκαν, 240 πιάστηκαν όμηροι


 

– έχει μεγάλο ενδιαφέρον το θέατρο που παίζουν μερικοί Χαμασιώτες. Πως μπροστά στους πολυέμπειρους ανακριτές τους, επιχειρούν να τους ξεγελάσουν, πως δήθεν αυτοί δεν ήθελαν, αλλά τους πίεσαν, και αν τώρα, καταριούνται τη Χαμάς και τον Sinwar -ανοησίες! Δεν πείθουν κανένα.

– μιλάει μέσα ο τυχερός Γαζιανός, Yaron Avraham, τώρα ειδικός στο Ισλάμ, τον οποίο έχουμε δει κι άλλες φορές, εκείνος που προοριζόταν για μουτζαχεντίν, αλλά κάτι του έκανε κλικ και μπόρεσε να φύγει από το θρησκευτικό σχολείο, πριν γίνει ολοκληρωμένος τρομοκράτης. Οι εμπειρίες του είναι τρομακτικές. Η κακοποίηση των μικρών παιδιών από τους ιμάμηδες, πάμε ό,τι στοίχημα θέλετε, δεν πρέπει να έχει υπάρξει όρος στην ψυχιατρική και στην ψυχολογία που να την περιγράφει, και να αποδίδει σωστά όλες τις πρακτικές τους: Τους έβαζαν να κοιμούνται, να μελετούν, να τρώνε, να τα κάνουν όλα στο πάτωμα, διότι έπρεπε να συνηθίσουν στην ιδέα του θανάτου, όταν θα μπουν για πάντα στη γη, και η ψυχή τους θα ανεβεί στους ουρανούς. Τους έβαζαν, μικρά παιδιά, του Δημοτικού, να σκάβουν τους τάφους τους και να μπαίνουν μέσα, σαν καθημερινή άσκηση για να αγαπήσουν τον θάνατο. Μια νύχτα τους ξύπνησαν, τους πήγαν στο υπόγειο, και εκεί, μπροστά σε όλους τους έδειξαν δυο συμμαθητές τους που τους είχανε πιάσει να κάνουν «απρεπή ανήθικα πράγματα» (το πολύ-πολύ να αγκαλιάστηκαν τα παιδιά). Εκεί, εντελώς ξαφνικά, τους αποκεφάλισαν, μπροστά σε όλη την τάξη, για να γίνουν παράδειγμα. Οποιος έκλαψε, τιμωρήθηκε σκληρά. Πως να ονοματίσει κάποιος αυτό το είδος παιδικής κακοποίησης -μου λέτε;
Ο ίδιος πρώην σπουδαστής της τζιχάντ προειδοποιεί ότι «δεν είδατε τίποτα ακόμη«. Αν η Χαμάς παραμείνει στην εξουσία, η 7/10 θα είναι παιδική χαρά, μπροστά στα πραγματικά τους σχέδια: να μπουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις και να τους σκοτώσουν όλους.

Αξίζουν όλες οι συνεντεύξεις μαζί του, για παράδειγμα εδώ κι εδώ

– Το πιο βασικό συμπέρασμα:

Η θρησκεία, στα χέρια της Χαμάς έχει γίνει το όπλο, το εργαλείο, η μηχανή, ο αγωγός ώστε το μίσος για τους Εβραίους να μπει σε κάθε σπίτι, να μολύνει κάθε παιδί, κάθε μυαλό, κάθε ψυχή. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος αυτής της αδιανόητης παραφροσύνης λόγω θρησκόληπτου, μεσαιωνικού, σωβινιστικού μίσους.. Και τις «αναλύσεις» των ψευτο-«αριστερών» τις ακούμε με περιφρόνηση, πως δήθεν είναι «σε απόγνωση λόγω καταπίεσης και στέρησης δικαιωμάτων». Δε ζηtάνε δικαιώματα και ελευθερίες, ή ευκαιρίες ή δικαιοσύνη ή ειρήνη ή δουλειές ή οτιδήποτε. Το μόνο που ζητάνε λυσσασμένα είναι να πεθάνουν όλοι οι Εβραίοι για να πάνε αυτοί στον Παράδεισο.

Μια χαρακτηριστική σκηνή του φιλμ, όταν ο ανακριτής λέει σε έναν τρομοκράτη

– «ξέρεις, στη Δύση, οι άνθρωποι, Χριστιανοί, φιλελεύθεροι κλπ, πιστεύουν ότι η Χαμάς είναι ένα κίνημα για να απελευθερώσει την Παλαιστίνη»,

… κι εκείνος απαντάει με τη μεγαλύτερη φυσικότητα του κόσμου

– «έτσι λένε; δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό. Οχι, όχι, η Χαμάς δεν είναι κάποιο κίνημα απελευθέρωσης. Το μόνο που θέλει είναι λεφτά, ακόμη και εις βάρος μας».

Σαν να περιγελά, να κοροϊδεύει και να φτύνει στα μούτρα όλους τους χρήσιμους δυτικούς ηλίθιους που έχουν αναλάβει τις PR δημόσιες σχέσεις της #Τζιχάντ της #Χαμάς και τους ψευτοπροοδευτικούληδες του όχλου των αντισημιτών (εεε, συγγνώμη, «αντισιωνιστών» ήθελα να πω) της αναρχοκνιτανταρσίας.

Είναι σαν λέει, με δικά του λόγια, αυτό το γνωστό μας σχήμα:

Ο παλαιστινιακός κύκλος της βοήθειας και του τρόμου

Ο παλαιστινιακός κύκλος της βοήθειας και του τρόμου


Πρόκειται για το πιο αιμοδιψές concept στην ιστορία της ανθρωπότητας. Διότι το κάνουν ΜΕ ΧΑΡΑ και ενθουσιασμό -δεν νιώθουν τύψεις, το γουστάρουν τρελά. Πιστεύουν ότι σφάζοντας απίστους, ΕΞΑΓΝΙΖΟΝΤΑΙ, γίνονται λευκές περιστερές, η ψυχή τους καθαρίζει, είναι έτοιμοι για τον ουρανό, δίπλα στον Προφήτη. Αλλά και σκοτώνοντας Εβραίους, εξαγνίζεται η γη, το έδαφος, το Dar Al-islam που έχει μολυνθεί από τα πόδια των αμαρτωλών πιθήκων και γουρουνιών. Ο Εβραίος είναι η ενσάρκωση του Σατανά, στη θρησκεία τους. Είναι ο «απτός Σατανάς«, ο Σατανάς που μπορείς να αισθανθείς και να αγγίξεις. Είναι η ίδια η δύναμη του Σατανά, by force του Σατανά.

Και όταν δαιμονοποιείς με τέτοιον τρόπο τον συνάνθρωπό σου, όταν του έχεις αφαιρέσει την ιδιότητα του ανθρώπου και τον θεωρείς «αρρώστια» (όπως ο «εβραϊκό βάκιλος» του Χίτλερ)

Ο παλαιστινιακός κύκλος της βοήθειας και του τρόμου: Demand more Aid, Receive aid, Weaponize aid

Ο παλαιστινιακός κύκλος της βοήθειας και του τρόμου: Demand more Aid, Receive aid, Weaponize aid


«Ο φόνος απελευθερώνει.»

Σας μιλάμε για αποτρόπαια, αποκρουστικά πράγματα. και θέλουν να επιβραβεύσουν αυτούς τους ανθρώπους με ένα δικό τους κράτος; Που θα γίνει από την πρώτη μέρα βάση τρομοκρατών, και θα μπορούν πλέον να εξασκούν καθημερινά το ‘right of return’, όπως είδαμε στην ΠΡΟΒΑ του, στις 7/10;
Εχει τρελαθεί η διεθνής κοινότητα;

Τέλος πάντων, τα λόγια είναι φτωχά. Κάνε ένα κουράγιο και δείτε το 30λεπτο βίντεο. Θα σας αλλάξει την οπτική, σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, ακριβώς όπως την άλλαξε και σε εμάς όλη αυτή η ενασχόληση με την μεγαλύτερη αντισημιτική σφαγή μετά τον Β’ΠΠ. Ακόμα και η 11/9 ωχριά μπροστά της, διότι στους Πύργους, η βία ήταν απρόσωπη.

Εδώ είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.

Τα έργα της Χαμάς: Σύνθεση: Νεκροί από 7 Οκτωβρίου

Τα έργα της Χαμάς: Σύνθεση: Νεκροί από 7 Οκτωβρίου


Η υπέροχη αριστερή καθηγήτρια και πρώην βουλευτίνα του Εργατικού Κόμματος Dr Einat Wilf λέει κάτι πολύ σημαντικό: Οι γενιές που μεγάλωσαν μετά την αποχώρηση του Ισραήλ το 2005 από τη Γάζα, δεν έχουν δει ποτέ Εβραίο στη ζωή τους, Ολα όσα ξέρουν, τα ξέρουν διαμεσολαβημένα. Για να αλλάξει η κατάσταση, αν θεωρήσουμε πως θα διαλυθεί η UNRWA (χλωμό το βλέπουμε), θα πρέπει ασφαλώς να αλλάξει η εκπαίδευση και να ξαναγραφτούν τα σχολικά της βιβλία, βλ σχετική μας έρευνα

– ‘Γιατί οι ηγεσίες των Παλαιστινίων δεν προωθούν μια εκπαίδευση με κουλτούρα διαλόγου και ανοχής και συνύπαρξης και όχι με τυφλό φανατικό σωβινιστικό θρησκευτικό μίσος; Ενας από τους βασικότερους λόγους που το Παλαιστινιακό δεν λύνεται είναι το γεγονός (και κοινό μυστικό) ότι οι Αραβες μεγαλώνουν τα παιδιά τους διδάσκοντας την αξία του θρησκευτικού θανάτου για χάρη του Προφήτη, πως αυτή είναι το ύψιστο ιδανικό, η αριστεία και η μεγαλοσύνη (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #08)’

Γιατί οι ηγεσίες των Παλαιστινίων δεν προωθούν μια εκπαίδευση με κουλτούρα διαλόγου και ανοχής και συνύπαρξης και όχι με τυφλό φανατικό σωβινιστικό θρησκευτικό μίσος; Ενας από τους βασικότερους λόγους που το Παλαιστινιακό δεν λύνεται είναι το γεγονός (και κοινό μυστικό) ότι οι Αραβες μεγαλώνουν τα παιδιά τους διδάσκοντας την αξία του θρησκευτικού θανάτου για χάρη του Προφήτη, πως αυτή είναι το ύψιστο ιδανικό, η αριστεία και η μεγαλοσύνη. (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #08)


Και φέρνει το παράδειγμα της Ιαπωνίας. Εκεί, λοιπόν, οι Αμερικανοί δεν έφτιαξαν καινούργια σχολικά βιβλία. Απλά, υποχρέωσαν καθηγητές, δασκάλους και μαθητές, να πάρουν μαύρους μαρκαδόρους και να διαγράψουν κάθε αναφορά σε «ιαπωνική ανωτερότητα», «θάνατο για χάρη του Αυτοκράτορα», «ιερού αγώνα των καμικάζι», «επιθετικότητα», «πόλεμο», «κατακτήσεις κατώτερων» κ.ο.κ.. Και τους υποχρέωναν να βλέπουν τις σελίδες στο φως της λάμπας. Αν ακόμη κάτι φαίνονταν, τους υποχρέωναν να συνεχίσουν να μαυρίζουν τα απόσπασμα, μέχρι κανείς να μην μπορεί να τα διαβάσει.

Ας το ξαναπούμε:

Οι εχθροί των Εβραίων εννοούσαν αυτά που έλεγαν: Όταν οι γενοκτόνοι αντισημίτες τύραννοι σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι τους, πιστέψτε τους:

Οι εχθροί των Εβραίων εννοούσαν αυτά που έλεγαν: Όταν οι γενοκτόνοι αντισημίτες τύραννοι σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι τους, πιστέψτε τους:



Τα εγκλήματα πολέμου της Χαμάς: Hamas war crimes: από International Legal Forum + World Zionist Organization, Δεκέμβριος 2023

Τα εγκλήματα πολέμου της Χαμάς: Hamas war crimes: από International Legal Forum + World Zionist Organization, Δεκέμβριος 2023

Δύο ηγέτες της Χαμας και ο Nassan Nassrallah της Χεζμπολλάχ «Αγαπάμε το θάνατο όπως οι εχθροί μας αγαπάνε τη ζωή»

Δύο ηγέτες της Χαμας και ο Nassan Nassrallah της Χεζμπολλάχ «Αγαπάμε το θάνατο όπως οι εχθροί μας αγαπάνε τη ζωή»


Gaza facts: Everyone is Press (Ολοι είναι 'δημοσιογράφοι')+ Only children die (Μόνο παιδιά πεθαίνουν) + Phones work without electricity (τηλέφωνα και συσκευές δουλεύουν χωρίς ηλεκτρισμό) + Hamas Χαμάς is winning (Η Χαμάς νικάει στον πόλεμο) + Palestinians want peace (οι Παλαιστίνιοι θέλουν ειρήνη), Δεκέμβριος 2023

Gaza facts: Everyone is Press (Ολοι είναι ‘δημοσιογράφοι’)+ Only children die (Μόνο παιδιά πεθαίνουν) + Phones work without electricity (τηλέφωνα και συσκευές δουλεύουν χωρίς ηλεκτρισμό) + Hamas Χαμάς is winning (Η Χαμάς νικάει στον πόλεμο) + Palestinians want peace (οι Παλαιστίνιοι θέλουν ειρήνη), Δεκέμβριος 2023

Εκτός κι αν η Χαμάς τελικά επιζήσει, οπότε θα προετοιμάζεται για την επόμενη κτηνωδία όπως αυτήν της 7/10.
Το Ισραήλ πρέπει να της τσακίσει την σπονδυλική στήλη, με κάθε μέσο.

Ούτε ένας Εβραίος, Χριστιανός ή άλλος αθώος άνθρωπος δεν πρέπει να διακινδυνεύσει ξανά από αυτούς τους σκληρούς «ιδεολόγους» δολοφόνους.
Ούτε ένας.


Για την σφαγή της 7/10:

– Το θέμα με τους αμάχους-‘ανθρώπινες ασπίδες’ της Χαμάς: Γιατί η Χαμάς πυροδοτεί τις ρουκέτες της μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές που ζουν άμαχοι; Και γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι-αυτόπτες μάρτυρες που καλύπτουν το θέμα αυτό, μιλάνε μόνο αφού έχουν φύγει από τη Γάζα; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #09)

Το θέμα με τους αμάχους-‘ανθρώπινες ασπίδες’ της Χαμάς: Γιατί η Χαμάς πυροδοτεί τις ρουκέτες της μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές που ζουν άμαχοι; Και γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι-αυτόπτες μάρτυρες που καλύπτουν το θέμα αυτό, μιλάνε μόνο αφού έχουν φύγει από τη Γάζα; (Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’: Palestinian Lessons 101 – Ερώτηση #09)

– Το Ισραήλ διαπράττει «γενοκτονία» στη Γάζα; Οχι, κατηγορηματικά. Και αποτελεί προσβολή στα πραγματικά θύματα πραγματικών γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων αυτός ο ισχυρισμός

Το Ισραήλ διαπράττει “γενοκτονία” στη Γάζα; Οχι, κατηγορηματικά. Και αποτελεί προσβολή στα πραγματικά θύματα πραγματικών γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων αυτός ο ισχυρισμός

– Η θεολογία της Χαμάς: Η ισλαμιστική φονταμενταλιστική «ιδεολογία», ο ισλαμισμός, που επωάστηκε τη δεκαετία του 1920, εκμεταλλεύεται, υποτιμά και μειώνει τα ιερά κείμενα του Ισλάμ για απάνθρωπους, βάρβαρους σκοπούς

Η θεολογία της Χαμάς: Η ισλαμιστική φονταμενταλιστική “ιδεολογία” της, ο ισλαμισμός, που επωάστηκε τη δεκαετία του 1920, εκμεταλλεύεται, υποτιμά και μειώνει τα ιερά κείμενα του Ισλάμ για απάνθρωπους, βάρβαρους σκοπούς

– Η Χαμάς ούτε καν προσποιείται ότι τηρεί τους νόμους του πολέμου: Τους παραβιάζει μπροστά στα μάτια όλων: Η απάτη (perdify) με τους μαχητές που φορούν πολιτικά ή διακριτικά υγειονομικών

Η Χαμάς ούτε καν προσποιείται ότι τηρεί τους νόμους του πολέμου: Τους παραβιάζει μπροστά στα μάτια όλων: Η απάτη (perdify) με τους μαχητές που φορούν πολιτικά ή διακριτικά υγειονομικών

– Για το διεθνές δίκαιο, την ηθική και τον πόλεμο του #Ισραήλ εναντίον της #Χαμάς (και όχι εναντίον των αμάχων) στη #Γάζα

Για το διεθνές δίκαιο, την ηθική και τον πόλεμο του #Ισραήλ εναντίον της #Χαμάς (και όχι εναντίον των αμάχων) στη #Γάζα

– October 7 Truthers: Ο αρνητής (της σφαγής της 7/10, του Ολοκαυτώματος, της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα), όταν αρνείται το έγκλημα, θέλει να συγκαλύψει το έγκλημα, διότι θέλει να εγκωμιάσει το έγκλημα, διότι θέλει να επαναλάβει το έγκλημα:

October 7 Truthers: Ο αρνητής (της σφαγής της 7/10, του Ολοκαυτώματος, της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα), όταν αρνείται το έγκλημα, θέλει να συγκαλύψει το έγκλημα, διότι θέλει να εγκωμιάσει το έγκλημα, διότι θέλει να επαναλάβει το έγκλημα

– Εκεχειρία και μετά διεθνής δύναμη του ΟΗΕ στη Γάζα; Ενα αρρωστημένο αστείο που θα επιφέρει μόνο περισσότερο θάνατο και καταστροφές σε όλους, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους

Εκεχειρία και μετά διεθνής δύναμη του ΟΗΕ στη Γάζα; Ενα αρρωστημένο αστείο που θα επιφέρει μόνο περισσότερο θάνατο και καταστροφές σε όλους, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους

– Οταν το λαμπρό σώμα των δημοσιογράφων λειτουργεί σαν να είναι οι «στενογράφοι» των τρομοκρατών της #Χαμάς, και απλώς επαναλαμβάνουν τα ψέματά τους: Υπόθεση με το νοσοκομείο της Γάζας Ahli Arab και τους ανύπαρκτους 471 νεκρούς

Οταν το λαμπρό σώμα των δημοσιογράφων λειτουργεί σαν να είναι οι «στενογράφοι» των τρομοκρατών της #Χαμάς, και απλώς επαναλαμβάνουν τα ψέματά τους: Υπόθεση με το νοσοκομείο της Γάζας Ahli Arab και τους ανύπαρκτους 471 νεκρούς

– Το Υπουργείο Προπαγάνδας της #Χαμάς απλά κατασκευάζει στατιστικά στοιχεία για τους αριθμούς θυμάτων, από την κοιλιά του (και οι χρήσιμοι ηλίθιοι των δυτικών ΜΜΕ απλά τα αναπαράγουν): Οι αποδείξεις

Το Υπουργείο Προπαγάνδας της #Χαμάς απλά κατασκευάζει στατιστικά στοιχεία για τους αριθμούς θυμάτων, από την κοιλιά του (και οι χρήσιμοι ηλίθιοι των δυτικών ΜΜΕ απλά τα αναπαράγουν): Οι αποδείξεις

– Η αντισημιτική συκοφαντία για τον αρχιραβίνο Col. Eyal Karim του IDF και ο φετφάς της Χαμάς και των κληρικών της Γάζας για τους σαδιστικούς βιασμούς κατά την σφαγή της 7η Οκτωβρίου

Η αντισημιτική συκοφαντία για τον αρχιραβίνο Col. Eyal Karim του IDF και ο φετφάς της Χαμάς και των κληρικών της Γάζας για τους σαδιστικούς βιασμούς κατά την σφαγή της 7η Οκτωβρίου

– Όταν πρόκειται για τη Χαμάς, οι ιστορικοί ξεχνούν τους κανόνες της ακαδημαϊκής διδακτικής τεκμηρίωσης: Ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ διαπράττει δήθεν «γενοκτονία» και «εθνοκάθαρση», χωρίς οι ισχυρισμοί αυτοί να θεμελιώνονται στην πραγματικότητα

Όταν πρόκειται για τη Χαμάς, οι ιστορικοί ξεχνούν τους κανόνες της ακαδημαϊκής διδακτικής τεκμηρίωσης: Ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ διαπράττει δήθεν “γενοκτονία” και “εθνοκάθαρση”, χωρίς οι ισχυρισμοί αυτοί να θεμελιώνονται στην πραγματικότητα

– Οι Παλαιστίνιοι Χριστιανοί ηγέτες είναι αντισημίτες, τόσο σε θεολογικό, όσο και σε πολιτικό, αλλά και σε βαθιά συναισθηματικό επίπεδο: Τι είναι το «Kairos Palestine Document»

Οι Παλαιστίνιοι Χριστιανοί ηγέτες είναι αντισημίτες, τόσο σε θεολογικό, όσο και σε πολιτικό, αλλά και σε βαθιά συναισθηματικό επίπεδο: Τι είναι το «Kairos Palestine Document»

– Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ παλαιστινιακής και εβραϊκής βίας στη Δυτική Όχθη: Οι Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων «εξτρεμιστών εποίκων», δεν ξυπνούν το πρωί σκεπτόμενοι πώς να βγουν και να δολοφονήσουν αθώους Παλαιστίνιους πολίτες.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ παλαιστινιακής και εβραϊκής βίας στη Δυτική Όχθη: Οι Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων “εξτρεμιστών εποίκων”, δεν ξυπνούν το πρωί σκεπτόμενοι πώς να βγουν και να δολοφονήσουν αθώους Παλαιστίνιους πολίτες.

– Ενας νέος αντισημιτικός ‘λίβελος του αίματος’, πιθανόν με ένα ακόμη πιο σκοτεινό παρασκήνιο: Μήπως η Χαμάς εκτελεί κατοίκους της Γάζας, ίσως αντιφρονούντες, φορώντας στολές του IDF;

Ενας νέος αντισημιτικός ‘λίβελος του αίματος’, πιθανόν με ένα ακόμη πιο σκοτεινό παρασκήνιο: Μήπως η Χαμάς εκτελεί κατοίκους της Γάζας, ίσως αντιφρονούντες, φορώντας στολές του IDF;

– Στ’ αλήθεια, τώρα, αγαπητοί μου ‘αντισιωνιστές’, πιστέψατε το ψέμα με τον ισχυρισμό πως δήθεν «η Χαμάς είναι δημιούργημα του #Ισραήλ».

Στ’ αλήθεια, τώρα, αγαπητοί μου ‘αντισιωνιστές’, πιστέψατε το ψέμα με τον ισχυρισμό πως δήθεν «η Χαμάς είναι δημιούργημα του Ισραήλ».

– Η «επίσημη» πηγή για τους αριθμούς απωλειών στη #Γάζα, το λεγόμενο «Gaza Government Media Office», το οποίο αναπαράγουν χωρίς κανένα έλεγχο ΜΜΕ, πολιτικοί, διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ, είναι μόνο ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Telegram

Η «επίσημη» πηγή για τους αριθμούς απωλειών στη #Γάζα, το λεγόμενο «Gaza Government Media Office», το οποίο αναπαράγουν χωρίς κανένα έλεγχο ΜΜΕ, πολιτικοί, διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ, είναι μόνο ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Telegram

– Τι σημαίνει, λοιπόν, το διαβόητο κάλεσμα ‘Globalize the intifada’; Καλεί για τη γενοκτονία των Εβραίων ή όχι;

Τι σημαίνει, λοιπόν, το διαβόητο κάλεσμα ‘Globalize the intifada’; Καλεί για τη γενοκτονία των Εβραίων ή όχι;

– Η υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το ICJ, κατά την οποία η Νότια Αφρική κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία» δεν έχει καμία βάση. Αλλά είναι αυτό αρκετό;

Η υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το ICJ, κατά την οποία η Νότια Αφρική κατηγορεί το Ισραήλ για “γενοκτονία” δεν έχει καμία βάση. Αλλά είναι αυτό αρκετό;

– Η Χαμάς έχει παγιδεύσει τους Παλαιστίνιους στη νοοτροπία του θύματος

Η Χαμάς έχει παγιδεύσει τους Παλαιστίνιους στη νοοτροπία του θύματος

– Η Νότια Αφρική αντιστρέφει την πραγματικότητα κατηγορώντας το #Ισραήλ για γενοκτονία: Η #Χαμάς είναι αυτή που πρέπει να δικαστεί στο Διεθνές Δικαστήριο, όχι το μικρό εβραϊκό κράτος

Η Νότια Αφρική αντιστρέφει την πραγματικότητα κατηγορώντας το Ισραήλ για γενοκτονία: Η Χαμάς είναι αυτή που πρέπει να δικαστεί στο Διεθνές Δικαστήριο, όχι το μικρό εβραϊκό κράτος

– Οι αντισημίτες κατηγορούν το Ισραήλ για ‘γενοκτονία’ από τότε που επινοήθηκε ο όρος

Οι αντισημίτες κατηγορούν το Ισραήλ για “γενοκτονία” από τότε που επινοήθηκε ο όρος

Ο ΟΗΕ δεν παπαγαλίζει πλέον τους καταφανώς ψευδείς ισχυρισμούς της Χαμάς ότι δήθεν «το 70% που σκοτώθηκαν στον πόλεμο είναι γυναίκες και παιδιά»

Ο ΟΗΕ δεν παπαγαλίζει πλέον τους καταφανώς ψευδείς ισχυρισμούς της Χαμάς ότι δήθεν «το 70% που σκοτώθηκαν στον πόλεμο είναι γυναίκες και παιδιά»

Εκατό ημέρες από την 7η Οκτωβρίου: Εκατό ημέρες ενός οργίου άγριου, σκληρού, παγκόσμιου αντισημιτισμού

Εκατό ημέρες από την 7η Οκτωβρίου: Εκατό ημέρες ενός οργίου άγριου, σκληρού, παγκόσμιου αντισημιτισμού

Οι εχθροί των Εβραίων εννοούσαν αυτά που έλεγαν: Όταν οι γενοκτόνοι αντισημίτες τύραννοι σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι τους, πιστέψτε τους:

Οι εχθροί των Εβραίων εννοούσαν αυτά που έλεγαν: Όταν οι γενοκτόνοι αντισημίτες τύραννοι σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι τους, πιστέψτε τους:

Η πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα είναι το ακριβώς αντίθετο από το συκοφαντικό ψέμα περί «σκόπιμου λιμού» και «εσκεμμένης πείνας» στους Παλαιστίνιους: Οι αποδείξεις

Η πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα είναι το ακριβώς αντίθετο από το συκοφαντικό ψέμα περί «σκόπιμου λιμού» και «εσκεμμένης πείνας» στους Παλαιστίνιους: Οι αποδείξεις

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ΔΕΝ αποφάσισε πως υπάρχουν στοιχεία γενοκτονίας στον πόλεμο που κάνει το Ισραήλ και ΔΕΝ απαίτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τον πόλεμο.

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ΔΕΝ αποφάσισε πως υπάρχουν στοιχεία γενοκτονίας στον πόλεμο που κάνει το Ισραήλ και ΔΕΝ απαίτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τον πόλεμο.

Η τερατώδης προδοσία των Εβραίων γυναικών από την ‘Αριστερά’: Η έλλειψη αλληλεγγύης για τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από τη Χαμάς είναι αηδιαστική.

Η τερατώδης προδοσία των Εβραίων γυναικών από την ‘Αριστερά’: Η έλλειψη αλληλεγγύης για τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από τη Χαμάς είναι αηδιαστική.

 


Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε τα 9 πιο σημαντικά websites που τεκμηριώνουν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας την ανείπωτη σφαγή της 7/10:

Κάντε την bookmark:

Τίτλος: ALL Massacre documentation websites στις 11/01/2024

– HAMAS MASSACRE
https://saturday-october-seven.com/#/civilsettlements/photos

– Hamas freedom fighters | Free Palestine
https://www.hamas.com/

– Hamas Massacre – October 2023
https://www.hamas-massacre.net/

– Hamas Is Isis
https://hamasisisis.co/content/

– October 7th 2023 – Hamas’s unprecedented assault on Israeli communities
https://oct7th.org/

– This is Hamas
https://www.thisishamas.com/

– Mapping the Massacres
https://oct7map.com/

– Eyewitness & Survivor Stories from the Massacre in Israel | October7
https://www.october7.org/

– The State of Israel has left the group
https://yediot.webflow.io/7days/nir-oz-community-chat

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Κι αυτά:

[Προσωρινή Ανάλυση #1: Μέσα στην αμηχανία τους που τους χτύπησε κατακέφαλα όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με την βαρβαρότητα της #Χαμάς στη σφαγή της 7/10, οι «αντισιωνιστές» ξεκίνησαν μια νέα μάντρα. Αφού λοιπόν, θα προσποιηθούν πως δήθεν «την καταδικάζουν» (τώρα, μόνο, αλλά αν τους ρωτήσετε να σας δείξουν κάποια παλιά τους ανάρτηση που να την δείχνουν αρνητικά, ξέρετε τι θα πάρετε), λένε κατόπιν πως δήθεν «η Χαμάς είναι δημιούργημα του #Ισραήλ».
Και συνήθως ποστάρουν σαν «απόδειξη» τα εξής δύο άρθρα:


[Προσωρινή Ανάλυση #21: Η η τακτική «των ανθρώπινων ασπίδων» που δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί από εθνικό απελευθερωτικό κίνημα αλλά μόνο από φασίστες εισβολείς. Ποτέ ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα δεν θα έριχνε πυρά σε τακτικό στρατό εισβολής, και μάλιστα πυρά όλμων, μέσα ή δίπλα από κατοικούμενα σπίτια και σε αστικές περιοχές με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει απάντηση με ακόμα πιο βαριά πυρά. Γι αυτό οι αντάρτικοι και οι τακτικοί αμυντικοί στρατοί πολεμάνε στο ύπαιθρο ή όταν χρειαστεί αδειάζουν τα χώρια, ακόμα και τις πόλεις, όταν χρειάζεται να πολεμήσουν εχθρικούς στρατούς. Οι γενοκτόνοι τρομοκράτες σωβινιστές της #Χαμάς και της Χεζμπολάχ δεν είναι, ασφαλώς, εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα, σε καμιά πιθανή εκδοχή.]


[Προσωρινή Ανάλυση #22: Η γενοκτονική #Χαμάς αρνείται, μαζί με την ύπαρξη του Ισραήλ και την ύπαρξη ενός παλαιστινιακού κράτους δίπλα στο Ισραήλ.


[Προσωρινή Ανάλυση #23: Ας μιλήσουμε για τον άλλο μεγάλο παίκτη στην πρόσφατη καθαρά αντισημιτική και αιμοδιψή ακατανόητη επίθεση των #Χαμάς Einsatzgruppen, μια επίθεση επιλογή των ελίτ των Παλαιστινίων.
Η Ισλαμική Τζιχάντ (Palestinian Islamic Jihad, PIJ)
Αυτή, λοιπόν, σε αντίθεση με τη Φατάχ και τη Χαμάς, δεν συμμετέχει καθόλου σε πολιτικές διαδικασίες. Υπάρχει μόνο για να σκοτώνει Εβραίους.


[Προσωρινή Ανάλυση #24: Στη συνέντευξή του, ο ηγέτης της #Χαμάς ομολογεί:
– «Το κάναμε για τα πρωτοσέλιδα».


[Προσωρινή Ανάλυση #25: Διαβάστε μετάφραση που έκανε φίλος της σελίδας στο πολύ καλό άρθρο της Haaretz με τίτλο «Πώς μπορούν «αριστεροί» να επευφημούν τις φρικαλεότητες της #Χαμάς κατά Ισραηλινών αμάχων ως «Παλαιστινιακή Αντίσταση;»»


[Προσωρινή Ανάλυση #26: Επιτέλους, για πρώτη φορά, ας ακούσουμε τους (διπλά καταπιεσμένους) Παλαιστίνιους, να μας πουν τι ακριβώς θέλουν:


[Προσωρινή Ανάλυση #27: Μαθήματα για τα ΜΜΕ από τις επιχειρήσεις παραπληροφόρησης της #Χαμάς:
Επειδή γνωρίζουμε καλά πως διαβάζουν εδώ και άνθρωποι των ΜΜΕ (για να βλέπουν την «άλλη πλευρά», ας πούμε, τρομάρα τους), έχουμε δυο λέξεις γι’ αυτούς, με αφορμή το φιάσκο με τους δήθεν «500 νεκρούς στο νοσοκομείο»:
Υπάρχουν πολλά μαθήματα εδώ για εσάς και για όσους εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης.


[Προσωρινή Ανάλυση #28: Ξέρουμε ότι το «πολιτικά ορθό» πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε «Η Χαμάς δεν είναι όλοι οι Παλαιστίνιοι, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν υποστηρίζουν τα εγκλήματα πολέμου της #Χαμάς, κλπ. κλπ.»
Αλλά, σαν κάποιοι που παρακολουθούν (όσο μπορούμε) και τα παλαιστινιακά και ευρύτερα αραβικά ΜΜΕ εδώ και χρόνια (και όχι μόνο στα αγγλικά που μιλάνε τη γλώσσα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ειρήνης», αλλά κυρίως στα αραβικά), δεν έχουμε δει ακόμη ένα άρθρο ή ένα op-ed παλαιστινιακής εφημερίδας που να καταδικάζει το όργιο της Χαμάς με τους βιασμούς, τις δολοφονίες, τις βρεφοκτονίες, τα βασανιστήρια, τους ακρωτηριασμούς και όλα τα πιο ανείπωτα εγκλήματα. Ούτε ένα.


[Προσωρινή Ανάλυση #29: Απλά πράγματα.
Το αίμα των αμάχων είναι στα χέρια της #Χαμάς και μόνο της Χαμάς. Το #Ισραήλ, κάθε απόφαση που παίρνει είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο, τη Συνθήκη της Γενεύης και τα ήθη και έθιμα πολέμου, και έχει πλήθος νομικών που εξετάζει κάθε πτυχή και κάθε πιθανή συνέπεια.
Η #Χαμάς είναι εκείνη που δεν σέβεται τίποτα και πολεμάει κάνοντας αποκλειστικά και μόνο εγκλήματα πολέμου.
Κι όμως, κανείς δεν την καθιστά υπόλογη, ούτε την απειλούν για τίποτα, όπως πχ να περάσει Διεθνές Δικαστήριο.


[Προσωρινή Ανάλυση #30: Το blueprint από ένα νέο Ολοκαύτωμα: The 7/10 Massacre: Unveiling a Sinister Plan:


[Προσωρινή Ανάλυση #31: Το ψέμα με τα υποτιθέμενα «σχέδια εθνοκάθαρσης» του #Ισραήλ που δήθεν έφεραν στο φως τα «αντισιωνιστικά» σάιτ Mondoweiss τον Οκτώβριο του 2023


[Προσωρινή Ανάλυση #32: The Jabalya Case (Υπόθεση Jabalya): Οχι, δεν τρελάθηκε ξαφνικά το #Ισραήλ, και είπε «ας πάμε τώρα να σκοτώσουμε καμπόσους αμάχους». Μην πιστεύετε την προπαγάνδα της γενοκτονικής #Χαμάς.


[Προσωρινή Ανάλυση #33: Χάρτης των ισραηλινών επιθέσεων δείχνει ότι οι στόχοι του #Ισραήλ είναι τα τούνελ και όχι οι άμαχοι.
Το 2021, η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν 500 χιλιόμετρα τούνελ κάτω από τη Γάζα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας Ιρανός στρατηγός ισχυρίστηκε ότι η Χαμάς έχει 400 χιλιόμετρα τούνελ μόνο στη βόρεια Γάζα. Εάν αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, αυτό σημαίνει ότι το σύστημα σηράγγων της Χαμάς είναι διπλάσιο από αυτό του μετρό της Νέας Υόρκης, 233 χλμ. σηράγγων. Και η Νέα Υόρκη διπλάσια από τη Γάζα.
Το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα έναν χάρτη του «μετρό» της Γάζας το 2021 που δείχνει πού ήταν οι κύριες σήραγγες. Οι New York Times δημοσιεύουν τους δικούς τους χάρτες για το ποια τμήματα στη Γάζας έχουν πληγεί από αεροπορικές επιδρομές με βάση δορυφορικές εικόνες.
Και για το βόρειο τμήμα της Γάζας, οι δύο χάρτες είναι εντυπωσιακά όμοιοι:


[Προσωρινή Ανάλυση #34: Πιστεύουμε, έχετε όλοι δει το βίντεο με τους νεκρούς στον αυτοκινητοδρόμο. Μη γελιέστε, πρόκειται για έναν ακόμη ‘λίβελο του αίματος’.


[Προσωρινή Ανάλυση #35: Όταν οι γενοκτόνοι αντισημίτες τύραννοι σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι τους, πιστέψτε τους: Hamas and the Rise of Hitler and the Policy of Appeasement


[Προσωρινή Ανάλυση #36: Προσέξατε ότι στη σφαγή της 7/10, οι γενναίοι των #Χαμάς Einsatzgruppen δεν είχαν μαζί τους ΟΥΤΕ ΜΙΑ σημαία της Παλαιστίνης, ως όφειλαν, αν ήταν «εθνικοαπελευθερωτικό χτύπημα» όπως σας παραμυθιάζουν οι χρήσιμοι δυτικοί ηλίθιοι;
Είχαν μόνο σημαίες του ISIS, της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ.
Και ξέρετε γιατί; Επειδή η γενοκτονική #Χαμάς αρνείται, μαζί με την ύπαρξη του Ισραήλ και την ύπαρξη ενός παλαιστινιακού κράτους δίπλα στο Ισραήλ.


[Προσωρινή Ανάλυση #37: Πληθαίνουν, πλέον, οι αποδείξεις πως το #Κρεμλίνο και ο #Λαβρόφ, άρα και ο #Πούτιν προσωπικά γνώριζαν για την επικείμενη σφαγή της 7/10, την οποία όχι μόνο ευλόγησαν αλλά και βοήθησαν με όπλα, εκπαίδευση (ακόμη και με τους μισθοφόρους #Wagner, σύμφωνα με κάποιες πηγές), και οπωσδήποτε προσβλέπουν και σε συνέχεια.
Οτι η γενοκτονική μεσαιωνική τρομοκρατική αντισημιτική οργάνωση είναι το pet της Μόσχας ήταν κάτι που το γνωρίζουν κι οι πέτρες. Ο βαθμός εμπλοκής, όμως της #Ρωσίας στην αδιανόητη σφαγή όλο και γίνεται πιο ορατή, όσο πληαθαίνουν οι αποδείξεις.


[Προσωρινή Ανάλυση #38: Γνωρίζετε γιατί η #Χαμάς με τόση επιμέλεια παίρνει ομήρους (και τους διαπομπεύει στους δρόμους, αλλά αυτό είναι για εσωτερική κατανάλωση);
Επειδή γνωρίζει ότι οι Εβραίοι δίνουν τόση μεγάλη σημασία στη ζωή, ακόμη και μετά τον θάνατο κάποιου, ώστε να πληρώσουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντίτιμο για να πάρουν έναν αιχμάλωτο (ή ένα πτώμα πίσω):
Κι έτσι συμβαίνουν συμφωνίες μεταξύ Παλαιστινίων-Ισραήλ, ένα άτομο (ίσως και νεκρό) για 1.500 κρατούμενους Αραβες:
Και βέβαια, πολλοί από τους αποφυλακισμένους σε τέτοιες συμφωνίες, ξανασυλλαμβάνονται και ξαναπηγαίνουν στη φυλακή επειδή συνεχίζουν αμέσως τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες, δηλαδή επειδή συνεχίζουν να σκοτώνουν Εβραίους με το ίδιο πάθος.

[Προσωρινή Ανάλυση #39: Το Ισραήλ δεν σκοτώνει «χιλιάδες επί χιλιάδων» αμάχων. Οι στρατιώτες του εμπλέκονται σε μια σκληρή μάχη με τη Χαμάς σε ένα μέρος όπου ζει πολύς κόσμος.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ανθρώπων που πεθαίνουν στον πόλεμο και του «αυτοί οι Εβραίοι να σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους». Πρόκειται για τον γνωστό ‘λίβελο του αίματος’. Οχι, οι εβραίοι είναι άνθρωποι σαν όλους μας, δεν ενδιαφέρονται για πόλεμο περισσότερο από ό,τι ενδιαφέρεται το Βέλγιο ή Νέα Ζηλανδία, και αναγκάζεται να διατηρεί στρατό μόνο για να απαντάει στις σκληρές προσπάθειες εξόντωσης του από δεκάδες εχθρικά κράτη, 330 εκατομμύρια μουσουλμάνους και δεκάδες τρομοκρατικές οργανώσεις ορκισμένες στην εξόντωσή του -κι αυτό συμβαίνει πολύ πριν γίνει κράτος, αλλά και σε 8 μεγάλους πολέμους και πολλούς μικρότερους από το 1948. Το Ισραήλ μόνο αμύνεται, επειδή δεν το αφήνουν ήσυχο.

[Προσωρινή Ανάλυση #40: Για όποιον/α δεν το έχει καταλάβει ακόμα, να το πούμε απλά:
1.
Κατάρ = Χαμάς = UNRWA = Al Jazeera
2.
Έλεγχος των παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης και των σχολείων = διδάσκουν τους Παλαιστίνιους να μισούν τους Εβραίους
3.
Οι Αραβες/Παλαιστίνιοι/Ιράν (με τη βοήθεια της Ρωσίας τώρα) κάνουν συνεχώς πολέμους εναντίον του Ισραήλ = Παλαιστίνιοι υποφέρουν από πολέμους = διεθνής βοήθεια
4.
Κατάρ, ηγέτες της Χαμάς, υπηρεσίες και στελέχη ΟΗΕ και ΜΚΟ έχουν για επάγγελμα τη δαιμονοποίηση του #Ισραήλ = κερδίζουν δισεκατομμύρια
Bonus Track:
Στον πίνακα, ο ρόλος της Ρωσίας
Κατανοητόν τώρα;

[Προσωρινή Ανάλυση #41: Πολλοί ρωτούν «ποιο είναι το σχέδιο για την μεταπολεμική #Γάζα;». Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει την ερώτηση τώρα. Οι Σύμμαχοι δεν είχαν «σχέδιο» για την μεταπολεμική Γερμανία ή την μεταπολεμική Ιαπωνία όταν πολεμούσαν τον άξονα του Χίτλερ. Αλλά το βρήκαν στην πορεία. Νο #1 προτεραιότητα, η αποστρατικοποίηση και η αποναζιστικοποίηση της Γάζας, ακριβώς όπως έγινε στην μεταπολεμική Γερμανία. Το Ισραήλ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στο να «κατακτήσει» την Γάζα, δεν ενδιαφέρεται για εδάφη, δεν πρόκειται να φορολογήσει τους Γαζιανούς ή να τους «εκμεταλλευτεί» με κανέναν τρόπο, ούτε φυσικά να στήσει «απαρτχάιντ» […]
Το Ισραήλ ενδιαφέρεται μόνο να αφαιρέσει από τη #Χαμάς την δυνατότητά της να σκοτώνει Εβραίους.

[Προσωρινή Ανάλυση #42: Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση από μια ζωντανή συζήτηση στο Twitter στα αραβικά, η οποία διοργανώθηκε από πολλούς Παλαιστίνιους αντιφρονούντες και ακτιβιστές, πολλοί από την #Γάζα, με τίτλο: «Οι προοπτικές της Γάζας συντρίβουν τις απόψεις των Μουτζαχεντίν του Twitter». Ξέσπασαν κατά της #Χαμάς και προσέφεραν τις απόψεις τους σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα. Βασικά σημεία: Οι απόψεις τους για την κατάσταση στη Γάζα ήταν πολύ σημαντικές: Ακούστε τους, είναι σημαντικό:

[Προσωρινή Ανάλυση #43:
Η αναλογία μαχητών προς αμάχους σε Λίβανο και Συρία αποδεικνύει ότι η #Χαμάς λέει ψέματα για τη #Γάζα
Στο Λίβανο και τη Συρία, οι τρομοκρατικές ομάδες δεν προσπαθούν να το κρύψουν όταν τα μέλη τους γίνονται «μάρτυρες» από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, όπως κάνει η Χαμάς για λόγους δημοσιότητας.
Ποιος είναι λοιπόν ο απολογισμός των τρομοκρατών έναντι των αμάχων που σκοτώθηκαν από τις 7 Οκτωβρίου βόρεια των συνόρων του Ισραήλ;
Συμπεριλαμβανομένης της σημερινής ημέρας, 155 μέλη λιβανέζικων ένοπλων ομάδων έχουν σκοτωθεί, μαζί με 23 πολίτες. Αυτό είναι 87% μαχητές. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι στο Λίβανο, όπως και με τη Χαμάς στη Γάζα, η Χεζμπολάχ κρύβει ρουκέτες σε περιοχές αμάχων, χρησιμοποιώντας ανθρώπους ως ανθρώπινες ασπίδες.
Στη Συρία, 80 μαχητές έχουν σκοτωθεί, μαζί με 5 αμάχους. Αυτό σημαίνει 94% μαχητές.
Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν τη φροντίδα του Ισραήλ να αποφύγει τις απώλειες αμάχων. Και όταν είναι αναπόφευκτες, αυτό συμβαίνει επειδή ο εχθρός χρησιμοποιεί τους αμάχους για να προστατευτεί.

[Προσωρινή Ανάλυση #44
– Και έτσι τα θύματα του ρατσιστικού τρόμου μετονομάζονται σε ‘ρατσιστές τρομοκράτες’.
– Οι άνθρωποι των οποίων τα κιμπούτζ εκκαθαρίστηκαν εθνοτικά προσβάλλονται ως ‘ethnic cleansers’.
– Το έθνος που είδε τον αφανισμό ολόκληρων οικογενειών δυσφημείται ως ΄εξολοθρευτής και γενοκτόνος’.

[Προσωρινή Ανάλυση #45:
Ανοίξτε αυτό το λινκ.
Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο «Ctrl» ακολουθούμενο από το πλήκτρο «F».
Πληκτρολογήστε «Hamas-affiliated» στη γραμμή αναζήτησης.
Δείτε πόσοι άνθρωποι στη λίστα πληρώνονται από τη #Χαμάς για να δημιουργούν περιεχόμενο για τη Χαμάς.
Οι δημιουργοί περιεχομένου μιας τρομοκρατικής γενοκτονικής τζιχαντιστικής οργάνωσης βιαστών και δολοφόνων όπως η Χαμάς θεωρούνται «δημοσιογράφοι»;
Αν πείτε όχι, τότε γιατί τους παπαγαλίζετε σε ό,τι σας πατάνε κάτω στο λαρύγγι να καταπιείτε;
Αν, πάλι, πείτε ΝΑΙ, καλύτερα να βρείτε μια γωνιά, ήσυχα-ήσυχα να πεθάνετε. δεν αξίζει να λέγεστε έντιμοι άνθρωποι, πόσο μάλλον ‘δημοσιογράφοι’

[Προσωρινή Ανάλυση #46:
Αλλά η Χαμάς δεν είναι ομάδα αντίστασης. Οι νόμιμες ομάδες αντίστασης δεν σφάζουν βρέφη, δεν απαγάγουν γιαγιάδες και δεν απαγάγουν παιδιά. Δεν στέλνουν στρατιώτες εφόδου για να καταδιώξουν παιδιά και ηλικιωμένους πολίτες.
Δεν χρησιμοποιούν τον βιασμό ως τακτική για να βεβηλώσουν τα θύματά τους και να ικανοποιήσουν τις βίαιες σεξουαλικές τους επιθυμίες. Δεν βεβηλώνουν πτώματα, ούτε σκοτώνουν οικογενειακά κατοικίδια. Κάθε ομάδα που το κάνει αυτό περνάει τα όρια από την «αντίσταση» στην «τρομοκρατία». Οι αγριάνθρωποι της Χαμάς τα έκαναν όλα αυτά, καυχιόντουσαν ότι τα έκαναν, ακόμα και στις μητέρες τους, και τραβούσαν βίντεο με τους εαυτούς τους να τα κάνουν.

[Προσωρινή Ανάλυση #47:
Η Χαμάς πολεμάει ακόμη και μέσα από νοσοκομεία. Ο ‘αντισιωνισμός’ ισχυρίζεται ότι είναι προστατευόμενα μέρη. Σωστά, έτσι είναι, αλλά μόνο όταν ΔΕΝ χρησιμοποιούνται για στρατιωτικές επιχειρήσεις. ΑΝ συμβαίνει αυτό, τότε χάνουν το καθεστώς της ‘πολιτικής προστασίας’.
Ας δούμε λοιπόν, εδώ, τι ακριβώς βρέθηκε μέσα στο νοσοκομείο Nasser (ένα από τα … 36 υπερπολυτελή νοσοκομεία της #Γάζας, -τόσο πολλά, καμία αραβική χώρα δεν έχει)
Ας απολαύσουμε:

[Προσωρινή Ανάλυση #48:
Γιατί λοιπόν η Χαμάς ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο εξαρχής, αν τα αιτήματά της είναι να επιστρέψει στην 6η Οκτωβρίου; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι η Χαμάς συμβουλεύτηκε από τους χειριστές/οικοδεσπότες/πατρόνες της και ότι αυτός ο πόλεμος σχεδιάστηκε για να θέσει σε κίνηση πολύ μεγαλύτερες διαδικασίες.
Ποιες ακριβώς; Ολοι μας, όλο και κάτι υποψιαζόμαστε, αλλά τώρα πλέον η εικόνα είναι ξεκάθαρη:
Η ταχύτητα με την οποία η Ρωσία, η Κίνα, η Άγκυρα, η Ντόχα, η Τεχεράνη και άλλοι κινήθηκαν για να χορέψουν τον χορό του αντιισραηλινού μίσους μετά την 7η Οκτωβρίου δείχνει ότι αυτό που πραγματικά συνέβαινε ήταν μια πολύ μεγαλύτερη ατζέντα. Οι Χούθι στη συνέχεια τέθηκαν σε επιχειρησιακή λειτουργία για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις επίσης
Στη συνέχεια, το αντι-ισραηλινό λόμπι άρχισε επίσης να θέτει σε κίνηση μαζικές διαδηλώσεις στη Δύση και να τις καπελώνει με συνθήματα της Χαμάς όπως «flood» και να στοχοποιεί Εβραίους.
Η ατζέντα εδώ είναι μεγάλη, καλά χρηματοδοτούμενη και πολύπλοκη. Για παράδειγμα, κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να αναλαμβάνουν αυτόν τον σκοπό για να έχουν οπαδούς και κάποιοι από αυτούς που είχαν παραγκωνιστεί λόγω της υποστήριξής τους στο καθεστώς Άσαντ και στον #Πούτιν βρέθηκαν ξανά ευπρόσδεκτοι καλεσμένοι σε εκπομπές και προσκεκλημένοι ομιλητές επειδή είχαν υιοθετήσει τη γραμμή υπέρ της Χαμάς. Θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερο ξέπλυμα από αυτό;

[Προσωρινή Ανάλυση #49:
Οπως έχουμε γράψει κι εμείς εδώ, άπειρες φορές, η #Χαμάς πάντα λέει ψέματα για τους αριθμούς απωλειών -ΠΑΝΤΑ, σε κάθε πόλεμο από το 2008 κι εδώ-, και πάντα, μετά από λόγι καιρό, που πρέπει να τιμήσει τους ‘μάρτυρες’ και να κανονίσει να δώσει ο Αμπάς τις τιμητικές συντάξει, ΠΑΝΤΑ βγαίνει η αλήθεια, πως στη διάρκεια των πολέμων φουσκώνει τα νούμερα, ενώ η πραγματικότητα ΠΑΝΤΑ είναι πιο κοντά στα νούμερα (συχνά με ονόματα και βαθμούς) που δίνει το #Ισραήλ.
Ετσι θα γίνει και στον τωρινό πόλεμο. Η #Χαμάς πετάει ΠΑΝΤΑ ένα ‘70% των θυμάτων είναι γυναικόπαιδα’ διότι ξέρει ότι μπορεί να ψεύδεται ασύστολα ατιμώρητη.

[Προσωρινή Ανάλυση #50:
Ας μιλήσουμε για απώλειες, και πάλι, και για τα καταφανή ψέματα της #Χαμάς:
Εχουμε πει άπειρες φορές ότι οι πραγματικοί αριθμοί απωλειών της Χαμάς αποκαλύπτονται από την τρομοκρατική οργάνωση πολλούς μήνες ‘η και χρόνια αργότερα, όταν πρέπει να τους τιμήσει δημόσια ονομαστικά και να κανονίσει για τους ισόβιους τιμητικούς μισθούς στις οικογένεις των ‘μαρτύρων’ (από λεφτά που πληρώνει η Δύση, υπόψη)
Εχουμε αναφέρει αμέτρητα παραδείγματα από όλους τους προηγούμενους πολέμους. Ας δούμε ένα από αυτά, κατά τον πόλεμο του 2008-2009
Η Χαμάς χρειάστηκε 22 μήνες για να παραδεχτεί ότι το Ισραήλ είχε δίκιο όσον αφορά τον αριθμό των τρομοκρατών που σκοτώθηκαν στην επιχείρηση » Cast Lead» (2008-2009)

[Προσωρινή Ανάλυση #51:
Θα σας πω κάτι εξωπραγματικά τρελό τώρα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο hoax των ημερών, αν όχι του έτους:
Το γνωρίζετε ότι η «επίσημη» πηγή για τους αριθμούς απωλειών στη #Γάζα, το λεγόμενο «Gaza Government Media Office» είναι μόνο ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Telegram;

[Προσωρινή Ανάλυση #52:
Ο ΟΗΕ δεν παπαγαλίζει πλέον τους προφανώς ψευδείς ισχυρισμούς της Χαμάς ότι δήθεν «το 70% που σκοτώθηκαν στον πόλεμο είναι γυναίκες και παιδιά».
Επί μήνες, η μονάδα του ΟΗΕ OCHA μετέδιδε με αφοσίωση τα στατιστικά στοιχεία της Χαμάς που έλεγαν ότι το 70% των νεκρών στη Γάζα ήταν γυναίκες και παιδιά.
Επί μια εβδομάδα περίπου μετά από αυτή την έκθεση, διατήρησαν σταθερά το ποσοστό «70% γυναίκες και παιδιά», αλλά χωρίς να παραθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία στις συγκεκριμένες καταμετρήσεις, κάτι που η Χαμάς φαίνεται ότι είχε τερματίσει σαν πρακτική στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά τα Ηνωμένα Έθνη συνέχισαν να αναφέρουν. Στη δεύτερη εικόνα είναι η έκθεσή τους στις 11 Ιανουαρίου: Βλέπετε ότι σταμάτησαν να μετράνε γυναικόπαιδα, και τα έχουν μόνο σαν ποσοστό, κλασικά «70%»

 


Θυμίζουμε:

Η εισαγωγή για τη νέα σειρά βρίσκεται εδώ:
– Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)

Εισαγωγή: Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’ (Palestinian Lessons 101)

Ολα τα άρθρα βρίσκονται κάτω από το tag:
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/category/palestinian-lessons-101/

– Και η ‘μη στατική’ σελίδα που συνεχώς ανανεώνεται με κάθε νέο άρθρο-ερώτηση-‘Μάθημα’ από τα ‘Palestinian Lessons 101:
Οι ερωτήσεις που αρνούνται να απαντήσουν οι ‘αντισιωνιστές’
https://protocolswithoutzion.wordpress.com/101-palestinian-lessons/


Σχολιάστε